تهیه دستگاه های دفن کابل در زیر دریا بیش از پنج میلیون دلار هزینه دارد
غلامرضا کشتگر در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: کابل کشی دریایی از تکنولوژی ویژه ای پیروی می کند و کابل ها باید کابل کف دریا خوابانده شود. در صورتیکه عمق دریا کم باشد از یک نوع تکنولوژی استفاده می کنیم و اگرعمق دریا زیاد باشد تکنولوژی مورد استفاده متفاوت خواهد بود.معاون شرکت …
غلامرضا کشتگر در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: کابل کشی دریایی از تکنولوژی ویژه ای پیروی می کند و کابل ها باید کابل کف دریا خوابانده شود. در صورتیکه عمق دریا کم باشد از یک نوع تکنولوژی استفاده می کنیم و اگرعمق دریا زیاد باشد تکنولوژی مورد استفاده متفاوت خواهد بود.
معاون شرکت ارتباطات زیرساخت تصریح کرد: برای کابل کشی فیبر نوری درعمق بالای دریا به مجموعه دستگاه ها و تجهیزات خاص نیاز است که مانیتورینگ و کنترل و نصب کابل در عمق دریا را انجام می دهد.
کشتگربا اشاره به اینکه معمولا سعی بر این است که کابل ها درعمق دریا دفن شود، اظهار داشت: در برخی شرایط به دلیل وضعیت دریا این اقدام امکان پذیر نیست. کابل های فیبرنوری ایران– کویت، 1500 کیلومتر در ساحل دفن شده است.
عراق ، افغانستان و کویت از جمله کشورهایی هستند که به تازگی ارتباط مستقیم فیبر نوری میان ایران و آنها برقرار شده است. مسوولان شرکت ارتباطات زیر ساخت از انجام مذاکرات برای فراهم آوردن این ارتبطات میان ایران و کشورهای پاکستان و عمان نیز خبر می دهند.
117/15