در سینما و تئاتر چه خبر است؟

کارگردانی این مستند را مهدی گنجی انجام داده و فیلمبرداری آن سه سال طول کشیده است. فیلم مستند 70 دقیقه‌ای «من می‌خوام شاه بشم» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، درباره «عباس برزگر» است که یکی از برجسته‌ترین کارآفرینان عرصه اکوتوریسم است. وی با کمک خانواده‌اش از توریست‌های خارجی در دهکده­ی گردشگری‌ که …

کارگردانی این مستند را مهدی گنجی انجام داده و فیلمبرداری آن سه سال طول کشیده است.

فیلم مستند 70 دقیقه‌ای «من می‌خوام شاه بشم» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، درباره «عباس برزگر» است که یکی از برجسته‌ترین کارآفرینان عرصه اکوتوریسم است. وی با کمک خانواده‌اش از توریست‌های خارجی در دهکده­ی گردشگری‌ که خودش درست کرده، پذیرایی می‌کند و آنها را به دیدن عشایر می‌برد؛ اما او رویای بزرگی در سر دارد و می خواهد یک ایل عشایری جدید تاسیس کند و خودش خان ایل باشد…

این مستند ضمن کسب جایزه بهترین کارگردانی فیلم مستند از سی و سومین جشنواره فیلم فجر تا کنون در جشنواره های آمستردام (ایدفا) ، شفیلد انگلستان، مونیخ آلمان، میلنیوم بلژیک، پلنت داکس لهستان به نمایش در آمده و کاندید دریافت جایزه شبکه تی آر تی ترکیه و جایزه کارگردانی جشنواره سینما حقیقت بوده است.

از دیگر عوامل تولید این فیلم می‌توان به سحر رضوی (تهیه­کننده)، اسماعیل منصف (تدوینگر)، حسن مهدوی و رضا گدازگر (صداگذار)، امین بهروز‌زاده و شعیب کمین‌پور (آهنگساز)، علی باقری (عکاس و طراح پوستر) و پویان شعله‌ور (کالریست) اشاره کرد.

نمایش 4 فیلم کوتاه در سینماتک خانه هنرمندان ایران

چهار فیلم کوتاه در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش در می آید.

به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، یکصد و چهاردهمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران پنج شنبه 8 مرداد به نمایش چهار فیلم کوتاه اختصاص دارد.

در این برنامه چهار فیلم کوتاه «شکار» ساخته میثم مولایی، «سایلنت» پویا نبی، «ماهی شکم پر» باران جعفری و «دوازده تیر» مجید توکلی به نمایش در می آید.

چهار فیلم کوتاه «شکار»، «سایلنت»، «ماهی شکم پر» و «دوازده تیر» پنج شنبه 8 مرداد از ساعت 17 در تالار استاد شهناز خانه هنرمندان ایران به نمایش در می آید.

انجمن منتقدان ژانر علمی تخیلی را بررسی می‌کند

پنجمین نشست از سلسله جلسات “بررسی ژانرهای سینمایی” که از سوی انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران برگزار می شود به ژانر علمی تخیلی اختصاص دارد.

به گزارش روابط عمومی انجمن، سلسله نشست‌های “بررسی ژانرهای سینمایی” به مدیریت اسماعیل میهن دوست برگزار می‌شود که این جلسه به ژانر علمی تخیلی اختصاص دارد.

در این جلسه که شنبه 10 مرداد ساعت 17:30 در سالن اشراق تالار ایوان شمس برگزار می‌شود، فیلم سینمایی “بین ستاره‌ای” ساخته کریستوفر نولان به نمایش درمی آید و پس از نمایش با حضور مهرزاد دانش و میهن دوست نقد و بررسی می‌شود.

این فیلم محصول سال 2014 انگلستان و آمریکا است و در آن متیو مک کانهی، ان هاتاوی، جسیکا چستین، بیل ایروین، الن برستین، مایکل کین و مت دیمون به ایفای نقش می ‌پردازند. “بین ستاره ای” در هشتاد و هفتمین دوره جوایز اسکار نامزد دریافت چهار جایزه و موفق به دریافت اسکار بهترین جلوه های ویژه شد.

حضور اعضای انجمن منتقدان، اهالی رسانه و اعضای صنوف خانه سینما در این برنامه آزاد است.

آغاز پیش‌فروش اینترنتی نمایش «پپرونی برای دیکتاتور»

پیش‌فروش اینترنتی نمایش «پپرونی برای دیکتاتور» به کارگردانی خسرو احمدی از سه‌شنبه ششم مردادماه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی گروه، بلیت این اثر نمایشی، که از 14 مردادماه در تالار استاد ناظرزاده به صحنه می‌رود، از سه‌شنبه ششم مردادماه، در سامانه فروش بلیت تیوال و گیشه نت آغاز‌شد.

تماشاگران نمایش «پپرونی برای دیکتاتور» می‌توانند با مراجعه به این دو سامانه اینترنتی نسبت به خرید بلیت این نمایش اقدام کنند.

نمایش «پپرونی برای دیکتاتور» به کارگردانی خسرو احمدی از 14 مردادماه ساعت 19:30 با بازی

انجمن سینمای جوانان با 13 فیلم در جشن مستقل فیلم کوتاه

از بین 57 فیلم پذیرفته‌شده در جشن خانه سینما 13 فیلم از انجمن سینمای جوانان ایران در این دوره حضور دارد.

به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، با اعلام اسامی فیلم‌های کوتاه پذیرفته‌شده در ششمین جشن مستقل فیلم کوتاه سینمای ایران از سوی دبیرخانه جشن، 13 فیلم کوتاه از تولیدات 9 دفتر در بین 57 فیلم کوتاه راه‌یافته به بخش مسابقه جشن حضور دارند.

اسامی این فیلم‌ها عبارت‌اند از:

فیلم‌های کوتاه «آغی» به کارگردانی یوسف کارگر، تولید انجمن سینمای جوانان ارومیه

«برتلک باز» سجاد احمد بیگی، تولید انجمن سینمای جوانان ایلام

«تمام چیزهایی که جایشان خالی است» به کارگردانی کاوه قهرمان، تولید انجمن سینمای جوانان تهران

«دوچرخه‌ها، پدرها، سیگارها» به کارگردانی ابراهیم ایرج زاد، تولید انجمن سینمای جوانان تهران

«صراحی» به کارگردانی سعید نجاتی، تولید انجمن سینمای جوانان قم

«فصل بازگشت» به کارگردانی عباس امینی، تولید انجمن سینمای جوانان آبادان

«قمارباز» به کارگردانی کریم لک زاده، تولید انجمن سینمای جوانان شیراز

«کودکان ابری» به کارگردانی رضا فهیمی، تولید انجمن سینمای جوانان رفسنجان

«ناتمام به‌شدت هرچه‌تمام‌تر» آزاد محمدی، تولید انجمن سینمای جوانان تهران

«آب یخ» به کارگردانی جلال ساعد پناه، تولید انجمن سینمای جوانان سنندج

«آرداک» به کارگردانی اسماعیل منصف، تولید انجمن سینمای جوانان تهران

«روز زوج» به کارگردانی هادی معصوم دوست، تولید انجمن سینمای جوانان تهران

«مات» به کارگردانی محمد داوودی، تولید انجمن سینمای جوانان مشهد

کارگاه تخصصی “نقد علمی و آکادمیک تئاتر” در حوزه هنری

حوزه هنری با همکاری کانون ملی منتقدان تئاتر ایران کارگاه تخصصی “نقد علمی و آکادمیک تئاتر” را برگزار می‌کند.

کارگاه تخصصی “نقد علمی و آکادمیک تئاتر” از نیمه مردادماه 94 با حضور “نصرالله قادری” عضو پیشکسوت کانون ملی منتقدان تئاتر ایران و مدرس دانشگاه در حوزه هنری برگزار می‌شود.

گفتنی است این کارگاه‌ با هدف ترویج نقد علمی و ایجاد بستر مناسب برای نقد موثر تئاتر و همچنین آموزش نیروهای فعال در این عرصه برگزار می‌شود.

یاد‌آور می‌شود کارگاه تخصصی “نقد علمی و آکادمیک تئاتر” در راستای برگزاری کارگاه‌های تخصصی سه گانه‌ی و به هم پیوسته‌ی “نقد تئاتر” برپا می‌شود. دور اول کارگاه‌ “نقد تئاتر” در سال گذشته و با عنوان “مبانی نقد تئاتر” توسط “دکتر مهرداد رایانی مخصوص” برگزار شد.

لازم به ذکر است که شرکت کنندگانی که در همه جلسات کارگاه‌های سه گانه حضور داشته باشند گواهی پایان دوره‌ی آموزش “نقد تئاتر” را از طرف کانون ملی منتقدان تئاتر دریافت خواهند کرد اما ثبت‌نام در تک دوره‌های این کارگاه نیز امکان پذیر است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند تا تاریخ 13 مرداد ماه با شماره‌ تلفن‌های 88895053 و 88804072 و 84172413 تماس حاصل فرمایند. دانشجویان رشته‌ی تئاتر با ارائه‌ کارت دانشجویی از 20 درصد تخفیف ویژه در ثبت‌نام برخوردار می‌شوند.

محل برگزاری کارگاه‌های تخصصی نقد تئاتر در حوزه هنری به نشانی خیابان استاد نجات‌الهی، خیابان سمیه، نرسیده به تقاطع حافظ خواهد بود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا