مصرف مکمل در دوران شیردهی

موبنا – با این حال، چند مکمل که ممکن است مادران شیرده از آن بهره مند شوند شامل: مولتی ویتامین برخی از زنان ممکن است فاقد مواد مغذی کلیدی باشند این ممکن است به دلیل تهوع مربوط به بارداری، بیزاری از غذا و یا عدم تغییر همیشگی در رژیم غذایی باشد. به همین دلیل، برخی …

موبنا – با این حال، چند مکمل که ممکن است مادران شیرده از آن بهره مند شوند شامل:

مولتی ویتامین
برخی از زنان ممکن است فاقد مواد مغذی کلیدی باشند این ممکن است به دلیل تهوع مربوط به بارداری، بیزاری از غذا و یا عدم تغییر همیشگی در رژیم غذایی باشد.

به همین دلیل، برخی از مادران شیرده ممکن است از یک مولتی ویتامین بهره مند شوند.

ویتامین B12
مکمل ویتامین B12 همیشه موثر نیست اگر دچار کمبود هستید سپس به دکتر خود در مورد روش های خوب برای افزایش سطح مکمل خود صحبت کنید.

امگا 3 (DHA)
اسید docosahexaenoic (DHA) یک اسید چرب ضروری با زنجیره بلند امگا 3 است که عمدتاً در غذاهای دریایی از جمله ماهی های چرب و جلبک یافت می شود.

این یک جزء مهم از سیستم عصبی مرکزی، پوست و چشم است DHA برای رشد سالم و عملکرد مغز حیاتی است.

کمبود امگا 3 در اوایل زندگی با مشکلات رفتاری، مانند ADHD در ارتباط است

اضافه کردن DHA به فرمول کودک نیز برای بهبود دید در نوزادان نشان داده شده است.

اگر مصرف شما کم است پس از آن مقدار موجود در شیر مادر شما نیز کم می شود.

کمبود امگا 3 در اوایل زندگی با مشکلات رفتاری، مانند ADHD، معلولیت های یادگیری و پرخاشگری در ارتباط است.

بنابراین، توصیه می شود که زنان باردار و شیرده حداقل 2.6 گرم از اسیدهای چرب امگا 3 و 100 – 300 میلی گرم DHA روزانه مصرف کنند.

ویتامین دی
ویتامین D که عمدتاً در ماهی های چرب، روغن کبد ماهی و غذاهای غنی شده یافت می شود آن برای سلامت کلی، به خصوص سلامت استخوان و عملکرد سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است.

ویتامین D معمولاً تنها در مقادیر کم در شیر وجود دارد به ویژه اگر دسترسی به آفتاب محدود باشد.

بنابراین، قطره ویتامین D معمولاً برای نوزادان از سن 2 – 4 هفته توصیه می شود.

زنانی که مصرف بسیار بالایی از ویتامین) D بیش از 6000 واحد روزانه) دارند با احتمال زیاد مقادیر کافی از آن را از شیر مادر خود به نوزادان خود ارائه می دهند باید توجه داشته باشید که این میزان بسیار بالاتر از مقدار توصیه شده روزانه است.

علاوه بر این، کمبود ویتامین D می تواند عواقب جدی داشته باشد ممکن است ضعف عضلانی، از دست دادن استخوان و افزایش خطر شکستگی را تجربه کنند.

کمبود ویتامین D در دوران کودکی ممکن است سبب تشنج، نرمی استخوان و ضعف عضلانی شود این نیز به توسعه بیماری های مختلف مرتبط است.

 منبع: ایران بانو

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا