گردش مالی فیلترینگ ۴۰ تا ۵۰هزار میلیارد تومان است
نماینده مجلس ضمن انتقاد از فیلترینگ فعلی اینترنت، گردش مالی فیلترینگ را ۴۰ تا ۵۰هزار میلیارد تومان برآورد کرد.
موبنا – جلال رشیدی کوچی با اشاره به آسیب های فیلترینگ فضای مجازی گفت: عملا ما شاهد این هستیم که بازار پرسود و مکاره ای پشت پرده فیلترینگ شکل گرفته است که متاسفانه گردش مالی سنگینی هم در آن اتفاق می افتد. ۴۰تا ۵۰هزار میلیارد تومان گردش مالی است ما هم از لحاظ فنی وهم از لحاظ روانی می توانیم این موضوع را بررسی کنیم.
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها اظهار کرد: اینکه شرایط جامعه را با تصمیمات مان به این شکل پیش بردیم جای سوال است. بنده نظرسنجی در یکی از شبکه های اجتماعی که فیلتر است انجام دادم که تقریبا سی هزار نفر در آن نظرسنجی شرکت کردند هشتاد درصد گفتند ماهیانه بالای صدهزار تومان بابت فیلترشکن هزینه می کنند و این باعث شکل گیری این گردش مالی شده است که تبعات منفی برای کشور، جامعه و اقتصاد ما دارد. چون بازار پرسود،غیرقابل نظارت و خلافی در این بخش شکل گرفته است پس قطعا دست افراد خاصی است وقتی این بازار پرسود باشد حتما افراد معمولی نمی توانند به آن راه پیدا کنند.
وی افزود: وقتی ما فیلترشکن روی گوشی مان نصب می کنیم مصرف دیتای ما چندبرابر می شود و این نیز در آن عدد حساب می شود یعنی اگر ما بسته ده گیگی را در شرایط عادی یکماه استفاده می کردیم وقتی فیلترشکن روشن شود این مصرف اینترنت را بیشتر می کند یعنی ده گیگ را به جای یکماه در زمان کمتری مصرف می کنیم و این نیز پولش به جیب شرکت مخابرات می رود.
نماینده مردم مرودشت در مجلس تصریح کرد: وقتی ما می گوییم فیلترینگ به این شیوه درست نیست منظورمان این نیست که با سامان دادن و مقابله با بی بندو باری در فضای مجازی مخالف هستیم بلکه حرفمان آسیبی است که از این طریق به خانواده ،جامعه و اقتصاد می رسد.
وی ادامه داد: وقتی شما برای دسترسی به شبکه اجتماعی فیلترشکن نصب می کنید خواه ناخواه دسترسی به سایر سایت ها و شبکه اجتماعی نیز برای شما باز می شود که شاید در حالت عادی خانواده ها اجازه ندهند که فرزندان یا خودشان برای دسترسی به آن شبکه، فیلترشکن نصب کنند وقتی برای استفاده از شبکه اجتماعی مجبور به نصب فیلتر شکن هستید خواه ناخواه آنجا دسترسی به شبکه های مستهجن هم دارید و اینجا نظارت خانواده بر فرزند از بین می رود بسیاری از مادران به من مراجعه کرده اند که در گوشی بچه هایمان مسائلی را می بینیم که چیزهای بدی است نه اینکه از اینستاگرام این مطالب و محتوا را گرفته باشد بلکه از سایت های پورن و مستهجن گرفته اند.
وی با بیان اینکه نباید با لج بازی فیلترینگ را ادامه دهیم گفت: ما اگر می خواهیم فضای مجازی مان را کنترل کنیم باید در کنار تمام قوانینی که می گذاریم به گونه ای به مردم خدمت کنیم، معیشت شان را اصلاح کنیم و زندگی شان را روی روال عادی بیندازیم که مردم با عشق و علاقه به حاکمیت نگاه کنند وقتی این اتفاق افتاد دیگر اگر حاکمیت به مردم گفت این کار را انجام دهید با جان ودل قبول می کنند همان اتفاقی که در زمان اوایل انقلاب و جنگ افتاد. الان عموما به دلیل اینکه معیشت مردم مشکل دارد، در مضیقه هستند و دلخوشی های ساده مردم را با تصمیمات غلط خودمان به آرزوهای دست نایافتنی تبدیل کردیم خیلی از جاها مردم تبعیت نمی کنند و گاها مقابله و مخالفت می کنند.
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها در مورد اینکه آیا عملا کار از دست مجلس خارج شده است،گفت: مجلس یک قسمی از کار است این در حالی است که مجلس باید در راس امور باشد قانون این اختیار را به مجلس داده است که در این زمینه تصمیم گیر باشد.
منبع: عصرایران