تمجید سایت afc از ایران قدرت اول آسیا

موبنا – در آستانه قرعه‌کشی دور آخر مرحله انتخابی جام جهانی 2018 در منطقه آسیا، سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) اقدام به معرفی 12 تیم راه‌یافته به این مرحله کرد. سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا درباره تیم ملی ایران نوشت: «ایران در مرحله دوم انتخابی جام جهانی 2018 روسیه در منطقه آسیا، با دو تساوی …

موبنا – در آستانه قرعه‌کشی دور آخر مرحله انتخابی جام جهانی 2018 در منطقه آسیا، سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) اقدام به معرفی 12 تیم راه‌یافته به این مرحله کرد.

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا درباره تیم ملی ایران نوشت:

«ایران در مرحله دوم انتخابی جام جهانی 2018 روسیه در منطقه آسیا، با دو تساوی کار خود را آغاز کرد، اما قهرمان سه دوره جام ملت‌های آسیا نیمه دوم این دور از رقابت‌ها را با قدرت ادامه داد و با به ثمر رساندن 15 گل و تنها دریافت یک گل به چهار پیروزی متوالی دست یافت و همین باعث شد به راحتی بالاتر از عمان در صدر جدول رده‌بندی گروه D قرار بگیرد.

تیم ملی ایران پس از اینکه در سال 1978 اولین حضورش در مسابقات جام جهانی را تجربه کرد، سه بار دیگر موفق شد در معتبرترین تورنمنت فوتبالی جهان حضور پیدا کند. آنها پیش از حضور در جام‌های جهانی 2006 و 2014 که نتوانستند در این دو دوره پیروزی مشهورشان در لیون فرانسه را تکرار کنند، در جام جهانی 1998 برای دومین بار در این تورنمنت حضور پیدا کردند و با شکست آمریکا به اولین پیروزی خود در این رقابت‌ها دست یافتند.»

قرعه‌کشی دور پایانی مرحله انتخابی جام جهانی 2018 روسیه در منطقه آسیا قرار است فردا (سه‌شنبه 24 فروردین) در کوالالامپور مالزی برگزار شود. 12 تیم راه‌یافته به دور پایانی از مرحله انتخابی جام جهانی 2018 در 6 سید دو تیمی قرار می‌گیرند و پس از قرعه‌کشی که صورت می‌گیرد، تیم‌ها در دو گروه 6 تیمی رقبای خود را خواهند شناخت.

در پایان این دور از رقابت‌ها دو تیم برتر هر گروه (مجموعاً 4 تیم) به ‌طور مستقیم به مرحله پایانی جام جهانی 2018 روسیه صعود خواهند کرد و دو تیم سوم برتر هر گروه در بازی پلی‌آف به مصاف هم می‌روند و برنده این تقابل در یک جدال رفت و برگشتی پلی‌آف بین‌قاره‌ای به دیدار تیم پنجم کونکاکاف (کنفدراسیون فوتبال آمریکای شمالی، مرکزی و حوزه دریای کارائیب) خواهد رفت تا آخرین شانس خود برای صعود به جام جهانی را امتحان کند.

قرعه‌کشی فردا بر اساس سیدبندی زیر انجام می‌شود:

گلدان یک: ایران و استرالیا
گلدان 2: کره جنوبی و ژاپن
گلدان 3: عربستان و ازبکستان
گلدان 4: امارات و چین
گلدان 5: قطر و عراق
گلدان 6: سوریه و تایلند

(تیم‌هایی که در یک سید قرار دارند در یک گروه قرار نخواهند گرفت.)

 منبع: خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا