بهترین تبلتهای بازار با قیمت زیر ۸۰۰ هزار تومان – اردیبهشت ۹۵
موبنا – تبلتها با صفحهنمایش بزرگ خود قصد دارند برخی نیازهای مشخص و مبتنی بر اپلیکیشن و برنامهها را برطرف کنند. بسیاری از ما دلیل انتخاب و خرید یک تبلت را خواندن کتاب، تماشای فیلم، وبگردی و امثال این موارد میدانیم. اما انتخاب اینکه کدام تبلت میتواند نیاز مشخص ما از اینگونه وسایل را به شکل …
موبنا – تبلتها با صفحهنمایش بزرگ خود قصد دارند برخی نیازهای مشخص و مبتنی بر اپلیکیشن و برنامهها را برطرف کنند. بسیاری از ما دلیل انتخاب و خرید یک تبلت را خواندن کتاب، تماشای فیلم، وبگردی و امثال این موارد میدانیم. اما انتخاب اینکه کدام تبلت میتواند نیاز مشخص ما از اینگونه وسایل را به شکل کامل برطرف کند، این روزها بسیار سخت شده است. شاید خیلیها به سراغ فبلتها یا گوشیهای هوشمند بروند، ولی هنوز کاربران زیادی هستند که با توجه به احساس نیاز خود، به دنبال خرید تبلت هستند.
بروزرسانی اردیبهشت ماه:
در لیست جدید برای اردیبهشت ماه سعی کردهایم تعداد تبلتها را کمتر کرده و از طرف دیگر بهترین گزینهها را برای این بازهی قیمتی در لیست قرار دادهایم تا مطمئن باشید با مراجعه به لیست، گزینهی موردنظر خود را خواهید یافت. اما چگونه باید بهترین را برای نیازهای خودمان پیدا کنیم. به نکات زیر توجه کنید:
نکاتی که پیش از خرید تبلت باید به آنها توجه کنید:
۱. پیش از انتخاب و خرید یک تبلت حتما باید نیازهای خود را از این نوع محصولات مشخص کنید. برای شناسایی بهتر نیازهای خود توصیه میکنیم به مقالهی راهنمای خرید تبلت مراجعه کنید.
۲. یکی از عمدهترین دلایل خرید تبلتها، اندازهی بزرگ صفحهنمایش این محصولات است؛ بنابراین در این زمینه باید توجه بسیار شود. در بازهی محصولات کمتر از ۸۰۰ هزار تومان تومان بیشتر تبلتها اندازهای کمتر یا برابر ۸ اینچ دارند. مهمترین دلایلی که شما ممکن است در بین چند نمونه تبلتهای ۸ اینچ و کوچکتر خرید خود را انجام دهید، سهولت حمل و نقل و قیمت ارزانتر است. اگر تبلت را برای تماشای فیلم و وبگردی با رزولوشن بالای تصاویر در نظر دارید، قطعا تبلتهای ۱۰ اینچی و بزرگتر تجربه بسیار لذتبخشتری در اختیار شما قرار میدهند.
۳. وضوح تصاویر یا همان رزولوشن نمایشگر از دیگر بخشهای مهم در انتخاب یک تبلت است. رزولوشن و تراکم پیکسل بالاتر در تبلت برابر با لذت بردن بیشتر از کار با این وسیله است. بنابراین در بین تبلتهای این لیست سعی کنید بالا بودن رزولوشن و تراکم پیکسلی نمایشگر را مد نظر داشته باشید. برای تبلتهای ۷ و ۸ اینچ رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیکسل میتواند انتخاب بهتری به حساب آید.
۴. بسیاری از افراد به دنبال تبلتهایی هستند که از سیمکارت پشتیبانی میکنند؛ تبلتها در این زمینه به سه دسته تقسیم میشوند: گروه اول کاملا از سیم کارت پشتیبانی میکنند و قابلیت مکالمه را نیز به شما ارائه میدهند. گروه دوم از سیم کارت پشتیبانی میکنند، اما قابلیت مکالمه ندارند و بالاخره گروه آخر که به کلی نمیتوانند از سیم کارت و مکالمه پشتیبانی کنند. در بخش مشخصات فنی حتما به این موضوع دربارهی تبلت منتخب خود توجه داشته باشید. البته برای بسیاری پشتیبانی از نسل چهارم اینترنت همراه نیز امری مهم است و به این دلیل در لیست زیر برخی تبلتها با امکان پشتیبانی از نسل چهارم اینترنت همراه نیز آورده شده است.
۵. از دیگر مسائل مطرح در انتخاب بهتر تبلتها، شرکت سازندهی آنها یا همان برند محصول است. در این قسمت توصیه میشود انتخاب خود را از بین تبلتهای کمتر شناخته شده یا اصلا شناخته نشده انجام ندهید. اما در ادامه لیستی خواهید دید که اکثرا توسط شرکتهای سازندهی چینی و غیر چینی معروف و شناخته شده تولید شدهاند که البته همگی توانستهاند اعتماد بسیاری از کاربران را تاکنون به خود جلب کنند.
۶. طراحی دستگاه از دیگر چالشهای انتخاب یک تبلت مناسب است. به دلایل مختلف ممکن است بخواهید برای کار کردن با تبلت خود این وسیله را برای مدتی در دست نگاه دارید. در اینجا سبکی و نازکی یک تبلت بسیار اهمیت پیدا میکند. اگر تبلت شما سنگین باشد و پس از مدتی دست شما را خسته کند، از انتخاب خود ناراضی خواهید شد. در همین زمینهی طراحی، تبلت Yoga 8 از شرکت لنوو ایدهای بسیار جالب دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
۷. توجه به نوع پردازنده و مقدار رم تبلت برای اجرای صحیح، سریع و قدرتمند فرامین سیستمعامل بسیار ضروری است. در بین تبلتهای این لیست بیشتر پردازندهها ساخت کوالکام، مدیاتک و اینتل هستند. این سه شرکت در زمینهی ساخت پردازنده سابقه طولانی دارند؛ اما باید به نوع این پردازنده در تبلتهای متفاوت نیز توجه داشته باشید. از طرفی مسلما مقدار رم ۲ گیگابایت فضای بیشتری برای اجرای بدون تاخیر اپلیکیشنها نسبت به حافظهی رم ۱ یا ۱.۵ گیگابایت فراهم میکند.
۸. سعی کنید پیش از انتخاب هر کدام از این تبلتها در صورت امکان یکبار آنها را از نزدیک تجربه کنید و گزینهای را انتخاب کنید که به سلیقهی شما بیشتر نزدیک است.
در مطلب پیشرو قصد داریم چند تبلت مهم و ارزشمند که در بازار ایران کمتر از ۸۰۰ هزار تومان قیمت خوردهاند را به شما معرفی کنیم. تمام تبلتهایی که معرفی خواهند شد از سیستمعامل اندروید بهره میبرند و این موضوع نشانهی تسلط بی چون چرای پلتفرم گوگل بر بازار تبلتهای ارزان است. این راهنما برای کسانی توصیه میشود که دوست دارند در اردیبهشت ماه در این محدودهی قیمت، تبلتی را تهیه کنند.
یوگا تبلت 2 (8.0 830L) لنوو
مشخصات فنی:
- پردازندهی Intel Atom Z3745 Chipset – Quad-Core
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- حافظهی رم ۲ گیگابایت
- صفحهنمایش ۸ اینچ با رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل – تراکم پیکسلی ۲۸۳ پیکسل بر اینچ
- دوربین ۸ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۱.۶ مگاپیکسل
- ابعاد: ۷ × ۱۴۹ × ۲۱۰ میلیمتر
- وزن ۴۱۹ گرم
- باتری ۶۴۰۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۴.۴ کیتکت
- قابلیت نصب سیم کارت و مکالمه
- پشتیبانی از نسل سوم اینترنت همراه 3G
تبلت یوگا ۸ لنوو، یکی از جذابترین تبلتهای ۸ اینچی بازار است که از همان طراحی آشنای سری یوگا بهره میبرد و لنوو سعی کرده در تبلتهای این خانواده چیزی از زیبایی کم نگذارد. تبلتهای سری یوگا به دلیل سبک طراحی، کیفیت ساخت، سختافزار خوب و قیمت مناسب طرفداران زیادی دارند و همین امر سبب فروش خوب آنها شده است. اگر رزولوشن مناسب صفحهنمایش برای شما مهم است، این تبلت انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. همچنین یوگا تبلت ۲ بهترین تبلت از لحاظ کیفیت ساخت در این ردهی قیمتی است.
ZenPad C 7.0 Z170C ایسوس
مشخصات فنی:
- پردازندهی ۶۴ بیتی Intel Atom x3-C3200
- حافظهی داخلی ۱۶ یا ۸ گیگابایت
- حافظهی رم ۱ گیگابایت
- صفحهنمایش اندازه ۷ اینچ با رزولوشن ۶۰۰ × ۱۰۲۴ – تراکم پیکسلی ۱۷۰ پیکسل بر اینچ
- دوربین ۵ مگاپیکسل
- دوربین جلو VGA
- ابعاد: ۸.۴ × ۱۰۸ × ۱۸۹ میلیمتر
- وزن ۲۶۵ گرم
- باتری لیتیوم یون ۱۳ وات ساعت
- سیستمعامل اندروید ۵ آبنبات چوبی
- پشتیبانی از سیم کارت – قابلیت مکالمه
- پشتیبانی از اینترنت همراه نسل سوم 3G
زن پد سی ۷ یکی از بهترین تبلتها در بازهی قیمتی خود است. این تبلت که ساخت شرکت معروف ایسوس است، از سیم کارت و اینترنت همراه نیز پشتیبانی کرده و یکی از بهترین تبلتها با قیمت زیر ۴۰۰ هزار تومان است. البته این تبلت قدرت پردازشی بالایی ندارد و خرید آن برای کسانی توصیه میشود که قصد وبگردی دارند یا میخواهند برای فرزندان یا افراد خانواده خود که سن کمی دارند تبلتی برای انجام بازیهای سبک بخرند که قیمت مناسبی نیز دارد.
هایرپد G782
مشخصات فنی:
- پردازندهی MediaTek MT6592 Chipset – Octa-Core CPU
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- حافظهی رم ۲ گیگابایت
- صفحهنمایش ۷.۸۵ اینچ و دقت تصویر ۱۵۳۶ × ۲۰۴۸ پیکسل – تراکم پیکسلی ۳۲۶ پیکسل بر اینچ
- دوربین ۵ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۲ مگاپیکسل
- ابعاد: ۸.۱۵ × ۱۳۶ × ۱۹۹ میلی متر
- وزن ۳۲۹ گرم
- باتری ۵۱۵۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۴.۴ کیتکت
- پشتیبانی از سیم کارت – قابلیت مکالمه
- پشتیبانی از اینترنت همراه نسل سوم 3G
شاید نام کمپانی هایر را به عنوان تولیدکنندهی لوازم خانگی شنیده باشید؛ ولی این شرکت در زمینهی تولید گوشی هوشمند و تبلت نیز فعال است. به سختی میتوان در بین تبلتهای ارزان قیمت، مدلهای با کیفیت یا با مشخصات فنی قدرتمند پیدا کرد. ولی به نظر میرسد هایرپد جی ۷۸۲ با توجه به قیمتی در حدود ۳۵۰ هزار تومانی خود، سختافزار بسیار خوبی دارد. این تبلت با اینکه از لحاظ قیمتی جزء ارزانترین تبلتهای لیست است، اما بهترین رزولوشن صفحهنمایش لیست را دارد و پردازندهی آن نیز بسیار قدرتمند است. اگر به دنبال تبلت قدرتمند، با سختافزار قدرتمند هستید و البته برند سازنده برای شما مهم نبوده و قصد پرداخت مبلغ بالایی را ندارید، تبلت هایر بهترین گزینه برای شما است.
مدیا پد ایکس ۱ هواوی
مشخصات فنی:
- پردازندهی Hisilicon Kirin 910 – Quad-Core CPU
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- حافظهی رم ۲ گیگابایت
- صفحهنمایش ۷ اینچ و دقت تصویر ۱۹۲۰ × ۱۲۰۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۳۲۳ پیکسل بر اینچ
- دوربین ۱۳ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۵ مگاپیکسل
- ابعاد: ۷.۲ × ۱۰۳.۹ × ۱۸۳.۵ میلی متر
- وزن ۲۳۹ گرم
- باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۴.۴.۲ کیتکت
- پشتیبانی از سیم کارت – قابلیت مکالمه
- پشتیبانی از اینترنت همراه نسل چهارم 4G
مدیا پد ایکس ۱ یکی از بهترین تبلتهای این لیست است. این تبلت در لیست ما بهترین کیفیت صفحهنمایش را داشته و از لحاظ عمر باتری نیز فوقالعاده است. همچنین از نسل چهارم اینترنت همراه نیز پشتیبانی میکند که در این لیست کمتر به چشم میخورد. کیفیت ساخت این تبلت نیز خوب است و دوربین قابل قبولی برای یک تبلت دارد. اگر کیفیت صفحهنمایش برای شما مهم است و به دنبال عمر باتری مناسب و امکان استفاده از اینترنت 4G هستید، مدیاپد ایکس ۱ هواوی یکی از بهترین گزینهها است.
گلکسی تب 4 10.1
مشخصات فنی:
- پردازندهی Quad-core 1.2 GHz
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- حافظهی رم ۱.۵ گیگابایت
- صفحهنمایش ۱۰.۱ اینچ و دقت تصویر ۱۲۸۰ × ۸۰۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۱۴۹ پیکسل بر اینچ
- دوربین ۳.۱۵ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۱.۳ مگاپیکسل
- ابعاد: ۸ × ۱۰۳.۹ × ۱۸۳.۵ میلی متر
- وزن ۴۸۷ گرم
- باتری ۶۸۰۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۴.۴.۲ کیتکت
- عدم پشتیبانی از سیم کارت
گلکسی تب ۴ تنها تبلت ۱۰ اینچی این لیست است و برای علاقمندان به تبلتها با صفحهنمایش بزرگ بهترین گزینه در لیست به حساب میآید. با این حال پردازندهی این تبلت، قدرتمند نبوده و صفحهنمایش آن نیز کیفیت بالایی ندارد. اگر بزرگ بودن صفحهنمایش تنها معیار شما برای خرید است، این تبلت بهترین گزینه در رنج قیمتی زیر ۸۰۰ هزار تومان است. همچنین کیفیت ساخت این تبلت مناسب بوده و سازندهی آن شرکت معتبر سامسونگ است که شاید برای بسیاری نیز این مورد مهم باشد.
تب اس ۸ لنوو
مشخصات فنی:
- پردازندهی Intel Atom Z3745 Quad-core 1.86 GHz
- حافظهی داخلی ۱۶ گیگابایت
- حافظهی رم ۲ گیگابایت
- صفحهنمایش ۸ اینچ و دقت تصویر ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ پیکسل – تراکم پیکسلی: ۲۸۳ پیکسل بر اینچ
- دوربین ۸ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۱.۶ مگاپیکسل
- ابعاد: ۷.۹ × ۱۲۳.۸ × ۲۰۹.۸ میلی متر
- وزن ۲۹۹ گرم
- باتری ۴۲۹۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۴.۴.۲ کیتکت
- پشتیبانی از سیم کارت – قابلیت مکالمه
- پشتیبانی از اینترنت همراه نسل چهارم 4G
تب اس ۸ لنوو از بهترین و کاملترین تبلتهای موجود در لیست است. صفحهنمایش نسبتا بزرگ ۸ اینچی که رزولوشن و کیفیت بالایی دارد، در کنار پردازندهی نسبتا قدرتمند و پشتیبانی از نسل چهارم اینترنت باعث شده تا تب اس ۸ یکی از بهترین تبلتهای موجود در لیست باشد. البته جنس بدنهی این تبلت از پلاستیک بوده و باتری آن نسبتا کم حجم است که باعث میشود در مقایسه با مدیاپد ایکس ۱ کمی عقب بیفتد.
منبع: زومیت | نویسنده: میعاد بافراست