کاهش ۲۰۰۰ میلیارد ریالی بودجه عمرانی وزارت ارتباطات
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به همراه زیرمجموعههایش، سال آینده ۳۷ هزار و ۶۳۸ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال بودجه خواهند داشت.
موبنا – طبق لایحه بودجه سال ۹۸ که امروزبه مجلس تقدیم شد، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به همراه زیرمجموعههایش، سال آینده ۳۷ هزار و ۶۳۸ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال بودجه خواهند داشت. از این میزان، رقم ۷ هزار و ۵۳۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون ریال بودجه هزینهای است و ۳۰ هزار و ۱۰۰ میلیارد و ۸۰ میلیون ریال، بودجه تملک دارییهای سرمایهای است.
طبق جداول لایحه بودجه سال ۹۸، بودجه عمرانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال آینده، نسبت به سال جاری، بیش از ۲۰۰۰ میلیارد ریال کاهش خواهد یافت.
همچنین بر اساس لایحه بودجه سال آینده دولت در بخش درآمدها، واگذاریهای سرمایهای و واگذاری داراییهای مالی، درآمدهایی را در بخش حق امتیاز شبکه و جریمه عدم انجام تعهدات بخش ICT، نامبرینگ (شمارهگذاری مخابراتی) و مجوزهای صادر شده توسط شورای عالی فضای مجازی پیشبینی کرده است.
طبق لایحه بودجه ۹۸، از بخش حق امتیاز شبکه و جریمه عدم انجام تعهدات بخش ICT رقم درآمدی شش هزار و ۹۰ میلیارد تومان و از بخش نامبرینگ، ۸۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان درآمد برای سال مالی ۹۸ پیشبینی شده است. همچنین از محل مجوزهای صادر شده توسط شورای عالی فضای مجازی نیز پیشبینی درآمد یک میلیارد تومانی را کرده است.
همچنین به وزارت ارتباطات اجازه داده میشود از طریق سازمان توسعهای و شرکتهای تابعه خود نسبت به مشارکت خصوصی – عمومی داخلی و خارجی به منظور انجام طرحهای دولت الکترونیک و توسعه این خدمات، از جمله هوشمندسازی مدارس اقدام کند. منابع مورد نیاز جهت سرمایهگذاری بخش دولتی از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و منابع داخلی شرکتهای تابعه با تایید سازمان برنامه و بودجه کشور تامین میشود.
از سوی دیگر به شرکتهای تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه داده میشود با تایید وزیر ارتباطات، تا مبلغ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی خود برای کمک به سرمایهگذاریهای خطرپذیر ایجاد کارور (اپراتور)های ارایه کننده خدمات الکترونیک در کلیه بخشها، حمایت از طرحهای توسعهای اشتغالآفرین یا صادرات کالا و خدمات در این بخش، توسط بخش خصوصی و تعاونی به صورت وجوه اداره شده بر اساس آیین نامهای که به پیشنهاد مشترک وزارت ارتباطات و سازمان برنامه و بودجه کشور تهیه شده و به تصویب هیات وزیران میرسد، اختصاص دهند و مابه التفاوت را از محل آن پرداخت کنند.
منبع: ایسنا