تولید آب آشامیدنی با دی اکسید تیتانیم در آلمان (+عکس)

پلیمرها به طور موثر قطرات آب روی توری را جذب می کنند و با تکیه بر زهکشی مناسب، سریعا آنها را به داخل یک ظرف انتقال می دهند.

موبنا محققان موسسه فناوری فدرال زوریخ و موسسه تحقیقات پلیمری ماکس پلانک در ماینتس راهی برای تبدیل مه به مایع و در عین حال پاکسازی همزمان آن از آلاینده های موجود برای تولید آب آشامیدنی تمیز کشف کرده اند.

آنها از شبکه ای شامل سیم های فلزی استفاده می کنند که با مخلوطی از پلیمرها و دی اکسید تیتانیم پوشانده شده است. پلیمرها به طور موثر قطرات آب روی توری را جذب می کنند و با تکیه بر زهکشی مناسب، سریعا آنها را به داخل یک ظرف انتقال می دهند.

دی اکسید تیتانیم نقش مهمی در این فرآیند شیمیایی ایفا می کند و مولکول های آلاینده آلی مختلف موجود در قطرات را تجزیه می کند تا کاملا پاک و خالص شوند.

نتیجه تلاش های مذکور تولید آب تمیز و آشامیدنی است که از طریق واکنش ها و فرآیندهای شیمیایی به دست می آید. محققان ادعا می کنند که به لطف مواد مورد استفاده و وابستگی سیستم به پنل های خورشیدی برای تامین انرژی، فناوری آنها ممکن است به حداقل تعمیر، نگهداری و انرژی نیاز داشته باشد.

تنها نیم ساعت دریافت نور خورشید می تواند دی اکسید تیتانیم را به مدت 24 ساعت دیگر دوباره فعال کند و این خاصیتی است که از آن تحت عنوان حافظه فوتوکاتالیتیک یاد می شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا