ترکیب شورای پول و اعتبار به نفع غیر دولتی ها تغییر کند
احمد یزدان پناه استاد دانشگاه در خصوص انحلال شورای پول و اعتبار به موبنا گفت: یکی از این اتفاقات هدف گذاری دولت در خصوص تورم است که اگر این اتفاق رخ دهد باید در ابتدا شفافیت صورت گیرد و بعد از شفافیت پاسخگویی مسئولان را در پی داشته باشد. به این معنا که مسئولان باید …
احمد یزدان پناه استاد دانشگاه در خصوص انحلال شورای پول و اعتبار به موبنا گفت: یکی از این اتفاقات هدف گذاری دولت در خصوص تورم است که اگر این اتفاق رخ دهد باید در ابتدا شفافیت صورت گیرد و بعد از شفافیت پاسخگویی مسئولان را در پی داشته باشد. به این معنا که مسئولان باید در برابر تصمیماتی که اتخاذ می کنند چه در اجرا و چه در عدم اجرایی کردن آنها پاسخگو باشند .
یزدان پناه ادامه داد: به عنوان یکی از تدوین کنندگان لایحه قانون بانک مرکزی باید بگویم اگر شورای پول و اعتبار بخواهد اعتبار خود را حفظ کند باید ترکیب را تغییر دهد و از حالت دولتی خارج شود بنابر این مقرر شد که 2 یا 3 استاد مستقل که در زمینه پول و اعتبار کار کرده باشند در این شورا حضور پیدا کنند .
این استاد پولی و بانکی تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما وزیر اقتصاد مسولیت برنامه ریزی در اقتصاد را دارد اما خود این فرد به جرگه نقادان وارد شده و با وزیران دیگر هفته گذشته نامه ای به رییس جمهوری نوشته و از اوضاع بد بورس و بازار گفته اند که این مسله چیزی نبود که بر کسی پوشیده باشد و نیاز به اطلاع رسانی نداشت.
این استاد دانشگاه در خصوص مطالبه خود و افراد مانند خود خاطر نشان کرد: مطالبه ما از وزیر اقتصاد خروج از رکود است و باید به عنوان نیروی محرکه در بازار وارد شوند ومشکلات را مرتفع کنند.
وی در پایان گفت : بحث ما در این خصوص تاسیس یک نهاد جدید نبوده است. بلکه به دلیل اینکه شورای پول و اعتبار نمی تواند به عنوان مقام ناظر بر سیستم پولی کشور نظارت لازم را داشته باشد و از سوی دیگر نمی تواند در خصوص مسایل پولی کشور هدف گذاری کنند، مصر هستیم این ترکیب باید عوض شود نه اینکه شورا منحل شود.
131