بی میل کاربران دیجیتالی به خرید ساعت های هوشمند

به گزارش خبرنگار موبنا، ساعت‌های هوشمند با ارائه قابلیت‌های مختلفی مانند امکان پاسخگویی به انواع پیام‌های تلفنی، ایمیل و و فیس بوک، امکان نصب برنامه و اپلیکیشن های مختلف و دسترسی به اینترنت تلاش می‌کنند مشتریان را برای خرید تشویق کنند. اگرچه تمام ویژگی ها برای انتخاب یک ساعت هوشمند مهم است اما نخستین ملاکی …

به گزارش خبرنگار موبنا، ساعت‌های هوشمند با ارائه قابلیت‌های مختلفی مانند امکان پاسخگویی به انواع پیام‌های تلفنی، ایمیل و و فیس بوک، امکان نصب برنامه و اپلیکیشن های مختلف و دسترسی به اینترنت تلاش می‌کنند مشتریان را برای خرید تشویق کنند.
اگرچه تمام ویژگی ها برای انتخاب یک ساعت هوشمند مهم است اما نخستین ملاکی که برای یک مشتری مهم به نظر می‌رسد این است که برای به دست کردن یکی از این ساعت‌ها باید چه مقدار هزینه بپردازد.
بعد از آن نیز برای مشتریان سیستم عاملی که ساعت می‌تواند خود را با آن هماهنگ کند و مدت زمانی که ساعت شارژ نگه می‌دارد اهمیت خواهد داشت.
درواقع سازندگان ساعت‌های هوشمند در چند سال اخیر تمام تلاششان را کرده‌اند تا مچ‌های کاربران را تسخیر کنند و این محصولات در کنار تلفن‌های هوشمند کار کرده و حتی بتوانند جای آنها را نیز بگیرند.
هم اکنون اپل، سونی و سامسونگ سه برند معتبر تولیدکننده ساعت های هوشمند در بازار محسوب می شوند که با وجود تولید و عرضه این کالای ارتباطی جانبی نتوانسته اند سهمی از بازار دیجیتال کشور را از آن خود کند.
اسمارت واچ سونی 2 با قیمت 335 هزار تومان، Apple Watch Steel Classic Buckle 38mm با قیمت دو میلیون و 399 هزار تومان، MyKronoz ZeClock با قیمت 399 هزار تومان، Asus ZenWatch با قیمت 649 هزار تومان و Samsung Gear S با قیمت یک میلیون و 149 هزار تومان از جمله ساعت های هوشمند موجود در بازار است که تا کنون با تقاضای چندانی از سوی کاربران همراه نشده است.
کارشناسان و فروشندگان این کالا بر این باورند که در صورت کاهش قیمت ساعت های فوق احتمال خریدوفروش این کالای جانبی وجود دارد.
129/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا