سامانه سکوی تایید نمونه سیگنالینگ سوئیچ های مخابراتی (STAP)

به گزارش سیتنا به نقل از   روابط عمومی مرکز تحقیقات مخابرات ایران، سامانه سکوی تایید نمونه سیگنالینگ سوئیچ های مخابراتی هیچ نمونه داخلی و خارجی نداشته و لذا نظر به جدید و کاربردی بودن طرح، این سامانه موفق به ثبت اختراع گردیده است.بنابراین گزارش، هدف از طراحی و پیاده سازی سامانه سکوی تایید نمونه، ارزیابی …

به گزارش سیتنا به نقل از   روابط عمومی مرکز تحقیقات مخابرات ایران، سامانه سکوی تایید نمونه سیگنالینگ سوئیچ های مخابراتی هیچ نمونه داخلی و خارجی نداشته و لذا نظر به جدید و کاربردی بودن طرح، این سامانه موفق به ثبت اختراع گردیده است.
بنابراین گزارش، هدف از طراحی و پیاده سازی سامانه سکوی تایید نمونه، ارزیابی سوئیچ های مخابراتی از نظر سیگنالیگ می باشد. با استفاده از این سامانه، سوئیچ مورد نظر برای تست در یک شبکه شبیه سازی شده قرار گرفته و سیگنالینگ شبیه سازی شده برای آن ارسال می شود و پاسخهای سوئیچ، مورد ارزیابی تطبیقی قرار می گیرد. آزمونهای تطبیقی شامل گروهی از آزمونهای از پیش انتخاب شده می باشد که با انتخاب کاربر آغاز می شوند و منجر به نتیجه موفق یا نا موفق می گردند. همچنین این سامانه قادر است سوئیچ را تحت آزمونهای کارایی نیز قرار دهد. این آزمونها با تنظیم پارامترهای مشخصی که در ترافیک اهمیت دارند آغاز می شود و نتیجه آزمون به صورت داده آماری، نمودار و داده زمانی ارائه می گردد.
لازم به ذکر است این سامانه قادر به ارزیابی سوئیچ های دارای سیگنالینگ SS7، PRI و V5.2 می باشد و به جهت این قابلیت، عنوان STAP(Signaling Type Approval System) برای آن برگزیده شده است.
گفتنی است مرکز تحقیقات مخابرات ایران در راستای فعالیتهای پژوهشی و به منظور ایجاد بستر لازم جهت تایید نمونه Type Approval)) سامانه های مخابراتی و ارزیابی محصولاتی که قرار است در شبکه مخابرات کشور نصب شود، اقدام به طراحی و ساخت سکوی آزمایش تایید نمونه بخش سیگنالینگ سوئیچ های مخابراتی نمود که در نهایت منجر به ثبت اختراع سامانه مذکور گردید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا