روحانی صدا و سیما را مجبور به پذیرش کرد
این روزنامه نوشت: گفتوگوی یکشنبه شب رئیسجمهور با رسانه ملی ثابت کرد که این رسانه سراسری و فراگیر چارهای غیر از پذیرش واقعیتها ندارد. با اینکه مصاحبهکنندگان تلاش میکردند در چارچوب سیاستهای تلویزیون و رادیو، که در عمل با مخالفان توافق هستهای هماهنگی دارد، سؤال بپرسند و مصاحبهشونده را به مسیر مورد نظر خود هدایت …
این روزنامه نوشت: گفتوگوی یکشنبه شب رئیسجمهور با رسانه ملی ثابت کرد که این رسانه سراسری و فراگیر چارهای غیر از پذیرش واقعیتها ندارد.
با اینکه مصاحبهکنندگان تلاش میکردند در چارچوب سیاستهای تلویزیون و رادیو، که در عمل با مخالفان توافق هستهای هماهنگی دارد، سؤال بپرسند و مصاحبهشونده را به مسیر مورد نظر خود هدایت کنند، رئیسجمهور روحانی توانست با پاسخهای شفاف و گاه همراه با کنایهاش این گفتوگو را در مسیر واقعی به پیش ببرد.
استفاده از تعبیر «کاسبان تحریم» برای آنان که از توافق هستهای ناخشنودند، به رخ کشیدن خروج ایران از فصل هفتم منشور ملل متحد با مذاکره آن هم بدون عقبنشینی و به رخ کشیدن تأثیرات گسترده شبکههای اجتماعی در حمایت از توافق هستهای، تاکتیکهای کارآمدی بودند که رئیسجمهور برای نشان دادن دستاوردهای مذاکرات هستهای بکار برد.
واقعیت این است که رسانه ملی حق دارد و باید انتقادی برخورد کند، حتی با عملکرد دولتها، ولی آنچه مورد سؤال است، اینست که اولاً چرا روش انتقادی را نسبت به دولتهای نهم و دهم بکار نمیبرد و ثانیاً رسانه ملی که باید زبان اکثریت مردم باشد چرا در موضوع توافق هستهای نگاه مردم را در تحلیلها و گزارشها نادیده میانگارد؟