صادرات کارخانجات شهید قندی با وجود تحریمها افزایش یافت
مدیرعامل شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی با بیان اینکه علیرغم تحریم و مشکلات متعدد حجم صادرات نسبت به سال قبل افزایش یافته، گفت: در آفریقای غربی، افغانستان، عراق و سوریه مشتری داریم و به ویژه برای بازسازی زیرساخت های سوریه پیشنهادهای جدید دریافت کرده ایم.
موبنا – حمیدرضا قدری مدیرعامل شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی در گفتگو با ستاد خبری شرکت مخابرات ایران در نوزدهمین نمایشگاه تلکام در پاسخ به این سؤال که واگذاری ۲ میلیون پورت پرسرعت نوری توسط مخابرات هدفگذاری شده و برای این هدف نیاز به احداث ۴۰۰ هزار کیلومتر فیبر نوری است گفت: از نظر کیفیت محصولات در مناقصه خارجی اخیر متوجه شدهایم که کیفیت محصول شرکت کارخانجات شهید قندی از محصولات شرکتهای اسپانیایی نیز بالاتر است و در سطح بالای جهانی حرفهایی برای گفتن داریم.
وی گفت: با همکاری شریک استراتژیکمان شرکت مخابرات ایران برای توسعه زیرساختهای کشور در بخش کابل و دیگر تجهیزات زیرساختی اعلام آمادگی میکنیم تا خدماتی به موقع و با کیفیت ارائه دهیم.
قدری در پاسخ به این سؤال که آیا شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی دارای همکار یا شریک خارجی است گفت: همواره در حال مطالعه و تحقیق و توسعه هستیم و برای انتقال دانش فنی و فناوری به دنبال شریک گزینی خارجی بودهایم، در حال حاضر نیز در تأمین مواد اولیه با چند شرکت خارجی همکاری داریم و حتی شرکتهای خارجی بیشتری در دوران پسا تحریم برای همکاریهای جدید اعلام آمادگی کردهاند.
مدیرعامل شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی در پاسخ به این سؤال که آیا تولیدات این کارخانه در بازار داخلی به فروش میرسد یا به خارج نیز صادرات دارد گفت: در آفریقا غربی، کشورهای cis (کشورهای مشترک المنافع)، افغانستان، عراق و سوریه مشتری داریم و به ویژه برای بازسازی زیرساختهای سوریه پیشنهاد دریافت کردهایم.
وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه دوره رشد شدید افزایش نرخ ارز چه تاثیری بر درآمدهای این واحد تولیدی داشت گفت: تأثیر نرخ ارز بر سود و زیان شرکت از دو منظر سرمایه در گردش و قیمت تمام شده قابل بحث است.
قدری ادامه داد: در این مدت میزان مطالبات و اعتبارات سرمایه در گردش سه تا چهار برابر افزایش یافت؛ قیمت جهانی فیبر از ۷/۷ دلار به ۱۲ دلار و نرخ تأمین ارز از سامانه سنا از سه هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۲ هزار تا ۱۳ هزار تومان تغییر کرد که در نهایت این عوامل باعث تأثیر چشم گیر تورم در قیمت تمام شده محصول شده است.
مدیرعامل شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی در پاسخ به این سؤال که چه بخشی از تولیدات شرکت در داخل کشور مصرف و چه سهمی صادر میشود گفت: علیرغم تحریم و مشکلات متعدد، صادرات این واحد تولید نسبت به سال قبل افزایش یافته و با توجه به قراردادهای پیش رو افزایش چند برابری هجم صادرات در سال آینده را پیش بینی میکنیم.
قدری به مدیران مخابرات پیشنهاد کرد کنسرسیومی متشکل از شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی و شرکت مخابرات ایران برای اجرای پروژههای خارجی تشکیل شوند.