آمریکا خود را برای قیامت سایبری آماده کرده است؟
به گزارش سرویس فناوری نصر به نقل از خبرآنلاین، ظاهراً برنامهای موسوم به RADICS در وزارت دفاع آمریکا تدوینشده تا واکنشی به حمله سایبری بزرگ به تأسیسات زیربنایی ازجمله آب و برق و تأسیسات اتمی این کشور باشد. هدف این برنامه مواجه با آنچه «قیامت سایبری» خوانده میشود، است تا در صورت از بین رفتن …
به گزارش سرویس فناوری نصر به نقل از خبرآنلاین، ظاهراً برنامهای موسوم به RADICS در وزارت دفاع آمریکا تدوینشده تا واکنشی به حمله سایبری بزرگ به تأسیسات زیربنایی ازجمله آب و برق و تأسیسات اتمی این کشور باشد.
هدف این برنامه مواجه با آنچه «قیامت سایبری» خوانده میشود، است تا در صورت از بین رفتن تأسیسات زیربنایی مرتبط باانرژی و سوخت، بتواند این کشور را همچنان زنده نگه دارد!
طبق این برنامه 7 روز طول میکشد تا پس از حمله، تأسیسات ضروری در سراسر آمریکا دوباره به فعالیت خود ادامه دهند.
البته جان اورت مدیر برنامههای دارپا میگوید اگر امروز قیامت سایبری رخ دهد، چالش بزرگ امنیت ملی خواهند داشت، چراکه علاوه بر آسیبهای اقتصادی و هزینههای انسانی، برای سرپا نگهداشتن لجستیک نظامی نیز باید هزینههای زیادی متحمل شد که این موضوع کار را در برابر بحرانهای بینالمللی ناشی از حملات سایبری افزایش میدهد.
ظاهراً در گزارشهای دارپا، تأسیسات اتمی ایمن گزارششدهاند که کمترین حمله سایبری را خواهند داشت اما اگر اتفاقی برای این تأسیسات به هر دلیل رخ دهد(اتفاقی مشابه فاجعه اتمی فوکوشیمای ژاپن در سال 2011)، توانایی جلوگیری از نشت اتمی بسیار کم گزارششده است.
در این گزارش پروتکلهای امنیتی در سایر تأسیسات زیربنایی آمریکا ضعیف ارزیابیشده است و جالب اینجاست پسورد 1234 در برخی سیستمهای حساس انرژی در آمریکا طبق این گزارش یافت شده است!
یکی از برنامههای زیرمجموعه پروژه RADICS تحقیق درباره ساخت سیستمی است که بتواند بدافزارها را در هر حالتی شناسایی و خنثی کند.
مایکل راجرز مدیر NSA سال گذشته تأیید کرد که چین توانایی ایجاد یک قیامت سایبری برای آمریکا را در بخش تاسیسات زیربنایی و انرژی دارد.
184/