شمار سیمکارت های همراه اول به 38 میلیون می رسد
به گزارش سازمان خبری سازمان خبری موبنا به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات ایران ، مهندس صابر فیضی ، در گردهمایی مدیران عامل شرکت های مخابرات استان ها درباره اساسنامه این شرکت ها اظهار داشت : اساسنامه استان ها با شرایط هیات مدیره قبلی برای 16 شرکت ابلاغ شده و اساسنامه 13 استان دیگر نیز به زودی ابلاغ می …
به گزارش سازمان خبری سازمان خبری موبنا به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات ایران ، مهندس صابر فیضی ، در گردهمایی مدیران عامل شرکت های مخابرات استان ها درباره اساسنامه این شرکت ها اظهار داشت : اساسنامه استان ها با شرایط هیات مدیره قبلی برای 16 شرکت ابلاغ شده و اساسنامه 13 استان دیگر نیز به زودی ابلاغ می شود. البته این اساسنامه با اعلام نظر استان ها است قابل تغییر و اصلاح است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با تاکید بر تعامل بیشتر استان ها با وزارت ارتباطات و فناوری اطاعات و سازمان های دیگر افزود : با هماهنگی بین تمامی شرکت ها ، از ضررهای مادی و معنوی جلوگیری می شود و می توان به اجرای هر چه بهتر برنامه های شرکت کمک کرد تا به شرایط مطلوب رسید.
فیضی ، با اشاره به اینکه ما یک پروانه داریم و خارج از آن تمامی اقدامات باید به صورت متمرکز و با هماهنگی شرکت مخابرات ایران صورت پذیرد، افزود: تمامی مکاتباتی که از سوی سازمان های نظارتی مثل بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و غیره با استان می شود، باید با امضای مدیرعامل استان پاسخ داده شود و رونوشت آن برای شرکت مخابرات ایران ارسال شود .
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره جلسات مجمع، گفت: در شرکت خصوصی و قانون تجارت، مصوبات باید با امضای حداکثر اعضای هیات مدیره باشد.
وی در ادامه، درباره حقوق کارگزاران روستایی و تلفنچی های روستاهایی که دارای تلفن خانگی نیستند و عموماً زیر 20 خانوار هستند، خاطرنشان کرد : در صورتی که درآمد تلفن از این روستا ها کمتر از دو و نیم برابر حداقل حقوق است، تلفن را به شورای روستا واگذارکنیم.
موضوعاتی همچون تعامل با شرکت های زیرساخت و ایرانسل، مزایده تلفن های رند، ترافیک های ورودی و خروجی، سرویس های ارزش افزوده، کارگروه ها و تغییر در بعضی از قوانین دست و پا گیر، از دیگر مواردی بود که مدیرعامل شرکت مخابرات ایران به آنها اشاره کرد.
مهندس ابراهیمی، معاون برنامه ریزی و بررسی های اقتصادی شرکت مخابرات ایران نیز در این مراسم با ارائه آمار تلفن های ثابت، همراه ، دیتا و ارتباطات روستایی، درباره برنامه های کلی و چشم انداز آینده شرکت مخابرات گفت: برنامه های شرکت مخابرات ایران باید در راستای برنامه پنجم توسعه کشور تدوین شود که در این راستا به اطلاعات کارشناسی تمامی مدیران استان ها نیازمندیم.
وحید صدوقی، مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار، نیز در این نشست، با بیان اینکه تا پایان سال ،واگذاری تلفن همراه از مرز 38 میلیون سیم کارت عبور می کند، گفت: از مدیران عامل شرکت های مخابرات استان ها تقاضا می کنم شبکه GSM روستایی خود را بر روی آنتن های BTS تلفن های شهری نصب نکنند.
وی درباره ارزیابی استان ها، افزود: بحث ارزیابی کیفیت و نگهداری، تا پنجم اسفندماه نهایی می شود.
128/117