مذاکره مخابرات برای قانونی کردن دوباره دریافت آبونمان از تلفن ثابت
مدیرعامل مخابرات در پاسخ به اینکه چرا باوجود ابطال مصوبه آبونمان توسط دیوان عدالت اداری هنوز از مشترکان تلفن ثابت آبونمان اخذ می شود؟ گفت: همچنان که در حال آمادهکردن سیستم صورت حساب برای اعمال این تغییر هستیم، برای تغییر رای مذاکره میکنیم.
موبنا – یکی از کاربران فارس در بخش فارس من با ثبت سوژهای از اخذ آبونمان از مشترکان تلفن ثابت علی رغم رای دیوان عدالت اداری گلایه کرده است.
این کاربر نوشته: «هیات عمومی دیوان عدالت اداری حسب شکایت دیوان محاسبات کشور، طی دادنامه شماره ۱۳۱۸ مورخ ۱۳۹۶۱۱۳ رای به ابطال مصوبه شماره ۱۸۴ مورخ ۱۳۹۲۱۲۲۵ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی در مورد اخذ آبونمان تلفن از تاریخ صدور مصوبه مورد اشاره داده است، لذا استمرار دریافت و پرداخت آبونمان با توجه به ماده ۶۰ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب ۱۳۸۰ ممنوع است. این در حالی است که بدون توجه به رای مذکور دریافت آبونمان از مشترکان ادامه دارد. مسئول رسیدگی به این موضوع کیست؟ آیا رای که در این کشور به نفع مردم صادر شود، پشیزی ارزش ندارد؟ مردم در مورد عمل خلاف قانون مخابرات، باید کجا پناه ببرند؟»
پاسخ مخابرات
سید مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات در نشستی به این سوال پاسخ داد.
وی در پاسخ به این سوال که علیرغم رای دیوان عدالت اداری برای لغو مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درباره دریافت آبونمان از خطوط تلفن ثابت، چرا هنوز این هزینه از مشترکان اخذ میشود، گفت: «در این موضوع در حق مخابرات اجحاف شد و پیش و پس از تصمیمگیری با ما صحبت نکردند؛ زیرا مخابرات نیاز به توسعه دارد و توسعه هزینه بر است. این کار صددرصد به ضرر شرکت مخابرات است و سالانه ۷۰۰ میلیارد تومان از درآمدهای مخابرات میکاهد. همچنان که در حال آماده کردن سیستمهای صورت حساب گیری برای اعمال تغییر هستیم و در این باره با قوه قضاییه و دیوان عدالت اداری در حال مذاکرهایم تا بتوانیم رای را برگردانیم؛ البته به دنبال کلک زدن نیستیم که اسم هزینه عوض کنیم، اما معتقدیم که نام از ابتدا اشتباه انتخاب شده و نام صحیح آن هزینه نگهداری است.»
پیش از این خبرنگار فارس، سوژههای فارس من درباره اختلال اینترنت پرسرعت مخابرات تهران، امکان سوءاستفاده از اطلاعات مشترکان همراه اول، اجرای فیلترینگ پوستههای تلگرام، وعده حمایت از پیامرسانهای داخلی، تغییر روال ثبت گوشی مسافری، گلایه مشترکان از مشکل سرویس ارزش افزوده موبایل، اعتراض مردم به تبانی احتمالی همراه اول و ایرانسل، درخواست کارکنان مخابرات برای اجرای طبقه بندی مشاغل، اعتراض به روش فروشگاههای اینترنتی در عودت وجه، اطلاع از موجودی تولیدات داخلی در اپلیکیشن حمایت از کالای ایرانی، گلایه فروشندگان موبایل از رجیستری گوشیهای مسافری، اعتراض به تخلیه خطوط بدهکار توسط مخابرات و شکایت کاربران از هزینه مکالمه موبایل در اربعین را پیگیری کرده است.
منبع: فارس