روابط عمومی ها پیشگامان اطلاع رسانی و ایجاد دانش برای سازمان هستند
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران،به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی، از روابط عمومی ها به عنوان اولین پیشگامان اطلاع رسانی و ایجاد دانش برای سازمان یاد کرد و گفت: تمام کمبودهای فرایند فروش با پاسخگویی صحیح ، سریع و به موقع روابط عمومی ها جبران می شود.
موبنا – به گزارش موبنا به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت مخابرات ایران،دکتر محمودزاده، رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در پیامی فرا رسیدن روز جهانی ارتباطات را به کارکنان شرکت مخابرات ایران و تمام کسانی که می کوشند مجموعه مخابرات و ارزشهایی که توسط سازمان ایجاد می شود را تدوین و به صورت اثر گذار و شفاف به جامعه ارائه کنند تبریک گفت.
وی با گرامی داشت ۲۷ اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی گفت: خدماتی که امروزه توسط مجموعه مخابرات در بستر حوزه های بازار ، تکنولوژی ، عملیات ، بهره وری ، هزینه و درآمد ارائه می شود مدیون همکاری و تعامل رابط عمومی ، بین سازمان و آحاد مردم است.
دکتر محمودزاده در ادامه با اشاره به نقش پررنگ و تاثیر گذار روابط عمومی ها در طراحی و برنامه ریزی برای انتقال دانش و اطلاعات به مشتریان افزود: امروزه دیگر روابط عمومی به معنای عام و قدیمی نیست ، وقتی در حال ارائه خدمات فنی و تکنولوژیکی در قالب سرویس به مشتری هستیم، کار بازار با تعامل روابط عمومی و مردم برای ایجاد و نیاز مشتری به محصول جدید آغاز و با ایجاد نیاز، به مشتری القا می کنند به چه خدماتی نیازمند هستند که در واقع د رکل فرایند فروش، همراه مشتری است.
ریس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، ضمن تاکید به عدم تفکیک روابط عمومی از بازاریابی اظهارداشت: بازاریابی در یک سازمان با طرح یک محصول تعهدات خود را را شروع و امور مشتریان آن محصول را به مردم ارائه می دهند و سرویس های مبتنی بر خدمات را تولید می کند و تا تحویل به مشتری پیش می برند .
در تمام این فرایند و تکمیل سرویس خدمت رسانی بخش های زیر ساختی حضور دارند و بعد از آن مسئولیت آن ها نیز تمام می شود، اما این روابط عمومی ست که از شروع نیاز تا زمانی که مشتری رضایت خود را از محصول اعلام می کند مسئولیت پاسخگویی و ارتباط و تامین نظر مشتری تا انتها را بر عهده دارد.
وی همچنین تاکید کرد : روابط عمومی به عنوان حافظ منافع سازمان باید پاسخگوی حوزه های بیرونی اعم از سیاسی،حوزه امنیتی ، حوزه مشتریان ، حوزه اجتماعی، حوزه های توسعه در روابط کشور و بین الملل باشد.