تغییر کاربری ماهرانه قطعه ای از زمین های استرالیا (+تصاویر)
اقامتگاه پروژه فوق از 5 سازه اصلی تشکیل شده است و به دو قسمت مستقل از هم تقسیم بندی می شود. یکی از این بخش ها شامل فضای تجمع عمومی است و کاربردی محلی دارد.
مجله آنلاین موبنا – در سال 2007 خانواده پلامر اقدام به خریداری قطعه ای زمین در استرالیا با هدف تغییر کاربری آن از تولید و فروش لبنیات به مزرعه ای پایدار کردند. بدین ترتیب آنها پس از گذشت یک سال همکاری خود را با یک شرکت معماری به نام CHROFI کلید زدند تا عملیات ساخت و ساز ساختمان مد نظر برای این زمین را انجام دهد. دو آلونک کوچک برای محوطه مذکور در سال 2013 و اقامتگاه خانوادگی نیز در سال 2018 تکمیل شدند. این پروژه در نیو ساوت ولز واقع شده است که منطقه ای سرسبز با بیش از 100000 درخت محسوب می شود. طبق گزارش های به دست آمده قرار است طی 3 سال آینده، 40000 درخت دیگر نیز کاشته شوند.
به گفته شرکت CHROFI، قرار است از طریق این پروژه چشم اندازی ویژه به ارمغان آید که تمرکز اصلی آن کمک به توسعه منظره ای بکر از جنگل های بارانی هرچند در ابعاد کوچک خواهد بود. چوب های جنگلی حاصل از این مزرعه بزرگ پس از رسیدن به سن بلوغ، وارد روند گزینش شده و برای مقاصد مختلف استفاده می شوند. لازم به ذکر است که این مدت زمان حداقل 50 الی 300 سال طول خواهد کشید و از این رو می توان گفت که هدف پروژه تنها محدود به زندگی یک فرد نمی شود و در حقیقت برنامه ای کاملا آینده نگر است.
اقامتگاه پروژه فوق از 5 سازه اصلی تشکیل شده است و به دو قسمت مستقل از هم تقسیم بندی می شود. یکی از این بخش ها شامل فضای تجمع عمومی است و کاربردی محلی دارد. در عوض بخش دیگر خصوصی است و دسترسی به آن از طریق یک در جداگانه امکان پذیر خواهد بود. قابل توجه است که برای ساخت و تکمیل این طرح، به طور اساسی از دو ماه بتن و سنگ استفاده شده و در ادامه عملیات ظریف کاری و دکوراسیون داخلی بر عهده الوارهای اندازه گیری شده دقیق و شیشه بوده است.