بهترین تبلت های پرچمدار بازار؛ خرداد ۹۵
موبنا -تبلتها با ابعاد بزرگ صفحه نمایش خود قصد دارند برخی نیازهای مشخص و مبتنی بر اپلیکیشنها را برطرف کنند. بسیاری از ما دلیل انتخاب و خرید یک تبلت را خواندن کتاب، تماشای فیلم، وبگردی و امثال این موارد میدانیم. اما انتخاب اینکه کدام تبلت میتواند نیاز مشخص ما از اینگونه وسایل را به شکل …
موبنا -تبلتها با ابعاد بزرگ صفحه نمایش خود قصد دارند برخی نیازهای مشخص و مبتنی بر اپلیکیشنها را برطرف کنند. بسیاری از ما دلیل انتخاب و خرید یک تبلت را خواندن کتاب، تماشای فیلم، وبگردی و امثال این موارد میدانیم. اما انتخاب اینکه کدام تبلت میتواند نیاز مشخص ما از اینگونه وسایل را به شکل کامل برطرف کند، این روزها بسیار سخت شده است. با وجود تبلتهایی چون محصولات خانواده سرفیس مایکروسافت، تعریف ما از کاربری یک تبلت تا حدود زیادی عوض شده است.
بروزرسانی خرداد:
در ردهی تبلتهای پرچمدار تنوع کم است، اما انتخاب از بین همین گزینههای کم اما خوب نیز کاری است بسیار دشوار. سعی کردهایم در این راهنمای خرید نقاط قوت و ضعف هر تبلت را بیان کرده و به شما در خرید بهترین تبلت با توجه به نیازتان کمک کنیم.
نکاتی که پیش از خرید تبلت باید به آنها توجه کنید
۱. پیش از انتخاب و خرید یک تبلت حتما باید نیازهای خود را از این نوع محصولات مشخص کنید.
۲. یکی از عمدهترین دلایل خرید تبلتها، اندازه بزرگ صفحهنمایش این محصولات است؛ بنابراین در این زمینه باید توجه بسیار شود. محصولات پرچمدار عمدتا ابعاد بزرگتر از ۱۰ اینچ دارند و به نوعی سعی دارند تا جای لپتاپ را نیز بگیرند. اگر تبلت را برای تماشای فیلم و وبگردی با رزولوشن بالای تصاویر در نظر دارید، قطعا تبلتهای ۱۰ اینچی و بزرگتر تجربهی بسیار لذتبخشتری در اختیار شما قرار میدهند.
۳. وضوح تصاویر یا همان رزولوشن نمایشگر از دیگر بخشهای مهم در انتخاب یک تبلت است. رزولوشن و تراکم پیکسل بالاتر در تبلت برابر است با لذت بردن بیشتر از کار با این وسیله. تبلتهای این لیست عمدتا دارای صفحات نمایش عالی با رزولوشن بالا هستند.
۴. افراد زیادی به دنبال تبلتهایی هستند که از سیمکارت پشتیبانی میکند؛ تبلتها در این موضوع به سه دسته تقسیم میشوند: گروهی از آنها کاملا از سیم کارت پشتیبانی میکنند و قابلیت مکالمه نیز به شما ارائه میدهند. گروه دوم از سیم کارت پشتیبانی میکنند، اما قابلیت مکالمه را در اختیار شما نمیگذارند و بالاخره گروه آخر که به کلی نمیتوانند از سیم کارت و مکالمه پشتیبانی کنند. در بخش مشخصات فنی حتما به این موضوع درباره تبلت منتخب خود توجه داشته باشید.
۵. از دیگر مسائل مطرح در حوزهی انتخاب بهتر تبلتها، شرکت سازندهی آنها یا همان برند محصول است. در این قسمت توصیه میشود انتخاب خود را از بین تبلتهای کمتر شناخته شده یا اصلا شناخته نشده انجام ندهید. اما در ادامه لیستی خواهید دید که اکثرا توسط شرکتهای سازندهی چینی و غیر چینی معروف و شناخته شده تولید شدهاند که البته همگی توانستهاند اعتماد بسیاری از کاربران را تاکنون به خود جلب کنند. بنابراین لازم نیست در این مورد زیاد هم سختگیر یا تعصبی باشید.
۶. طراحی دستگاه از دیگر چالشهای زمان انتخاب یک تبلت مناسب است. به دلایل مختلف ممکن است بخواهید برای کار کردن با تبلت خود این وسیله را برای مدتی در دستهای خود نگه دارید. در اینجا سبکی و نازکی یک تبلت بسیار اهمیت پیدا میکند. اگر تبلت شما سنگین باشد و پس از مدتی دست شما را خسته کند، از انتخاب خود بعدا ناراضی خواهید شد. در همین زمینهی طراحی، برخی از تبلتها، ایدهی جالبی را ارائه میکنند که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
۷. توجه به نوع پردازنده و مقدار رم تبلت برای اجرای صحیح، سریع و قدرتمند فرامین سیستمعامل بسیار ضروری است. در بین تبلتهای این لیست بیشتر پردازندهها ساخت کوالکام، مدیاتک و اینتل هستند. این سه شرکت در زمینهی ساخت پردازنده سابقه خوبی دارند؛ اما باید به نوع این پردازنده در تبلتهای متفاوت نیز توجه داشته باشید.
۸.سعی کنید پیش از انتخاب هر کدام از این تبلتها یکبار آنها را از نزدیک دست بگیرید و موردی را انتخاب کنید که به سلیقهی شما بیشتر نزدیک است.
در مطلب پیشرو قصد داریم چند تبلت مهم و ارزشمند در ردهی پرچمداران را معرفی کنیم. تبلتهایی که معرفی خواهند شد از سیستمعامل اندروید، آیاواس و ویندوز بهره میبرند. برخلاف سایر ردههای قیمتی، سیستمعامل گوگل در این رده حکمران نبوده و سیستمهای عامل دیگر مانند ویندوز و آیاواس نیز دستگاههای قدرتمندی در این لیست دارند.
آیپد پرو اپل
مشخصات فنی:
- پردازندهی Apple A9X Dual-core 2.26 GHz
- حافظهی داخلی ۳۲/۱۲۸ گیگابایت – عدم قابلیت نصب کارت حافظه
- حافظهی رم ۴ گیگابایت
- صفحهنمایش ۱۲.۹ اینچ با رزولوشن ۲۷۳۲ × ۲۰۴۸ پیکسل – تراکم پیکسلی ۲۶۴ پیکسل بر اینچ
- دوربین اصلی ۸ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۱.۲ مگاپیکسل
- ابعاد: ۶.۹ × ۲۲۰.۶ × ۳۰۵.۷ میلیمتر
- وزن ۷۱۳ گرم
- باتری ۱۰۳۰۷ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل IOS 9.1
- قابلیت نصب سیم کارت – پشتیبانی از شبکه 4G – نبود قابلیت مکالمه
آیپد پرو اپل به عنوان یک تبلت قدرتمند با ۴ اسپیکر قوی معرفی شده است و چهار گیگابایت نیز رم دارد تا یکی از قدرتمندترین تبلتهای بازار شناخته شود. طراحی عالی، قدرت پردازشی بالا، پشتیبانی از قلم و کیبورد از نکات قوت آیپد پرو به حساب میآید، اما نبود امکان افزایش حافظه، قیمت بالای خود دستگاه و لوازم جانبی از نقاط ضعف آن به شمار میروند. البته با استفاده از کیبورد نیز میتوانید به کمک نمایشگر بزرگ این دستگاه، از آن به عنوان جانشین لپتاپ خود نیز فکر کنید.
این تبلت برای علاقمندان به سیستمعامل آیاواس که قیمت برای آنها فاکتور مهمی در خرید نیست، بهترین گزینهی موجود در لیست است.
گلکسی تب اس 2 نسخه ۹.۷ اینچی LTE سامسونگ
مشخصات فنی:
- پردازندهی Exynos 5433 Chipset Octa-Core CPU
- حافظهی داخلی ۳۲ گیگابایت – قابلیت نصب کارت حافظه
- حافظهی رم ۳ گیگابایت
- صفحهنمایش ۹.۷ اینچ با رزولوشن ۱۵۳۶ × ۲۰۴۸ پیکسل – تراکم پیکسلی ۲۶۴ پیکسل بر اینچ
- دوربین اصلی ۸ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۲.۱ مگاپیکسل
- ابعاد: ۵.۶ × ۱۶۹ × ۲۳۷.۳ میلیمتر
- وزن ۳۹۰ گرم
- باتری ۵۸۷۰ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل اندروید ۵.۰.۲ آب نبات چوبی
- پشتیبانی از سیم کارت – قابلیت مکالمه – پشتیبانی از شبکه 4G
تب اس ۲ در واقع پرچمدار سامسونگ در دنیای تبلتها است. این تبلت تمام فلزی بوده و صفحهنمایش امولد آن کیفیت عالی دارد. از طرفی این تبلت شیار سیم کارت نیز دارد و از نسل چهارم اینترنت همراه نیز پشتیبانی میکند. بدون شک این تبلت یکی از بهترینهای موجود در لیست است که پردازندهی بسیار قدرتمندی نیز دارد و شاید باتری نسبتا کم حجم، اصلیترین نقطه ضعف آن باشد.
اگر به دنبال تبلت قدرتمند با صفحهنمایش فوقالعاده هستید، تب اس ۲ دستگاه بسیار خوبی است و در این لیست قیمت مناسبی نیز دارد.
آيپد پرو ۹.۷ اینچی اپل
مشخصات فنی:
- پردازندهی Apple A9X Dual-core 2.26 GHz
- حافظهی داخلی۳۲/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت – عدم قابلیت نصب کارت حافظه
- حافظهی رم ۲ گیگابایت
- صفحهنمایش ۹.۷ اینچ با رزولوشن ۱۵۳۶ × ۲۰۴۸ پیکسل – تراکم پیکسلی ۳۲۶ پیکسل بر اینچ
- دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۵ مگاپیکسل
- ابعاد: ۶.۱ × ۱۶۹.۵ × ۲۴۰ میلیمتر
- وزن ۴۴۰ گرم
- باتری ۲۷.۹ وات ساعتی
- سیستمعامل IOS 9.3
- قابلیت نصب سیم کارت – پشتیبانی از شبکه 4G – نبود قابلیت مکالمه
آیپد پرو ۹.۷ اینچی جدیدترین تبلت اپل است که به نوعی جایگزین آیپد ایر ۲ شده است و قصد دارد نسخهی کوچکتر آیپد پرو ۱۳ اینچی را به کاربران عرضه کند. این تبلت نیز از کاور کیبورد و قلم پشتیبانی میکند و سختافزار قدرتمندی نیز دارد. البته با توجه به تازه وارد بودن آن قیمت بالایی نیز دارد. همچنین اپل حسگر دوربین آيفون ۶ اس را نیز در این تبلت قرار داده است تا آیپد پرو ۹.۷ اینچی بهترین دوربین را در بین تبلتها داشته و حرف زیادی حتی در بین گوشیهای هوشمند نیز برای گفتن خواهد داشت. البته مشخص نیست که چه کسانی حاضر خواهند بود با تبلتی به بزرگی ۹.۷ اینچ عکاسی کنند.
اگر دوربین عالی را در یک تبلت ۹.۷ اینچی میخواهید و البته از علاقمندان اپل نیز هستید، آیپد پرو ۹.۷ اینچی تبلتی فوقالعاده است.
سرفیس پرو ۴ مایکروسافت
مشخصات فنی:
- پردازندهی Intel Core i3/i5/i7
- حافظهی داخلی۱۲۸/۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت SSD
- حافظهی رم ۸/۱۶ گیگابایت
- صفحهنمایش ۱۲.۳ اینچ با رزولوشن ۲۷۳۶ × ۱۸۲۴ پیکسل – تراکم پیکسلی ۲۶۷ پیکسل بر اینچ
- دوربین اصلی ۸ مگاپیکسل
- دوربین جلو ۵ مگاپیکسل
- ابعاد: ۸.۴۵ × ۲۰۱.۴۲ × ۲۹۲.۱۰ میلیمتر
- وزن ۷۶۶ گرم
- باتری ۵۰۸۷ میلی آمپر ساعت
- سیستمعامل ویندوز ۱۰ پرو
سری سرفیس پرو مایکروسافت، تبلتها را وارد دنیای جدید کرد. استفاده از کاور کیبورد و پشتیبانی از قلم یکی از جذابترین ویژگیهایی بود که این تبلت ویندوزی با خود به دنیای تبلتها آورد تا به نوعی کاربری آنها را به لپتاپها نزدیک کند. این تبلت انقلابی دارای سیستمعامل ویندوز ۱۰ است تا بتوان آن را دو منظوره خواند و از آن هم به عنوان تبلت و هم به عنوان لپتاپ استفاده کرد.
اگر علاقمند به تبلتی هستید که بتوانید از آن به عنوان لپتاپ نیز استفاده کنید، سرفیس پرو ۴ یکی از بهترین گزینهها است؛ چرا که علاوه بر کیفیت ساخت فوقالعاده، ویندوز ۱۰ را نیز به عنوان سیستمعامل پیشفرض دارد تا یک تبلت-کامپیوتر بینظیر باشد.
منبع: زومیت |نویسنده: امین فیض پور