جهانگیری: مدیریت زنان انتظار جامعه است/ مدیران جوان کشور توقع دارند وارد حوزه‌ی مدیریتی کلان و ملی شوند

نمی‌شود تنها به تکیه بر مدیران گذشته اکتفا کرد و نیاز است که مدیران جدید با اراده محکم و انگیزه جدید و دانش نو در صحنه مدیریت حضور پیدا کنند که حتما تجربه موثری خواهد بود.

موبنا – معاون اول رئیس جمهور با اشاره به دلایل انتخاب رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی اظهار کرد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همچون مثلثی متساوی الاضلاع است که باید به هر سه بخش آن به یک اندازه توجه شود.

اسحاق جهانگیری در مراسم تودیع و معارفه ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: خانم احمدی‌پور ریاست جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را بر عهده گرفتند، ایشان زنی دانشگاهی است که کارهای علمی بزرگی انجام داده و در سطح ملی کارنامه مدیریتی خوبی دارد.

وی ادامه داد: نمی‌شود تنها به تکیه بر مدیران گذشته اکتفا کرد و نیاز است که مدیران جدید با اراده محکم و انگیزه جدید و دانش نو در صحنه مدیریت حضور پیدا کنند که حتما تجربه موثری خواهد بود.

وی ادامه داد: مساله مهم دیگر حضور زنان و فرصت‌های جدیدی است که زنان در مدیریت کشور ایجاد کرده‌اند مدیریت زنان انتظار طبیعی جامعه است و نمی‌شود از کنار آن گذشت شاهد بوده‌ایم که زنان در مسئولیت‌هایی که قبول کردند چه در نهادهای ملی و چه اجرایی حضور آنها منشأ تغییر و تحول بوده است.

معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: جامعه جوان ما نیز انتظار دارد که مدیریت از سطوح پایین‌تر به سطوح بالا بیاید و مدیران با توجه به توانمندی، دانش و عملکردشان در مدیریت‌های بزرگتر حضور یابند.

جهانگیری اظهار کرد: ریاست جدید سازمان بر اساس این سه موضوع عنوان شده انتخاب شدند ما در شرایطی قرار داریم که هرگاه پست وزیر یا معاون وزیر خالی می‌شود از هر کس که می‌خواهیم شخصی را به ما معرفی کند وزرا و معاونین پیشین را معرفی می‌کنند و همه افراد محدود به تعداد انگشتان دست را که در ذهن همه هستند عنوان می‌کنند اما احمدی‌پور سطوح پایین مدیریت را طی کرده و انگیزه، سابقه کار و دانش خوبی دارد و به همین علت در این جایگاه قرار گرفته است.

وی ادامه داد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمانی سه ضلعی و مثلثی متساوی الاضلاع است و برای اینکه یکی از این اضلاع بهتر دیده شود نمی‌توان به دو ضلع دیگر کمتر توجه کرد، مگر می‌شود اکنون سهم گردشگری در اقتصاد و اشتغال را نادیده گرفت یا همچنین موضوع میراث فرهنگی و تمدن ایرانی و نقش آن در هویت‌بخشی به ملک و ملت کم دیده شود، میراث فرهنگی در تمامی نقاط ایران به گونه‌ای است که هر ایرانی و یا هر فرد در سطح بین المللی به آن افتخار می‌کند و آثار ما در این حوزه متعلق به جامعه جهانی است. همچنین مگر می‌شود به ساختار صنعتی و فرهنگی صنایع دستی کم توجهی شود.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه این سازمان در زمان دولت اصلاحات به ریاست جمهوری متصل شد و از این طریق ارتقا پیدا کرد، گفت: در هر سه بخش این سازمان ظرفیت‌های بزرگی وجود دارد که همین معنای اقتصاد مقاومتی است ما در داخل کشور ظرفیت‌های بسیاری داریم و نباید توان کشور را کوچک جلوه دهیم اگر کسی نتوانسته ۱۰ میلیارد تومان تهیه کند نباید ظرفیت و توان کشور را کم جلوه دهد و ظرفیت زیادی در کشور وجود دارد که بخش خصوصی می ‌تواند به صحنه بیاید و دولت نیز کمک کند.

 منبع: ایلنا

Mobna-Telegram

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا