کفاشیان هر گلی بوده بر سر فوتبال زده است
موبنا – واکنشها اما به حضور این افراد جالب بوده، امیر رضا واعظ آشتیانی ،مدیرعامل سابق استقلال ميگوید ؛ هیچکدام از افرادی که برای ریاست فدراسیون ثبت نام کرده اند نميتوانند فوتبال را از شرایط فعلی نجات دهند. 7 نفر برای ریاست فدراسیون ثبت نام کردند. امیدوارم افرادی که کاندیدا شدند بعد از گذشتن از …
موبنا –
واکنشها اما به حضور این افراد جالب بوده، امیر رضا واعظ آشتیانی ،مدیرعامل سابق استقلال ميگوید ؛ هیچکدام از افرادی که برای ریاست فدراسیون ثبت نام کرده اند نميتوانند فوتبال را از شرایط فعلی نجات دهند.
7 نفر برای ریاست فدراسیون ثبت نام کردند.
امیدوارم افرادی که کاندیدا شدند بعد از گذشتن از فیلتر صلاحیت، منشا اثر باشند ولی باور من این است که هیچ تحولی به وجود نميآید چون برخی از همین افراد در پسرفت فوتبال نقش داشته اند و حال و روز امروز فوتبال نشأت گرفته از این دسته از افراد بوده است. امیدوارم وزارت ورزش با تدبیر به این موضوع نگاه کند.
یعنی وزارت ورزش باید در امور فدراسیون دخالت کند؟
متولیان وزارت ورزش باید بدانند که فدراسیون ملی است و آنهایی که دم از استقلال ميزنند، هیچگاه توان این را نداشتند که معنی استقلال را درک کنند. آنها فکر ميکنند که موضع گیری در مقابل متولیان ورزش کشور یا یکه تازی، استقلال است. فرقی هم نميکند چه در دولت فعلی و چه در دولتهای قبلی همین اتفاق رخ داده است.
در سایر کشورهای دنیا هم اینجوری است که همه خودشان را محق برای ریاست فدراسیون ميدانند؟
در کشورهای دیگر دنیا، انتخابات مهندسی ميشود که مدیری مدبر انتخاب شود و با این انتخاب، برنامههای کلان فوتبال را که برگرفته از برنامههای کلان ورزش است، پیاده ميکنند. همه کشورها مهندسی ميکنند که فوتبال را به اهلش بسپارند و یک مدیر خوش فکر روی کار بیاید نه اینکه مثل ایران قبیله ای و گروهی در انتخابات شرکت کنند.
سوال اصلی من این است که مهندسی در انتخابات اقدام صحیحی است؟
به نظر شخصی من، این حق باید به وزارت داده شود که فردی توانمند را مهندسی کنند و به فوتبال کشور کمک کنند.
در نهایت فکر ميکنید کدام یک از این 7 نفر رئیس فدراسیون ميشوند؟
معتقدم برخی از این افراد تایید نميشوند و در نهایت انتخابات برگزار نميشود تا ثبت نام مجدد انجام شود. کارنامه برخی از این افراد اظهر من الشمس است و از آنجایی که با یک نفر نميتوان انتخابات برگزار کرد، ثبت نام بعدی انجام ميشود.
کفاشیان هم انصراف داده، فکر ميکنید خجالت کشید که دوباره بیاید؟
نه اصلا، کفاشیان اهل خجالت نیست. قطعا به او تذکری داده شده یا پالسی داده اند، او هر گلی که ميخواسته بزند، زده و دیگر نميخواهد پیشرو باشد. امیدوارم گروه بعدی که ميآیند شرایط را بهتر کنند، البته این را هم بگویم که کفاشیان کارنامه سیاهی ندارد و بهتر از گذشتگان در پیشرفت فوتبال ما تاثیر گذاشته است ولی بضاعت فوتبال ما همین است.
اشاره شمابه دادکان نباشد؟
نه من اصلا با دادکان کاری ندارم ولی آیا بردن تیم ملی به جام جهانی نشانه مدیریت قوی است؟آیا دیگران که نبردند، ناکارآمد هستند؟ در زمان کفاشیان هم تیم ملی به جام جهانی رفت. در مجموع سعی کرده اند که در ورزش یا زمینههای دیگر، مدیریت حداقلی را مطلوب نشان دهیم چون اگر مردم مدیریت موفق را تجربه کنند، آنها دیگر نميتوانند به کار خودشان ادامه بدهند ولی مردم فوتبال روز دنیا را ميبینند و نگاه شان تغییر کرده است.
مدیریت حداقلی یعنی چه؟
یعنی یک عده افراد ناکارآمد را جمع کنند، تیم ملی را به جام جهانی ببرند و این ميشود همه عملکرد آنها! ما 4 دوره در جام جهانی حضور داشتیم ولی در کدام شان هدف این بوده که به مرحله دوم صعود کنیم؟ ميآیند و ميگویند که باید برویم تجربه کسب کنیم. چقدر تجربه کسب کنیم؟ کدام نگاه فنی و علميرا از جام جهانی آموخته ایم؟ چه زمانی کارگروه کارشناسی در مجموعه فوتبال تشکیل شده است؟ من به عنوان یک شهروند که مدیریت ميدانم، این نوع نگاهها را در این سالها ندیده ام.
و نکته پایانی؟
فقط امیدوارم وزارت ورزش عجله نکند و با این قبیله و گروه وارد انتخابات نشود.
منبع:قانون| نویسنده:محمد آقایی فرد