این خودروی هوشمند سوئیسی حال و هوای سرنشینان باخبر است! (+عکس)

از مهم‌ترین قابلیت‌هایی که برای این خودروی هوشمند در نظر گرفته شده است می‌توان به پلاک دیجیتالی، چراغ‌های ال‌ای‌دی مجهز به میکروپیکسل‌های پرنور، چراغ‌های بیرونی هوشمند با قابلیت ارتباط با سیر خودروهای داخل جاده، سیستم نورپردازی داخلی سازگار با شرایط و حال و هوای سرنشینان، پنجره‌های قابل تنظیم و … اشاره کرد.

موبنا – شرکت سوئیسی «رین‌اسپید» که در حوزه خودروسازی فعالیت می‌کند محصول جدید خود را درقالب خودروی خودران برقی موسوم به «میکرواسنپ» در ژانویه 2019 در نمایشگاه CES به نمایش می‌گذارد. این نمایشگاه حدود یک ماه دیگر در شهر لاس‌وگاس آمریکا برگزار می‌شود و شرکت مذکور در نظر دارد طی این اتفاق گام بعدی در عرصه خودروهای خودران و بدون راننده را در معرض دید عموم قرار دهد.

این خودرو که در ابعاد «رنو توئیزی» ساخته شده است ساختار مشابه مدل قبلی خود که با نام «اسنپ» شناخته می‌شد را در اختیار دارد. برای این خودرو یک شاسی یکپارچه در نظر گرفته شده است که موتور 48 ولتی روی آن قرار دارد و باتری به همراه قطعات مخصوص رانندگی هم به آن متصل شده‌اند و طراحی بدنه به شکلی است که می‌توان از این خودروی کوچک و هوشمند به عنوان یک ابزار حمل سرنشین یا وسیله حمل بار استفاده کرد و البته، شرکت سوئیسی یک قسمت مجزا هم برای آن تولید کرده است که «میکرواسنپ» می‌تواند برای حمل بار و وسایل به این قسمت ثانوی متصل شود و آن را با خود بکشد.

این خودروی هوشمند سوئیسی حال و هوای سرنشینان باخبر است! (+عکس)

این اتفاق به آن معنی خواهد بود که بسته به هدفی که قرار است «میکرواسنپ» با آن مورد استفاده قرار گیرد، کاربران می‌توانند کاربری‌های متفاوت را از این محصول توقع داشته باشند و به جای آنکه یک خودروی بزرگ برای حمل وسایل و سرنشین خریدری کنند، هر زمان که خواستند قسمت حمل بار را به آن متصل کنند. علاوه بر این، شرکت سوئیسی توضیح داد که قطعات مختلف این خودرو را از محصولات بازیافتی تولید کرده است تا از این طریق بتواند حمایت بیشتری از محیط زیست انجام دهد.

این خودروی هوشمند سوئیسی حال و هوای سرنشینان باخبر است! (+عکس)

برای خودروی جدید سیستم هوشمند روباتیک در نظر گرفته شده است تا هر دو قسمت حمل بار و حمل سرنشین خودرو بتوانند به صورت خودکار و بدون نیاز به انسان مسیر مورد نظر را طی کنند. از مهم‌ترین قابلیت‌هایی که برای این خودروی هوشمند در نظر گرفته شده است می‌توان به پلاک دیجیتالی، چراغ‌های ال‌ای‌دی مجهز به میکروپیکسل‌های پرنور، چراغ‌های بیرونی هوشمند با قابلیت ارتباط با سیر خودروهای داخل جاده، سیستم نورپردازی داخلی سازگار با شرایط و حال و هوای سرنشینان، پنجره‌های قابل تنظیم و روکش دار، سیستم اسکنر عنبیه چشم برای تشخیص مسافران و سرنشینان، و یک نمایشگر منحنی 49 اینچی داخل کابین اشاره کرد که به تمامی سرنشینان امکان می دهد تمام اطلاعات مورد نیاز خود را در اختیار داشته باشند و به کمک آن بتوانند انواع ابزارهای سرگرمی را به کار گیرند.

سیستم رانندگی خودکار در این خودرو به کمک مجموعه‌ای از حسگرهای هوشمند انجام می‌شود و البته برای آین محصول سیستم تلماتیک مبتنی بر نسل پنجم فناوری های مخابراتی و ارتباطی (5G) هم در نظر گرفته شده است. البته اگر سرنشیان تمایل داشته باشند می‌توانند از طریق سیستم دسترسی رانندگی و کنترل خودرو را در دست بگیرند تا در صورت لزوم فرمان را به سمت دیگر بچرخانند یا ترمز بگیرند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا