بررسی فنی Galaxy Core Prime Duos سامسونگ

به گزارش خبرنگار موبنا، بدنه‌ی کور پرایم از پلاستیک ساخته شده است؛ پلاستیکی که از مواد مرغوب تهیه شده در کنار رنگ‌هایی که در ساخت گوشی از آن‌ها استفاده شده است، خلاقه انتخاب شده‌اند و جلوه‌ی خوبی به پلاستیک بخشیده‌اند. پلاستیک بدنه طبق عادت سامسونگ به گونه‌ای پرداخت شده که نمایی شبیه به فلز داشته …

به گزارش خبرنگار موبنا، بدنه‌ی کور پرایم از پلاستیک ساخته شده است؛ پلاستیکی که از مواد مرغوب تهیه شده در کنار رنگ‌هایی که در ساخت گوشی از آن‌ها استفاده شده است، خلاقه انتخاب شده‌اند و جلوه‌ی خوبی به پلاستیک بخشیده‌اند. پلاستیک بدنه طبق عادت سامسونگ به گونه‌ای پرداخت شده که نمایی شبیه به فلز داشته باشد.
صفحه‌ی نمایش کور پرایم 4.5 اینچی است و در بالا و پایین آن هم کلید‌ها، اسپیکر و حس‌گرهای رایج را می‌توان دید. در قسمت بالای بدنه‌ی جلویی کور پرایم حس‌گرها، اسپیکر و دوربین مکالمه دوم دیده می‌شود. در زیر صفحه‌ی نمایش هم ترکیب تکراری کلیدها قرار دارند که شامل کلیدهای مدیریت برنامه، برگشت لمسی و کلید فیزیکی خانه ‌می‌شوند.
در لبه‌ی بالایی کور پرایم جک 3.5 میلی‌متری هدفون ، در لبه‌ی سمت چپ کلیدهای کنترل صدا و در لبه‌ی سمت راست هم کلید روشن/خاموش قرار ‌‌دارند.
در لبه‌ی زیری ‌گوشی هم پورت MicroUSB و میکروفون مکالمه قرار گرفته‌اند. در پشت گوشی طبق معمول اکثر گوشی‌های دیگر دوربین، فلش و بلندگو تعبیه شده‌اند.
قاب پشتی ‌مثل اکثر گوشی‌های میان‌رده‌ی سامسونگ باز ‌می‌شود. زیر قاب پشتی هم محل قرار گرفتن باطری 2000 میلی‌آمپر ساعتی و دو سیمکارت (در سایزهای میکرو و اصلی) قابل مشاهده است.
هم‌چنین درگاه کارت حافظه‌ی MicroSD بالای شیار سیم کارت اول در نظر گرفته شده است.
prime
صفحه‌ی نمایش
صفحه‌‌ی‌ نمایش کور پرایم در هر اینچ‌اش تعداد پیکسل و رزولوشن پایینی دارد؛ به‌همین خاطر هم کیفیت‌اش چنگی به‌دل نمی‌زند.
این صفحه‌ی نمایش به تکنولوژی TFT مجهز شده و اندازه‌اش هم 4.5 اینچی است؛ در هر اینچ‌اش با توجه به رزولوشن 480 در 800 پیکسلی، تقریبا 207 پیکسل جای داده است.
هم‌چنین از آن‌جایی که از تکنولوژی IPS در این صفحه‌ی نمایش استفاده نشده ، تصاویر نمایش داده شده در زاویه‌های مختلف از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند.
عدم وجود هرگونه محافظ صفحه‌ی نمایش هم از جمله دیگر دلایل‌ کیفیت پایین صفحه‌ی نمایش است. مورد منفی دیگر عدم وجود سنسور تنظیم نور اتوماتیک است؛ یعنی نمی‌توان انتظار داشت که این گوشی بتواند با توجه به شرایط نوری مختلف، روشنایی صفحه‌ی نمایش را تنظیم کند.
مشاهده‌ی محتویات صفحه‌ی نمایش در مقابل نور مستقیم خورشید هم دشوار است. با این حال رنگ‌ها کیفیت مطلوبی دارند و نوشته‌ها هم قابل مطالعه هستند. اما در مقایسه با صفحه‌های نمایش بهتر، عدم کیفیت صفحه‌ی نمایش گلکسی کور پرایم کاملا به‌چشم می‌آید.
دوربین
samsung-galaxy-core-prime-3
دوربین اصلی کور پرایم حسگری با دقت 5 مگاپیکسل دارد که یکی از بهترین دوربین‌های خانواده‌ی کور است.
هم‌چنین دوربین مکالمه با کیفیت 2 مگاپیکسل که بین دوربین‌های سلفی سایر گوشی‌ها ‌حرف زیادی برای گفتن ندارد بهترین‌ دوربین مکالمه در خانواده کور است.
در تنظیمات دوربین اصلی حالت‌هایی مثل «پانوراما» (Panorama)، عکاسی متوالی، عکاسی در شب و عکس ورزشی وجود دارد؛ اما از عکاسی با افکت HDR خبری نیست.
کیفیت تصاویر با درنظر گرفتن 5 مگاپیکسلی بودن گوشی و کیفیت خوب‌شان قابل قبول است. اما در تصاویر ثبت شده نویز زیادی مشاهده می‌شود و رنگ‌ها رمز مشخصی ندارند. از جمله مشکلات اساسی عکاسی با این گوشی می‌توان به عدم فوکوس بیش‌تر از یک نقطه (در دوربین اصلی)، و زمان‌بر بودن فوکوس اتوماتیک و فوکوس مجدد ‌اشاره کرد.
ویدیوهای تهیه شده توسط دوربین اصلی با درنظر گرفتن رزولوشن HD شفافیت و کیفیت خوبی دارند؛ همچنین در ویدیوها نویز کمی دیده می‌شود. اما اگر نتیجه کار را در نظر بگیریم، عکس‌های ثبت شده با این گوشی در مقایسه با ویدیوهای تهیه شده به مراتب کیفیت قابل قبول‌تری دارند.
سخت‌افزار و نرم افزار
prime2
کور پرایم دو سیم کارت دارد و برخی از مدل‌های آن از شبکه‌ی 4G پشتیبانی ‌می‌کنند (این مدل‌ها فقط در چین و تایوان عرضه شده‌اند). این قابلیت فقط در سیمکارت اول قابل استفاده است.
سیمکارت دوم هم فقط از شبکه 2G پشتیبانی می‌کند. می‌توان برای اتصال به اینترنت از وای-‌فای هم استفاده کرد.
این گوشی به بلوتوث نسخه‌ی 4 مجهز شده ، اما فاقد NFC است. درگاه MicroUSB استفاده شده در کور پرایم نسخه‌‌ی 2 است و از OTG پشتیبانی نمی‌کند.
هم‌چنین این گوشی برای موقعیت‌یابی از GPS، GLONASS و Beidou بهره می‌برد. کور پرایم تنها گوشی خانواده‌ی کور است که سخت‌افزارش نسبتا رده بالا است. چیپست اسپردترن SC8830، پردازنده‌ی چهار هسته‌ای کورتکس A7 با قدرت پردازش 1.2 گیگاهرتز و معماری 32 بیتی گواه این ادعا هستند.
یک گیگابایت رم ‌در کنار پردازنده‌ی گرافیکی مالی 400 توانایی اجرای بازی‌هایی با گرافیک سطح متوسط را دارند؛ اما در بازی‌های رده بالا بعضا دچار مشکل می‌شوند.
باتری 2000 میلی‌آمپر ساعتی کور پرایم با توجه به صفحه‌ی نمایش بزرگ و پرمصرف‌اش، ظرفیت قابل قبولی ‌دارد؛ اما با توجه به مصرف بالای صفحه‌ی ‌‌نمایش بهینه نشده‌ی این گوشی، ‌نمی‌توان با یک بار شارژ مدت زمان زیادی را صرف مکالمه، نمایش ویدیو، استندبای و از همه مهم‌تر وبگردی کرد.
کور پرایم به اندروید کیت‌کت نسخه‌ی 4.4.4 مجهز شده و تاچ‌ویز، رابط کاربری نام آشنای سامسونگ هم در این گوشی به‌کار گرفته شده است.
این نسخه از تاچ‌ویز فاقد انیمیشن‌های زیبا و متنوعی است که در نوت اج یا حتی گلکسی A5 شاهدشان بودیم.
در مقایسه با تاچ‌ویزی که در گلکسی A5 به کارآیی سیستم‌عامل اندروید می‌افزاید، تاچ‌ویز کور پرایم حالتی قدیمی‌تر دارد و تجربه‌ای در حد سیستم‌عامل «نان زنجبلی» (Gingerbread) اندروید نسخه‌ی 2.3.7 را برای کاربر فراهم می ‌کند.
احتمالا دلیل پشت این مورد تصمیم برنامه‌نویسان سامسونگ برای خالی کردن بیش‌تر حافظه‌ی داخلی گوشی برای استفاده‌ی کاربران بوده.
رادیو، پخش‌کننده‌ی صوتی و تصویری، مرورگر وب، ضبط صوت و امکانات گوگل (جی‌میل، هنگ‌اوت، مرورگر کروم و نقشه‌های گوگل) از جمله امکانات پیش‌فرض کور پرایم هستند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا