۸۰ درصد پیچ و مهره مصرفی در کشور وارداتی است
با اعلام این خبر افزود: صنف ما لوازم جانبی صنایع در و پنجره و کابینت سازیها را تشکیل میدهد که با توجه به خواب حاکم در بازار مسکن این بازار نیز در رکود به سر میبرد و بازار مناسبی برای فروش انواع یراق آلات، قفل، پیچ، مهره میخ و … وجود ندارد. وی خاطر نشان …
با اعلام این خبر افزود: صنف ما لوازم جانبی صنایع در و پنجره و کابینت سازیها را تشکیل میدهد که با توجه به خواب حاکم در بازار مسکن این بازار نیز در رکود به سر میبرد و بازار مناسبی برای فروش انواع یراق آلات، قفل، پیچ، مهره میخ و … وجود ندارد.
وی خاطر نشان کرد: دراین بخش نیز مردم هنوز به باور خرید و گشایش بازار نرسیدهاند و به نظر میرسد که خرید خود برای روزهای آتی را به هوای ارزان شدن عقب انداختهاند.
رئیس اتحادیه فروشنده گان میخ، قفل و لولا ادامه داد: به طور کلی بازار مصرف این دسته از کالاها در اختیار کشور چین قرار دارد به طوری که بسیاری از تولیدکنندگان بزرگ دنیا نیز توان رقابت با چینیها را ندارند و محصولات خود را در چین ولی با لیسانس خود تولید میکنند.
نجارشریفی گفت: بخشی از بازار قفل کشورهای اروپایی به سمت بازار الکترونیک کشیده شده و حسگر، اسکنر و کارتها جای کلید را گرفته اما این تکنولوژی در کشور ما جا نیفتاده است و مردم برای اینکه با خیال راحت از خانه بیرون بروند باید کلید در جیب داشته باشند.
وی اظهار کرد: قفلهای الکترونیکی با وجود اینکه تسهیلات لازم را برای مردم دارند اما امکان هکشدن و نفوذ در شبکه آنها نیز وجود دارد.
این مقام مسئول صنف قفل و لولا گفت: در سالهای اخیر بازرگانان ایرانی در واردات این تجهیزات به کیفیت توجه داشتهاند اما به طور کلی به دلیل اینکه این لوازم از قیمت پایینی برخودار هستند به جز موارد محدود شامل گارانتی نمیشوند.
نجارشریفی اضافه کرد: در برخی از محصولات این صنف چین دارای بازار انحصاری بوده به طوری عمده قفل و پیچ دنیا در اختیار این کشور است و کشورهای دیگر توان رقابت با آنها را ندارند.
وی در پایان یاد آورشد: در گذشته میخ مورد نیاز کشور نیز وارد میشد اما امروزه این محصول در داخل کشور تولید میشود و تنها میخهای فولادی وارداتی هستند. به طور کلی پیچها جای میخها را گرفتهاند و مصرف میخ در مقایسه با سال های نه چندان دور به شدت کاهش یافته است.