نگاه سایپالجستیک به توسعه کسب و کار جدید
عضو هیئت مدیره و قائم مقام مدیر عامل شرکت سایپالجستیک گفت: همراه با انجام فعالیت های گروه سایپا، نگاه سایپا لجستیک به توسعه کسب و کار جدید در بازارهای خارج از گروه سایپا و تقویت ناوگان ریلی است.
موبنا – اصغر سلطانی در بازدید از غرفه شرکت سایپا لجستیک، در ششمین نمایشگاه بین المللی صنعت حمل و نقل ریلی گفت: سایپالجستیک علاوه بر انجام دقیق ماموریت های گروه خودروسازی سایپا، به دلیل برخورداری از ظرفیت و توانایی نهفته خود، نگاهی هم به بازارهای خارج از این گروه خودرو سازی دارد.
سلطانی با بیان اینکه شرکت سایپالجستیک تنها شرکت گروه خودروسازی سایپا است که تمامی فعالیت های این گروه را در حوزه حمل و نقل به صورت ترکیبی و چند وجهی برعهده دارد، گفت: حمل ورق و قطعات خودرو از مبادی ورودی به مقصد سایت های تولیدی گروه سایپا و همچنین حمل خودروهای تولید شده از سایت های تولیدی به نمایندگی های سراسر کشور فعالیت عمده شرکت سایپالجستیک است. برای همین منظور این شرکت از ناوگان حمل و نقلی خود در حوزه های حمل ریلی، جاده ای و ترکیبی استفاده می کند.
وی با بیان اینکه شرکت سایپالجستیک در بخش حمل و نقل ریلی در مجموع دارای ۴۱۵ دستگاه واگن برای انجام امور حمل ریلی خود است اظهار داشت: از مجموع این ۴۱۵ دستگاه واگن تعداد ۱۹۴ دستگاه واگن لبه کوتاه، ۱۰۶ دستگاه واگن مسطح و ۱۱۵ دستگاه واگن حمل خودرو هستند که قابلیت ویژه ای را برای شرکت سایپالجستیک در حوزه حمل و نقل ریلی فراهم کرده است.
عضو هیئت مدیره شرکت سایپالجستیک افزود: این ظرفیت در حمل ریلی توانایی حمل دویست هزار تن ورق از مبدا فولاد مبارکه اصفهان، حمل ده هزار نیوکانتینر از بندرعباس و ۳۶ هزار خودرو از سایت های تولیدی کاشان و تهران به نقاط مختلف کشور را برای سایپالجستیک فراهم آورده است.
وی هدف از شرکت در این نمایشگاه را معرفی توانمندی های گروه خودروسازی سایپا در حوزه حمل و نقل ریلی عنوان کرد و افزود: با توجه به سیاست های کلان گروه خودروسازی سایپا در جهت دستیابی شرکت های زیر مجموعه به بازارهای خارج از گروه این شرکت با تکیه بر نیروی انسانی متخصص و ظرفیت مناسب حمل ریلی با جدیت در این مسیر گام برمی دارد.
گفتنی است نمایشگاه بین المللی فرصت شناسایی شرکت های علاقمند و همسو در مشارکت و تقویت ناوگان ریلی به منظور سوق دادن عملیات حمل به استفاده بیش از پیش از واگن های باری و برنامه ای و بهره برداری بهینه از مزیت حمل ریلی را فراهم و همچنین آشنایی با آخرین پیشرفت ها و دست آوردهای حمل و نقل ریلی کشور، آشنایی با شرکت های مرتبط حوزه حمل و نقل ریلی اعم از فورواردر و خدمات وابسته و جانبی اعم از ساخت واگن و نگهداری و تعمیرات و امکان ملاقات مستقیم با مسئولین و مقامات راه آهن و طرح موضوعات و مشکلات و بررسی راهکارها را ممکن کرد.