بهترین تبلتهای بازار با قیمت ۸۰۰ هزار تا ۱.۵ میلیون تومان؛ خرداد ۹۵
موبنا – تبلتها با ابعاد بزرگ صفحهنمایش خود قصد دارند برخی نیازهای مشخص و مبتنی بر اپلیکیشنها را برطرف کنند. بسیاری از ما دلیل انتخاب و خرید یک تبلت را خواندن کتاب، تماشای فیلم، وبگردی و امثال این موارد میدانیم. اما انتخاب اینکه کدام تبلت میتواند نیاز مشخص ما از اینگونه وسایل را به شکل …
موبنا – تبلتها با ابعاد بزرگ صفحهنمایش خود قصد دارند برخی نیازهای مشخص و مبتنی بر اپلیکیشنها را برطرف کنند. بسیاری از ما دلیل انتخاب و خرید یک تبلت را خواندن کتاب، تماشای فیلم، وبگردی و امثال این موارد میدانیم. اما انتخاب اینکه کدام تبلت میتواند نیاز مشخص ما از اینگونه وسایل را به شکل کامل برطرف کند، این روزها بسیار سخت شده است. با وجود تبلتهایی چون محصولات خانواده سرفیس مایکروسافت، تعریف ما از کاربری یک تبلت تا حدود زیادی عوض شده است.
پیش از این تبلتها در ردهی قیمتی زیر ۸۰۰ هزار تومان را معرفی کردیم و امروز نیز قصد داریم بهترین تبلتها در ردهی قیمتی بین ۸۰۰ تا یک میلیون و پانصد هزار تومان را معرفی کنیم. این رده از تبلتها به دلیل طرفداران زیادی که دارند، تنوع زیادی نیز به خود میبینند که دلیلی بر سردرگمی خریداران احتمالی است. اما ما قصد داریم تا با معرفی بهترین تبلتها در این رده از قیمت، اندکی کار انتخاب را آسانتر کنیم.
بروزرسانی خرداد:
بازار تبلتها برخلاف گوشیهای هوشمند تغییرات زیادی را به خود نمیبیند به این دلیل در لیست حاضر نیز شاهد اضافه شدن تبلت مدیاپد ایکس ۲ هواوی با صفحهنمایش ۱۰ اینچی، یوگا تبلت ۳ و آیپد مینی ۴ هستیم. همچنین تبلتهای قدیمی از لیست حذف شدهاند و قیمتها نیز تغییراتی به خود دیدهاند. به علاوه سعی کردهایم با کم کردن تعداد محصولات معرفی شده، کار انتخاب برای خوانندگان مطلب و علاقمندان به خرید تبلتهای میانرده راحتتر از قبل شود.
نکاتی که پیش از خرید تبلت باید به آنها توجه کنید
۱. پیش از انتخاب و خرید یک تبلت حتما باید نیازهای خود را از این نوع محصولات مشخص کنید. برای شناسایی بهتر نیازهای خود توصیه میکنیم به مطلب راهنمای خرید تبلت مراجعه کنید.
۲. یکی از عمدهترین دلایل خرید تبلتها، اندازه بزرگ صفحهنمایش این محصولات است؛ بنابراین در این زمینه باید توجه بسیار شود. در بازهی محصولات ۸۰۰ هزار تا ۱.۵ میلیون تومان بیشتر تبلتها اندازهای کمتر یا برابر ۸ اینچ دارند. مهمترین دلایلی که شما ممکن است در بین چند نمونه تبلتهای ۸ اینچ و کوچکتر خرید خود را انجام دهید، عبارتند از: سهولت حمل و نقل و قیمت ارزانتر. اگر تبلت را برای تماشای فیلم و وبگردی با رزولوشن بالای تصاویر در نظر دارید، قطعا تبلتهای ۱۰ اینچی و بزرگتر تجربهی بسیار لذتبخشتری در اختیار شما قرار میدهند.
۳. وضوح تصاویر یا همان رزولوشن نمایشگر از دیگر بخشهای مهم در انتخاب یک تبلت است. رزولوشن و تراکم پیکسل بالاتر در تبلت برابر است با لذت بردن بیشتر از کار با این وسیله. بنابراین در بین تبلتهای این لیست سعی کنید بالا بودن رزولوشن و تراکم پیکسلی نمایشگر را مد نظر داشته باشید. برای تبلتهای ۷ و ۸ اینچ، رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ میتواند انتخاب بهتری به حساب آید.
۴. افراد زیادی به دنبال تبلتهایی هستند که از سیمکارت پشتیبانی میکند؛ تبلتها در این موضوع به سه دسته تقسیم میشوند: گروهی از آنها کاملا از سیم کارت پشتیبانی میکنند و قابلیت مکالمه نیز به شما ارائه میدهند. گروه دوم از سیم کارت پشتیبانی میکنند، اما قابلیت مکالمه را در اختیار شما نمیگذارند و بالاخره گروه آخر که به کلی نمیتوانند از سیم کارت و مکالمه پشتیبانی کنند. در بخش مشخصات فنی حتما به این موضوع درباره تبلت منتخب خود توجه داشته باشید.
۵. از دیگر مسائل مطرح در حوزهی انتخاب بهتر تبلتها، شرکت سازندهی آنها یا همان برند محصول است. در این قسمت توصیه میشود انتخاب خود را از بین تبلتهای کمتر شناخته شده یا اصلا شناخته نشده انجام ندهید. اما در ادامه لیستی خواهید دید که اکثرا توسط شرکتهای سازندهی چینی و غیر چینی معروف و شناخته شده تولید شدهاند که البته همگی توانستهاند اعتماد بسیاری از کاربران را تاکنون به خود جلب کنند. بنابراین لازم نیست در این مورد زیاد هم سختگیر یا تعصبی باشید.
۶. طراحی دستگاه از دیگر چالشهای زمان انتخاب یک تبلت مناسب است. به دلایل مختلف ممکن است بخواهید برای کار کردن با تبلت خود این وسیله را برای مدتی در دستهای خود نگه دارید. در اینجا سبکی و نازکی یک تبلت بسیار اهمیت پیدا میکند. اگر تبلت شما سنگین باشد و پس از مدتی دست شما را خسته کند، از انتخاب خود بعدا ناراضی خواهید شد. در همین زمینهی طراحی، برخی از تبلتها، ایدهی جالبی را ارائه میکنند که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
۷. توجه به نوع پردازنده و مقدار رم تبلت برای اجرای صحیح، سریع و قدرتمند فرامین سیستمعامل بسیار ضروری است. در بین تبلتهای این لیست بیشتر پردازندهها ساخت کوالکام، مدیاتک و اینتل هستند. این سه شرکت در زمینهی ساخت پردازنده سابقه خوبی دارند؛ اما باید به نوع این پردازنده در تبلتهای متفاوت نیز توجه داشته باشید. مسلما مقدار رم ۲ گیگابایت فضای بیشتری برای اجرای بدون تاخیر تبلتها نسبت به حافظهی رم ۱ یا ۱.۵ گیگابایت فراهم میکند. اما در محصولات جدید و گرانتر شاهد بهرهگیری از ۳ گیگابایت رم نیز هستیم.
۸.سعی کنید پیش از انتخاب هر کدام از این تبلتها یکبار آنها را از نزدیک دست بگیرید و موردی را انتخاب کنید که به سلیقهی شما بیشتر نزدیک است.
در مطلب پیشرو قصد داریم چند تبلت مهم و ارزشمند که در بازار ایران بین ۸۰۰ هزار تا ۱.۵ میلیون تومان قیمت خوردهاند را به شما معرفی کنیم. اغلب تبلتهایی که معرفی خواهند شد از سیستمعامل اندروید بهره میبرند و این موضوع نشانهی تسلط بی چون چرای پلتفرم گوگل بر بازار تبلتهای میانرده است. این راهنما برای کسانی توصیه میشود که دوست دارند در خردادماه در این محدوده قیمت تبلتی را تهیه کنند.
Predator 8 GT-810 Tablet ایسر
مشخصات فنی:
- پردازندهی Intel Atom x7-Z8700 Chipset 64bit Quad-Core CPU
- حافظهی داخلی ۳۲ گیگابایت – قابلیت نصب کارت حافظه
- حافظهی رم ۲ گیگابایت
- صفحهنمایش ۸ اینچ با رزولوشن ۱۲۰۰ × ۱۹۲۰ پیکسل – تراکم پیکسلی ۲۸۳ پیکسل بر اینچ
- دوربین اصلی ۵ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۲ مگاپیکسل
- ابعاد: ۸.۷ × ۱۲۷ × ۲۱۸ میلیمتر
- وزن ۳۵۰ گرم
- باتری ۴۴۲۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۵.۱ آب نبات چوبی
این تبلت یکی از خاصترین تبلتها از لحاظ ظاهر و طراحی است و ممکن است این موضوع برای خریداران اهمیت بالایی نیز داشته باشد. در کنار طراحی خاص، این تبلت برای گیمرها تولید شده و سختافزار قدرتمندی نیز دارد تا تجربهی بینقصی را هنگام انجام بازیها به کاربر ارائه کند. همچنین این تبلت به چهار اسپیکر قدرتمند نیز مجهز شده است تا تجربهی خوبی از گیمینگ را ارائه دهد. البته قیمت پریداتور ۸ ایسر با توجه به عدم پشتیبانی از سیم کارت اندکی بیشتر از حد مطلوب است.
این تبلت بهترین گزینه در این لیست برای گیمرها است.
یوگا ۳ ده اینچی لنوو
مشخصات فنی:
- پردازنده Intel Atom Z3745 Chipset Quad-Core CPU
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت – قابلیت نصب کارت حافظه
- حافظهی رم ۲ گیگابایت
- صفحهنمایش ۱۰.۱ اینچ با رزولوشن ۱۲۰۰ × ۱۹۲۰ پیکسل – تراکم پیکسلی ۲۲۴ پیکسل بر اینچ
- دوربین اصلی ۸ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۱.۵ مگاپیکسل
- ابعاد: ۷.۲ × ۱۸۳ × ۲۵۵ میلیمتر
- وزن ۶۱۹ گرم
- باتری ۹۶۰۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۴.۴ کیتکت
- قابلیت نصب سیم کارت – پشتیبانی از شبکه 4G
یکی از منحصر به فردترین طراحیها در بین تبلتهای مختلف را یوگا تب ۳ لنوو در اختیار دارد. این تبلت به صورت پیشفرض از یک پایه نگهدارنده برخوردار است. این تبلت دوربین باکیفیتی دارد که تصاویر با وضوح بالا را ثبت میکند و بلندگوهای جلوی آن نیز صدای واضحی را منتقل میکنند. از لحاظ طول عمر باتری نیز این تبلت مدت زمان زیادی را میتواند همراه با شما بماند.
یکی از نقاط ضعف این دستگاه به وزن آن برمیگردد که نسبت به اندازه این دستگاه کمی زیاد است. اگر از تبلت خود انتظارات متوسطی دارید و از آن طرف بودجه زیادی برای خرید این دستگاه نمیگذارید، یوگا تب ۳ یکی از بهترین انتخابها در این محدودهی قیمتی است.
این تبلت با توجه به استندی که دارد بهترین گزینه برای تایپ زیاد و تماشای ویدیو در بین تبلتهای موجود در لیست است.
گلکسی تب A نسخه ۹.۷ اینچ 4G سامسونگ
مشخصات فنی:
- پردازندهی Qualcomm APQ 8016 Chipset Quad-Core CPU
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت – قابلیت نصب کارت حافظه
- حافظهی رم ۲ گیگابایت
- صفحهنمایش ۹.۷ اینچ با رزولوشن ۷۶۸ × ۱۰۲۴ پیکسل – تراکم پیکسلی ۱۳۲ پیکسل بر اینچ
- دوربین اصلی ۵ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۲ مگاپیکسل
- ابعاد: ۷.۳۷ × ۱۶۶.۸۸ × ۲۴۲.۵۷ میلیمتر
- وزن ۴۵۰ گرم
- باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۵.۰ آب نبات چوبی
- پشتیبانی از سیم کارت – شبکه 4G
این تبلت ساخت سامسونگ است و میتواند از این لحاظ خیال کاربران را راحت کند؛ چرا که سامسونگ از لحاظ شناخته شدن برند اوضاع خیلی خوبی دارد. البته این تبلت با وجود این که شیار سیم کارت نیز دارد، اما کیفیت ساخت آن بهترین نبوده و رزولوشن مناسبی نیز ندارد. با این حال پشتیبانی از سیم کارت و قلم دیجیتال از نکات بسیار مثبت تبلت سامسونگ به حساب میآید.
اگر قصد خرید تبلت با پشتیبانی از قلم اس پن را دارید این تبلت بهترین گزینهی موجود در لیست است؛ اما قیمت بالای آن بزرگترین نقطه ضعف دستگاه به شمار میرود.
مدیاپد ایکس 2 هواوی
مشخصات فنی:
- پردازندهی ۶۴ بیتی Hisilicon Kirin 930 Chipset
- حافظهی داخلی ۳۲ گیگابایت – قابلیت نصب کارت حافظه
- حافظهی رم ۳ گیگابایت
- صفحهنمایش ۷ اینچ با رزولوشن ۱۲۰۰ × ۱۹۲۰ پیکسل – تراکم پیکسلی ۳۲۳ پیکسل بر اینچ
- دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۵ مگاپیکسل
- ابعاد: ۷.۱۸ × ۱۰۳.۹ × ۱۸۳.۵ میلیمتر
- وزن ۲۴۹ گرم
- باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۵.۰ آب نبات چوبی
- پشتیبانی از سیم کارت – قابلیت مکالمه – پشتیبانی از شبکه 4G
هواوی یکی از فعالترین سازندگان تبلت در بین شرکتهای مختلف است و تبلتهای متنوعی را نیز ارائه کرده است. مدیا پد ایکس ۲ در واقع نسل جدیدتر مدیاپد ایکس ۱ است که پردازندهی قویتری داشته و دوربینهای آن نیز اندکی تقویت شدهاند. اگر اهل انجام کارهای سبک با تبلت هستید، مدیا پد ایکس ۱ گزینهی بهتری است، اما اگر قصد خرید تبلت قدرتمندی را دارید، مدیاپد ایکس ۲ با ابعاد جمع و جور ۷ اینچی خود در کنار پشتیبانی از سیم کارت و اینترنت همراه نسل چهارم، یکی از بهترین گزینهها در بین تبلتهای ۷ اینچی است که البته بدنهی فلزی نیز دارد.
باتری قدرتمند و ابعاد مناسب، مشخصه و برتری اصلی این تبلت نسبت به دیگر دستگاههای موجود در این لیست است.
گلکسی تب اس 2 نسخه ۸ اینچی LTE سامسونگ
مشخصات فنی:
- پردازنده Exynos 5433 Chipset Octa-Core CPU
- حافظهی داخلی ۳۲ گیگابایت – قابلیت نصب کارت حافظه
- حافظهی رم ۳ گیگابایت
- صفحهنمایش ۸ اینچ با رزولوشن ۱۵۳۶ × ۲۰۴۸ پیکسل – تراکم پیکسلی ۳۲۰ پیکسل بر اینچ
- دوربین اصلی ۸ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۲.۱ مگاپیکسل
- ابعاد: ۵.۶ × ۱۳۴.۸ × ۱۹۸.۶ میلیمتر
- وزن ۲۷۲ گرم
- باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۵.۰ آب نبات چوبی
- پشتیبانی از سیم کارت – قابلیت مکالمه – پشتیبانی از شبکه 4G
تب اس ۲ در واقع پرچمدار سامسونگ در دنیای تبلتها است. این تبلت تمام فلزی بوده و صفحهنمایش امولد آن کیفیت عالی دارد. از طرفی این تبلت شیار سیم کارت نیز دارد و از نسل چهارم اینترنت همراه نیز پشتیبانی میکند. بدون شک این تبلت یکی از بهترینهای موجود در لیست است که پردازندهی بسیار قدرتمندی نیز دارد و شاید باتری نسبتا کم حجم، اصلیترین نقطه ضعف آن باشد.
اگر به دنبال تبلت قدرتمند با صفحهنمایش فوقالعاده هستید، تب اس ۲ دستگاه بسیار خوبی است و در کنار آيپد مینی، بهترین تبلت این لیست است.
آیپد مینی ۴
مشخصات فنی:
- پردازندهی A8 chip with 64‑bit architecture & M8 motion coprocessor Chipset
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- حافظهی رم ۲ گیگابایت
- صفحهنمایش ۷.۹ اینچ با رزولوشن ۱۵۳۶ × ۲۰۴۸ پیکسل – تراکم پیکسلی ۳۲۴ پیکسل بر اینچ
- دوربین اصلی ۸ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۱.۲ مگاپیکسل
- ابعاد: ۶.۱ × ۱۳۴.۸ × ۲۰۳.۲ میلیمتر
- وزن ۲۹۹ گرم
- باتری لیتیوم پلیمر ۱۹.۱ وات ساعت
- سیستمعامل آیاواس ۹
تبلت آيپد مینی ۴ یک تبلت بسیار قدرتمند با صفحهنمایش عالی است. البته عدم پشتیبانی از سیم کارت در این رنج قیمتی و عدم امکان افزایش حافظهی داخلی از اصلیترین نقاط ضعف آن است. اگر به دنبال تبلتی خوش ساخت با صفحهنمایش بسیار خوب و سختافزار قدرتمند هستید و از طرفداران اپل به شمار میروید، این تبلت بهترین گزینه در لیست ما است.
منبع: زومیت | نویسنده: امین فیض پور