بیماری های گوارشی بیخ گوش شماست

نیترات در مجاورت باکتری های روده به ماده ای به نام نیتروزامین تبدیل می شود. نیتروزامین به میزان بالایی خطر بروز انواع سرطان ها از جمله سرطان روده را افزایش می دهد. البته باید گفت یک یا دو بار استفاده از فست فودها مشکل جدی ایجاد نمی کند اما افرادی را می بینیم که به …

نیترات در مجاورت باکتری های روده به ماده ای به نام نیتروزامین تبدیل می شود. نیتروزامین به میزان بالایی خطر بروز انواع سرطان ها از جمله سرطان روده را افزایش می دهد. البته باید گفت یک یا دو بار استفاده از فست فودها مشکل جدی ایجاد نمی کند اما افرادی را می بینیم که به طور متوسط یک روز در میان فست فود می خورند. این افراد در معرض خطرات جدی هستند. اگر به آمار بیماری سرطان در کشور آمریکا نگاهی بیندازید متوجه می شوید که میزان سرطان روده در این کشور چقدر بالاست زیرا مصرف غذاهای فست فود در این کشور بیش از سایر کشورهاست.
تخریب و تضعیف سیستم ایمنی
مطالعات جدید نشان داده که مصرف فست فودها و محصولات فرآوری شده ازجمله سوسیس و کالباس به مرور زمان بر سیستم ایمنی بدن تاثیر گذاشته و آن را تضعیف می کند. سیستم گوارشی با سیستم ایمنی در ارتباط است؛ هر آنچه که بتواند بر سیستم گوارش تاثیر بگذارد، بر سیستم ایمنی هم تاثیرگذار است.  حدود 50درصد سیستم ایمنی ما از سیستم گوارش نشات می گیرد. حدود ٤٠ درصد سلول های سیستم ایمنی در سیستم گوارش قرار دارند؛ بنابراین فست فودهایی که سیستم گوارشی  را درگیر می کنند می توانند به طور غیرمستقیم بر سیستم ایمنی هم تاثیر تخریبی داشته باشند.
زنگ خطر برای دیابتی ها
معمولا فست فودها غذاهایی سرخ شده هستند که برای طبخ آن از روغن های اشباع مضر استفاده می شود. این روغن ها بارها و بارها به نقطه دود می رسند و از این نظر می توانند سرطانزا باشند. به علاوه این روغن ها باعث بالا رفتن قند و تشدید بیماری در دیابتی ها می شود. به این ترتیب که در یک سیکل معکوس، چربی به قند تبدیل شده و باعث بالا رفتن قند می شود. می توان گفت اگر افراد به بیماری مبتلا باشند، با مصرف فست فودها تشدید بیماری خود را تضمین کرده اند.  همچنین اگر به بیماری ها مبتلا نباشند، مصرف درازمدت فست فودها می تواند باعث ایجاد بیماری شود.
خطر مرگ در سنین جوانی!
فست فودها، خصوصا انواعی از آن که مدت طولانی سرخ می شود، کلسترول خون را افزایش می دهد.
همین می تواند عامل بیماری های قلبی-عروقی، کبد چرب و بروز انواع سکته های قلبی و مغزی باشد. یکی از فاکتورهای سکته و مرگ و میر در دوران جوانی تغذیه غلط در دوران کودکی و مصرف بی رویه فست فودهاست.
ممکن است انگل بگیرید!
اگر به طور مداوم و بیش از حد فست فود بخورید، انواع انگل ها را به بدن خود دعوت کرده اید. شاید تصور کنید ابتلا به انگل ها بیشتر برای کودکان است اما باید بگوییم این موضوع در بزرگسالان هم به میزان زیادی دیده شده و در حال افزایش است. مسلما محیط آلوده تولید محصولات فرآوری شده می تواند منجر به ابتلا به انگل شود و این دور از ذهن نیست.
تشدید سردردهای میگرنی
مصرف فست فودها به دلیل ادویه زیاد و روغن بیش از حد، در برخی افراد باعث عود سردردهای میگرنی می شود. اگر چه این غذاها می تواند حملات را سریع تر و طولانی تر کند اما تحقیقی مبنی بر اینکه فست فودها عامل میگرن هستند، وجود ندارد.
سالادهای بیماری زا را فراموش کنید
شاید فکر کنید سالادها گزینه مناسبی برای انتخاب از منوی فست فودها هستند چون سالم، کم کالری و حاوی ویتامین ها هستند. اگر از جمله افرادی هستید که با خیال راحت یک پرس سالاد را در رستوران ها مصرف می کنید، به این امید که چاق نمی شوید و ضرری هم متوجه شما نیست، باید بگوییم باید کمی با دیده تردید به قضیه نگاه کنید. باید همه جوره خیال تان را از بابت سلامت سبزیجات و نوع شست و شوی شان راحت کنید. .
مرغ سوخاری را دست کم نگیرید!
شاید فکر کنید اگر در منو، مرغ و گوشت را انتخاب کنید، از بیماری های سوسیس و کالباس در امان هستید. اگرچه این غذاها اندکی بهتر از سوسیس و کالباس هستند اما به هیچ عنوان مضرات شان تفاوت قابل ملاحظه ای ندارد. سرخ شدن های طولانی کیفیت غذاها را به حداقل می رساند.
مخلفات دردسرساز فست فودها
وقتی با منوی فست فودها رو به رو می شوید، اغلب به غذای اصلی رضایت نمی دهید و انواع سس ها، قارچ سوخاری و پنیر، نوشابه، سیب زمینی سرخ شده، پیاز حلقه ای و ناگت را سفارش می دهید! محققان می گویند ضرر مخلفات و خوراکی هایی که در کنار فست فودها سرو می شود، به اندازه خود فست فودهاست.
شوخی شوخی، عصبی می شوید!
شاید آنچه کمتر به آن فکر کرده باشید، این است که فست فودها حتی می توانند بر اختلالات روانی هم تاثیرگذار باشند. تحقیقات نشانگر آن است که محصولات فرآوری شده و روغن های اشباع که هردو جزء اصلی فست فودها هستند، حالت های عصبی را تشدید و آستانه تحریک پذیری را پایین
می آورد.
هوش بچه ها را قفل و زنجیر کنید
معمولا در فست فودها از روغن های جامد و اشباع استفاده می شود که باعث کاهش هوش و بار مغزی کودکان می شود. به علاوه چون این غذاها طعم های متنوعی دارند، معمولا از سوی کودکان بیشتر ترجیح داده می شوند.  همین است که از خوردن غذاهای سالم و خانگی سر باز می زنند زیرا ذائقه کودک بر اثر خوردن فست فودها عوض شده و این غذاها را ترجیح می دهند. خوردن فست فودها با افزایش رشد زودرس و چاقی نیز همراه است و این را بگذارید کنار تمام عوارضی که در این مطلب از آنها یاد کردیم.

179/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا