ارسال پيام کوتاه تبليغاتي مخالف با قوانين، مزاحمت تلقي مي شود
“حسين تهراني” در گفت وگو باخبرنگارموبنا در پاسخ به اين مطلب که آيا ارسال پيام کوتاه تبليغاتي، مخالف قوانين و ضوابط حقوقي است خاطر نشان کرد: تشخيص ارسال پيام کوتاه تبليغاتي مخالف با قوانين ، وابسته به تعريف «مزاحمت» در جامعه است.وي با اشاره به اين که مزاحمت را نمي توان در قالب يک يا …
“حسين تهراني” در گفت وگو باخبرنگارموبنا در پاسخ به اين مطلب که آيا ارسال پيام کوتاه تبليغاتي، مخالف قوانين و ضوابط حقوقي است خاطر نشان کرد: تشخيص ارسال پيام کوتاه تبليغاتي مخالف با قوانين ، وابسته به تعريف «مزاحمت» در جامعه است.
وي با اشاره به اين که مزاحمت را نمي توان در قالب يک يا چند ماده به صورت منجز و مقيد تعريف کرد، ادامه داد: تعريف مزاحمت و يا لااقل تعيين مصاديق مزاحمت، يک امر عرفي است.
وي گفت: البته ذات برقراري ارتباط نه تنها مزاحمت نيست، بلکه يک حق است. افراد مي توانند با جامعه اطراف ارتباط داشته باشند. اما اگر اين ارتباط به حدي رسيد که عرفاً مزاحمت تلقي شود ، ديگر نمي توان همان اعتبار قبل را قائل بود. يعني حق ارتباط فردي نمي تواند مخل حق آسايش ديگري باشد.
وي خاطر نشان کرد: اما ارسال پيام کوتاه تبليغاتي ذاتا تخلف نيست؛ اما اين بدان معنا هم نيست که بي هيچ ضابطه اي مي توان پيام کوتاه تبليغاتي فرستاد.
اين کارشناس حقوقي ، زمان ارسال، محتواي ارسالي، امکان مخاطب در ممانعت از ارسال، تکرار ارسال و از اين قبيل مباحث را از مهمترين موضوعات مطرح در اين حوزه دانست.
تهراني گفت: به عنوان مثال ارسال پيام کوتاهي که داراي طبقه بندي سني است براي تمام مشترکين بدون لحاظ سن، يا ارسال پيام کوتاه در ساعاتي که عرفاً ساعت استراحت است مانند نيمه شب، يا عدم امکان مسدود کردن ارسال پيام تبليغاتي از جانب بهره بردار نهايي، همه تخلف محسوب مي شود.
117/13