تلفن همراه بیماری هزاره سوم
تلفنهای همراه با وجود این که امکان دسترسی دائمی به افراد و اطلاعات را پدید میآورند، اما موجب افزایش اضطراب و بالا رفتن سطح توقع فرد نیز میشوند ، یک اختلال در شبکه میتواند تمام روز شما را خراب کند. وقتی وسط یک مکالمه تلفنی، شبکه مختل می شود، انگار دنیا برای شما به پایان …
تلفنهای همراه با وجود این که امکان دسترسی دائمی به افراد و اطلاعات را پدید میآورند، اما موجب افزایش اضطراب و بالا رفتن سطح توقع فرد نیز میشوند ، یک اختلال در شبکه میتواند تمام روز شما را خراب کند. وقتی وسط یک مکالمه تلفنی، شبکه مختل می شود، انگار دنیا برای شما به پایان رسیده است . این قوانین مختص به یک اقلیت نیست و در مورد بیشتر استفاده کنندگان از موبایل صدق میکند. تلفنهای همراه به آنچنان بخش بزرگی از زندگی ما تبدیل شدهاند که این سوال را به وجود میآورند: آیا ما به تلفن همراه معتاد شدهایم؟
روانپزشکان و متخصصان در رفتارهای مربوط به اینترنت، معتقدند: وابستگی به تلفن همراه حتی از اعتیاد کاربران به رایانه و لپ تاپ هم شدیدتر است، چون تلفن همراه وزن زیادی ندارد و به راحتی در جیب یا کیف جا میگیرد و در نتیجه هیچ محدودیتی برای حمل آن وجود ندارد.
تلفن همراه در ابتدا به عنوان وسیلهای برای دسترسی به افراد و اطلاعات در خارج از دفترکار یا منزل و در هنگام ضرورت مورد توجه قرار گرفت، اما هم اکنون این افراد به پیجر،لپ تاپ و دیگر وسایل دیجیتالی معتاد شدهاند و فناوری بر آنها سیطره یافته است.
گسترش خدمات تلفن همراه و رشد تعداد کاربران و درآمد ناشی از این صنعت ،مهر تاییدی بر این ادعاست باوجود تمایل شدید و روزافزون به استفاده از موبایل، شواهد اندکی مبنی بربهبود کیفیت زندگی بشر از طریق استفاده از این وسیله وجود دارد. این وسیله به طور قطع افراد را خوشحال تر از گذشته نمیکند، و در مقابل منجر به تشویش ،اضطراب و اعصاب خردی مشترکان می شود.
در هر صورت وابستگی افراد به این وسیله کم کم به مرز خطر نزدیک میشود وکارشناسان و پژوهشگران را به فکر چاره انداخته است.تا راهکاری برای برون رفت از این معضل پیدا کنند.
182/11