یوکان AT4 مدل 2021؛ درباره زیبایی های یک شاسی بلند واقعی (+عکس)

در نمای ظاهری مهمترین قسمت به دماغه دیواره ای و اثرگذار آن مربوط می شود که حسی از قدرت و استقامت را به مخاطب انتقال می دهد. این همان الگویی است که مشابه آنرا در پیکاپ های موفقی مانند سری F فورد نیز مشاهده کرده ایم.

موبنا؛ مازیار دانیالی یوکان شاسی بلند فول سایز جنرال موتورز است که با برند GMC از سال 1991 تا کنون روی خط تولید قرار دارد و یکی از جذاب ترین های بازار جهانی از منظر طراحی محسوب می شود. این شاسی بلند غول پیکر در مدل 2021 خود جذاب تر از  همیشه ظاهر شده و می تواند برای دقایقی بیننده را در ملاقات اول درگیر خود کند.

یوکان در تریم های مختلفی عرضه می شود که در ادامه مطلب امروز نگاهی به AT4 آن خواهیم داشت.

طراحی؛ غول آهنی

در نمای ظاهری مهمترین قسمت به دماغه دیواره ای و اثرگذار آن مربوط می شود که حسی از قدرت و استقامت را به مخاطب انتقال می دهد. این همان الگویی است که مشابه آنرا در پیکاپ های موفقی مانند سری F فورد نیز مشاهده کرده ایم.

چراغ های اصلی جلو علاوه بر الگو، گرافیک داخلی فوق العاده جذابی دارند و به خوبی با گریل(جلوپنجره) عظیم کرومی و لوگوی قرمز رنگ GMC هماهنگ شده اند.

رینگ های تریم AT4 در اندازه 20 اینچی ارائه می شوند.

در نمای عقب نیز با منظره ای زیبا، مینمیال و البته بسیار جذاب روبرو می شویم که به خوبی در هماهنگی با سایر قسمت ها شکل گرفته است.

خودرو از منظر ابعاد برابر با 5334 میلیمتر در طول، 2057 میلیمتر در عرض و 1943 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورهای آن نیز برابر با 3070 میلیمتر است.

توجه به همین اعداد می تواند نمایی از حجم این غول آهنی را در ذهن مخاطب ایجاد کند.

کابین؛ امن و باکیفیت

مواد اولیه مورد استفاده در توسعه جزئیات کابین کیفیت بسیار بالایی دارند تا مشتری هنگام حضور در این فضا، حسی از رضایت کامل را تجربه کند. نمایشگر لمسی 10.2 اینچی سیستم سرگرمی در حالت تبلتی روی کنسول جانمایی شده و در نور شدید نیز خوانایی مناسبی دارد.

از دیگر امکانات کابین می توان به وای فای هات اسپات 4 جی، شارژر بی سیم، تهویه اتوماتیک، سانروف پانورامیک، نمایشگر هدآپ 15 اینچی، صندلی برقی ردیف سوم و … اشاره کرد.

پیشرانه؛ قدرتمند و کم مصرف!

در بخش پیشرانه از نمونه 5.3 لیتری 8 سیلندر با 355 اسب بخار خروجی و گشتاور 383 پوندفوت استفاده شده است که این مجموعه با جعبه دنده 10 سرعته اتوماتیک هماهنگ می شود. سامانه تمام چرخ محرک در حالت فعال قرار دارد.

شاخص مصرف سوخت برای 100 کیلومتر رانندگی در شهر برابر با 14.8 لیتر و در بزرگراه 11.8 لیتر است. این اعداد برای یک پیشرانه 8 سیلندر بنزینی کاملا موفق ارزیابی می شوند.

گفتنی است سیستم تعلیق در مدل جدید یوکان پیشرفت زیادی داشته با استفاده از ساختار تطبیقی کیفیت رانندگی به میزان چشمگیری ارتقا یافته است.

 منبع: عصرایران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا