کنایه ضرغامی به ولایتی، قالیباف و حداد/ ماجرای درخواست از رهبری برای دست دادن زن و مرد با دستکش

سیدعزت الله ضرغامی گفت: آنان که از آزمایش «مزربندی خوب» در دوران فتنه سربلند بیرون آمدند باید مراقب «مرزبندی‌های بد» باشند که جز ایجاد تفرقه در اردوگاه خودی نتیجه‌ی دیگری ندارد.

موبنا – سیدعزت الله ضرغامی شب گذشته در بیست و هفتمین نشست جامعه اسلامی مدیران ایران سخنرانی کرده که مهم‌ترین محورهای آن به شرح زیر است:

۱- آنان که از آزمایش «مزربندی خوب» در دوران فتنه سربلند بیرون آمدند باید مراقب «مرزبندی‌های بد» باشند که جز ایجاد تفرقه در اردوگاه خودی نتیجه‌ی دیگری ندارد.

۲- کلید واژه‌های ابداعی توسط رهبر انقلاب، مکمل نوآوری‌های ایشان در حوزه‌ی گفتمانی است. کم‌کاری‌های ما ایشان را جبران می‌کنند.

«فتنه» و «مرزبندی» دو کلیدواژه‌ای بود که در گذار ملت در کوران حوادث ۸۸ فوق‌العاده مؤثر واقع شد.

۳- امیدوارم تابلوی نمایش تفرقه در میان نیروهای اصول‌گرا در مناظره سوم سال ۹۲ هرگز تکرار نشود !

۴- عدالت رسانه‌ای در مناظره‌ها‌ی سال ۹۲ ، از برجسته‌ترین رویدادهای آن انتخابات بود و رهبری معظم با آگاهی و درایت بر روی آن تأکید فراوان کردند.

۵- رهبری به من فرمودند اگر می‌گوئیم دست دادن زن و مرد حرام است، به دلیل ضرورت حفظ حریم در نگاه اسلامی است. بعضی‌ها به من پیشنهاد می‌دادند که اجازه دهم در ملاقات‌های خارجی با دستکش بتوان دست داد! (نقل به مضمون)

۶- حقد ، حسد و کینه آفت های جریان‌های خودی در رقابت‌های سیاسی است، بزرگان اصول‌گرا باید یک دوره درس اخلاق برای سیاسیون بگذارند.

۷- در ۴ جلسه سخنرانی در کرمانشاه به این نتیجه رسیدم که وحدت و هماهنگی در میان نیروهای انقلاب در استان‌ها فوق‌العاده است و آنها نگران ارسال سیگنال‌های تفرقه‌آمیز از تهران هستند.

۸- اگر کاری برای خدا باشد، انجام و عاقبت آن بهتر از آغاز و اول کار است. این را شهید مطهری در تفسیر آیه «و للاخره خیر لک من الاولی» به زیبایی بیان کرده است.

۹- وحدت میان نیروهای انقلاب به مراتب از بحث‌ ریاست جمهوری مهمتر است. وحدت نباید صرفاً ابزاری و برای عبور از انتخابات‌ها باشد.

۱۰- هرچه جلسات همدلی و دورهمی بین نیروهای انقلابی بیشتر باشد و چهره در چهره یکدیگر را ببینند؛ اختلافات کمتر می‌شود. وقت آن رسیده که چالش‌ها و درگیری‌های حیدری – نعمتی در اردوگاه اصول‌گرایان جای خود را به همدلی و هم‌زبانی بدهد.

۱۱- چالش میان شهید حسن باقری و احمد متوسلیان که با صدای اصلی آنان در سریال روزهای سرد زمستان به تصویر کشیده شد بهترین الگو برای حل مشکلات بین صف و ستاد در آموزش‌های مدیریتی است.

۱۲- انگیزه اولیه همه دانشجویان مسلمان پیرو خط امام(ره) صادقانه بود. بعدها عده‌ی کمی که البته جزو سردمداران اصلی بودند دچار استحاله و تغییر نگرش شدند.

۱۳- تقدیم بیش از سی شهید، بیانگر حقانیت و اخلاص دانشجویان خط امام(ره) است. نمایش بخش کوتاهی از زندگی شهید وزوائی در فیلم «ایستاده در غبار» بیننده را به راستی منقلب می‌کند.

 منبع: فارس

Mobna-Telegram

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا