Inxect Suit؛ کت شلواری که لانه کرم است! (+فیلم و عکس)
Inxect Suit طراحی شده توسط Pavels Liepins، یک سیستم پوشدنی برای مدیریت زباله های پلاستیکی با انتشار محدود کربن و همچنین سیستمی برای جمع آوری پروتئین است…
موبنا؛ محمدمهدی حیدرپور – سیستم Inxect Suit طراحی شده توسط Pavels Liepins، یک سیستم پوشدنی برای مدیریت زباله های پلاستیکی با انتشار محدود کربن و همچنین سیستمی برای جمع آوری پروتئین است که به وسیله گرمای بدن انسان کار می کند. با توجه به نگرانی های کلیدی آینده در مورد آلودگی مواد غذایی و پلاستیکی، این دستگاه احیا کننده سیار رابطه همزیستی خاصی را میان بدن انسان و کلنی کِرم های میل ورم ایجاد می کند.
این به اصطلاح کت و شلوار شامل زیستگاه میل ورم ها در محفظه ای شفاف است که گرمای آزاد شده از بدن انسان هنگام حرکت را جذب می کند. متقابلا از حشره نیز برای مصرف ایمن و هضم زباله های پلاستیکی سمی استفاده می شود. این پروژه همچنین حشرات متراکم پروتئینی را به عنوان جایگزینی بهینه و مغذی برای گوشت مصرفی انسان پیشنهاد می کند.
در مطالعهای که در سال 2019 در دانشگاه استنفورد انجام شد، محققان دریافتند که میل ورم ها توانایی خوردن و هضم بی خطر پلاستیک ها را بدون ذخیره هیچ گونه ماده سمی در بدن خود در اختیار دارند. علاوه بر این، حشرات همچنین می توانند به راحتی در راستای مصرف انسان به عنوان جایگزینی برای گوشت های معمولی پردازش شوند. فضولات آنها نیز به نوبه خود می تواند در قالب کود و بیوپلاستیک ها کاربرد داشته باشد. مشخص شده که 200 گرم میل ورم می تواند 3 الی 5 میلی گرم پلی استایرن را در هر ساعت تجزیه کند.