آموزش پنهان کردن برنامه در اندروید بدون نیاز به روت
به عنوان یکی از صدها میلیون کاربر اندروید در سراسر جهان همه ما برنامه های زیادی روی گوشی خود داریم که شاید نخواهیم بقیه از وجود بعضی از آنها با خبر باشند.
مجله آنلاین موبنا – این موضوع زمانی بیشتر اهمیت می یابد که ناچاریم روزانه به دلایل مختلف گوشی خود را اختیار دیگران بگذاریم و عملا آنها به کل محتوای ما دسترسی پیدا خواهند کرد. اینجاست که می توانیم از روش های پنهان کردن برنامه اندروید استفاده کنیم تا هر نرم افزاری که تعیین کردیم، از دید پنهان شود.
چگونگی پنهان کردن برنامه در دستگاه های اندروید
وقتی نمی خواهیم کسی به برنامه های ما وارد شود می توانیم روی نرم افزارهای مان رمز بگذاریم اما وقتی نمی خواهیم کلا کسی بداند که یک برنامه خاص روی گوشی ما نصب است رمز گذاشتن جوابگو نیست. در ادامه روش های مختلف پنهان کردن برنامه ها در اندروید را به شما آموزش می دهیم که از لانچر تا اپلیکیشن متفاوت است.
روش اول: پنهان کردن برنامه با لانچر Apex
گام اول: لانچر Apex را دانلود و نصب کنید. (دانلود آخرین نسخه لانچر اپکس)
گام دوم: لانچر اپکس را به عنوان لانچر گوشی خود تنظیم کنید. وارد لانچر شوید، و به قسمت تنظیمات بروید.
روش دوم: استفاده از App-Hide (مخفی کننده آیکون برنامه)
گام اول: بعد از دانلود برنامه App-Hide از گوگل پلی، اگر دستگاه تان روت بود که هیچ به گام دوم بروید ولی اگر دستگاه روت نیست، از شما درخواست می کند لانچر DC Launcher را نصب کنید سپس دی سی لانچر را به عنوان لانچر پیش فرض خود انتخاب کنید حالا به App-Hide برگردید. روی علامت + اضافه کلیک کنید.
روش سوم: استفاده از قابلیت داخلی خود سیستم عامل اندروید (5 و 6)
گام دوم: به پایین پیمایش کنید و گزینه Protected Apps را پیدا کنید.
روش چهارم: استفاده از برنامه Parallel Space
گام اول: برنامه Parallel Space را از طریق گوگل پلی دانلود و نصب کنید.
روش پنجم : لانچر Go Launcher
گام اول: لانچر Go Launcher را از گوگل پلی دانلود و نصب کنید
روش آخر: استفاده از سایر اپ های پنهان کننده برنامه اندروید
به عنوان آخرین روش جدای از راه های گفته شده برنامه های زیادی در مارکت وجود دارند که کارشان پنهان کردن برنامه های اندروید می باشد. هر کدام نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارند در پایان چند تا از بهترین برنامه ها برای این کار را نیز به شما معرفی می کنیم.
1.App Lock
App Lock می تواند تقریبا همه برنامه های اصلی اندروید را مخفی کند به جز برنامه ها، عکس ها، گزارش تماس، مخاطبان و مرورگر را هم می توانید با آن پنهان نمایید. خود برنامه هم به وسیله یک رمز عبور عددی یا الگویی محافظت می شود تا هر کسی نتواند به آن وارد شود.
2.App Hider
یکی از روش های جالب مخفی کردن برنامه ها، نرم افزارهایی هستند که ظاهرشان مثل ماشین حساب است اما وقتی کد به خصوصی را در آن وارد کنید مانند گاو صندوق باز شده و لیست اپ های مخفی را نشان می دهند.App Hider یکی از همین نرم افزار هاست. هر برنامه نصب شده ای را با آن می توان مخفی کرد. علاوه بر این امکان کلون کردن اپ ها هم در آن وجود دارد.
3.Hide Apps And Lock Apps
با Hide Apps And Lock Apps هم می توان برنامه ها را پنهان کرد هم برای آنها رمز تعیین کرد. این اپ هم با گوشی های روت شده و هم روت نشده کار می کند.
4.PrivacySafe
منبع: اندروید زوم