دستور مقام معظم رهبری برای تقویت ارزش پول ملی

همتی ضمن اشاره به دیدار اخیر خود با مقام معظم رهبری به دستور ایشان به بانک مرکزی برای تقویت هرچه بیشتر ارزش پول ملی و نیز اهمیت استقلال بانک مرکزی خبر داد.

موبنا – عبدالناصر همتی در جلسه دوره‌ای با مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی از همکاری مطلوب بانک‌های کشور در تحقق برنامه‌ها و سیاست‌های بانک مرکزی برای سامان‌دهی نظام پرداخت به‌خصوص در حوزه الکترونیکی و جلوگیری از سوء بهره‌برداری از جریان نقدینگی و صدمات ناشی از آن در بازار ارز و ثمرات خوبی برای اقتصاد کشور و ثبات و آرامش در بازار ارز شد قدردانی کرد.
رئیس‌کل بانک مرکزی درخصوص ساماندهی دستگاه‌های کارت‌خوان و چک‌های تضمینی بر کنترل و نظارت بیشتر تاکید کردند. در همین راستا بر نظارت بیشتر بانک‌ها بر شرکت‌های PSP نیز مورد توجه قرار داده و اعلام کرد قطعاً در صورت عدم رعایت ضوابط نظارتی بانک مرکزی توسط این شرکت‌ها مجوز آن‌ها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
همتی ضمن اشاره به دیدار اخیر خود با مقام معظم رهبری به دستور ایشان به بانک مرکزی برای تقویت هرچه بیشتر ارزش پول ملی و نیز اهمیت استقلال بانک مرکزی اشاره و اعلام کردند بانک مرکزی و نظام بانکی تمام توان مدیریتی و کارشناسی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری به‌‌کار خواهد برد.
رئیس‌کل بانک مرکزی در ادامه با اشاره به تاکیدات ریاست جمهوری درخصوص تأمین سرمایه در گردش و نقدینگی مورد نیاز تولید از مدیران عامل بانک‌ها خواست برنامه‌ریزی‌های لازم در این رابطه انجام دهند و اگر در مواردی نیاز به کمک و مساعدت بانک مرکزی باشند اعلام کنند. همتی به اهمیت تولید و اشتغال و ضرورت توجه ویژه به این موضوع تاکید کرد.
در ادامه رئیس‌کل بانک مرکزی با اشاره به لایحه بودجه سال 1398 کشور ضمن تشریح برخی از جزئیات درآمدهای بودجه تاکید کرد بودجه‌ای متناسب با شرایط ویژه اقتصادی برای سال 1398 تدوین شده و ان‌شااله شرایط مناسبی در پیش خواهیم داشت.
همتی با توجه به برنامه بانک مرکزی برای اجرای عملیات بازار باز در جهت مدیریت سیاست‌های پولی و سود بانکی، پیش‌بینی‌های انجام شده در قانون بودجه سال 1398 برای تحقق این برنامه را تشریح کرد.
در ادامه جلسه مدیران عامل بانک‌ها پیشنهادات خود برای تحقق برنامه‌های حمایتی از تولید و اشتغال بیان کردند.
مدیران بانک‌ها ضمن اعلام آمادگی برای حمایت از واحدهای تولیدی تاکید کردند ضرورت دارد واحدهای صنعتی نیازمند شناسایی شوند و خواستار ارتقای بهره‌وری و نظام‌های مدیریتی واحدهای تولیدی برای بهره‌برداری بهینه از منابع سرمایه‌ای در اختیارشان شدند. تا از انحراف منابع جلوگیری شود.
در همین راستا رئیس‌کل بانک مرکزی از بانک‌ها خواست سرمایه در گردش تولید را در اولویت قرار دهند و سازوکارهایی داشته باشند که واحدهای تولیدی بهره‌ورتر در پرداخت تسهیلات مورد توجه قرار گیرند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا