بی رغبتی مشتریان به خرید ساعت های هوشمند دربازار
موبنا، لیلا محمدنظامی – به گفته کارشناسان و فعالان این حوزه، در حالی که گجت هایی همچون ساعت های هوشمند با امکانات بالا تولید شده اند اما نخستین معیار انتخابی برای مشتری قیمت این کالای ارتباطی و دیجیتالی است به همین دلیل نیز کمتر کسی را می توان دید که بهای بالای یک میلیون تومانی …
موبنا، لیلا محمدنظامی – به گفته کارشناسان و فعالان این حوزه، در حالی که گجت هایی همچون ساعت های هوشمند با امکانات بالا تولید شده اند اما نخستین معیار انتخابی برای مشتری قیمت این کالای ارتباطی و دیجیتالی است به همین دلیل نیز کمتر کسی را می توان دید که بهای بالای یک میلیون تومانی بابت ساعت های هوشمند پرداخت کند.
هم اکنون برندهایی همچون اپل، سامسونگ، موتورولا، ال جی و دیگر برندهای چینی اقدام به تولید و عرضه انواع ساعت های هوشمند کرده اند اما تا کنون با استقبال چشمگیری از سوی کاربران همراه نشده اند.
بر اساس گزارش منتشر شده از سوی مرکز تحقیقاتی Strategy Analytics در فصل چهارم سال ۲۰۱۵ میلادی ۸٫۱ میلیون دستگاه ساعت مچی هوشمند در بازار جهانی فروخته شد و در مقابل تعداد ساعتهای مچی سوئیسی فروخته شده به ۷٫۹ میلیون دستگاه رسید.
از بین ۸٫۱ میلیون ساعت مچی هوشمند، ۵٫۱ میلیون دستگاه Apple Watch بوده است و به عبارت دیگر ۶۳ درصد این بازار را اپل در اختیار داشته است. همچنین گفته شد ۱٫۳ میلیون دستگاه از این ساعتها را سامسونگ ساخته است تا ۱۶ درصد بازار را در اختیار داشته باشد.
در مقایسه با فصل چهارم ۲۰۱۴، فروش ساعتهای مچی هوشمند در سه ماه پایانی سال گذشته رشد ۳۱۶ درصدی را تجربه کرد و تنها اتفاق برای این رشد قابل ملاحظه عرضه جهانی ساعت هوشمند Apple Watch بود.
لازم به ذکر است برخی از بزرگترین تولیدکنندگان ساعتهای مچی در حال ورود به بازار جهانی ساعتهای هوشمند هستند و به همین دلیل پیشبینی میشود این عرصه در یک سال پیشرو رونق بگیرد.