مدیرعامل رایتل به مخابرات میرود؟
صاحبان منصب مدیریتی شرکت مخابرات ایران ظاهراً براساس تفاهم سهامدار عمده این شرکت و دولت انتخاب شدهاند و بهزودی معرفی خواهند شد.
موبنا – با انتصاب اخیر رسول سرائیان بهعنوان رئیس سازمان فناوری اطلاعات و معاون وزیر ارتباطات، صندلی مدیرعاملی شرکت مخابرات ایران خالی و سناریوهایی برای تغییر در ترکیب اعضای هیئت مدیره این شرکت و ساختار مدیریتی آن مطرح شده است.
علیرغم اینکه پیشبینی میشد همزمان با برگزاری مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام این شرکت که هفته گذشته برگزار شد، مدیرعامل جدید این شرکت نیز در حضور سهامداران از سوی هیئت مدیره معرفی شود اما باز هم این اتفاق نیفتاد و عملاً این پیام را در بر داشت که سهامدار عمده این شرکت خصوصی همچنان نتوانسته بر سر انتخاب گزینه نهایی با دولت (سهامدار خرد) به تفاهم برسد.
اما پیگیریهای خبرنگار تسنیم نشان میدهد که ظاهراً اکنون این دو سهامدار توانستهاند به توافقی بر سر گزینه مدیرعاملی برسند که البته گویا با این تغییر قرار است ریاست هیئت مدیره شرکت مخابرات نیز تغییر کند.
بر این اساس تاکنون (قبل از تشکیل جلسه هیئت مدیره مخابرات)، نام سید مجید صدری بهعنوان گزینه احتمالی برای پست مدیرعاملی و نام مهدی صفری نیز برای ریاست هیئت مدیره این شرکت مطرح بوده است؛ البته تا قبل از تشکیل جلسه هیئت مدیره احتمال هرگونه تغییری وجود دارد اما تاکنون ظاهراً اجماع نظر روی این گزینهها صورت گرفته است.
سید مجید صدری شهریور ماه سال ۱۳۹۲ بهعنوان مدیرعامل سومین اپراتور تلفن همراه منصوب شد و در کارنامه وی مدیرکلی مشترکین و متقاضیان دیتا در شرکت دیتا، مشاور رئیس مرکز تحقیقات مخابرات ایران، مشاور مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران، مشاور ریاست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مشاور شرکت شمس تأمین (اپراتور سوم) و مدیرکل نظارت بر سرویسهای ارتباطی در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز دیده میشود.
صفری نیز از دی ماه سال ۱۳۹۳ مدیرعامل شرکت توسعه اعتماد مبین (مالک سهام مدیریتی شرکت مخابرات ایران) بوده است.
در کارنامه وی نیز معاون توسعه و مهندسی شرکت مخابرات ایران در اوایل دهه ۶۰، سفیر ایران در روسیه، اتریش و چین، معاون استانداری بوشهر، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صنایع الکترونیک شیراز، معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در آلمان، نماینده ویژه در امور دریای خزر و مدیرکل مشترک المنافع، معاون آسیا، اقیانوسیه و مشترک المنافع و معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه نیز مشاهده میشود.
با توجه به اینکه تاکنون میبایست حداقل سرپرستی برای این مجموعه بزرگ ارتباطی انتخاب میشد، دور از انتظار نیست که بهزودی گزینههای نهایی از سوی دستاندرکاران حوزه مدیریتی این شرکت اعلام شود.
منبع: تسنیم