پرتره فاطمه معتمدآریا در سازمان ملل
این نمایشگاه شامل مجسمههایی همچون پوستههای زمین و پرتره چهرههای اثرگذار جهانی است که با حمایت کمپین «زمان برای اقدامی جهانی» در مقر سازمانملل در نیویورک با شعار «دگرگونی قدرت هنر» به نمایش گذاشته شده است. این کمپین در درجه نخست به منظور افزایش آگاهی مخاطبان از تغییرات آبوهوا و اکوسیستم شکننده زمین تشکیل شده …
این نمایشگاه شامل مجسمههایی همچون پوستههای زمین و پرتره چهرههای اثرگذار جهانی است که با حمایت کمپین «زمان برای اقدامی جهانی» در مقر سازمانملل در نیویورک با شعار «دگرگونی قدرت هنر» به نمایش گذاشته شده است.
این کمپین در درجه نخست به منظور افزایش آگاهی مخاطبان از تغییرات آبوهوا و اکوسیستم شکننده زمین تشکیل شده است. درواقع، مواد و مضمون مجسمههای این نمایشگاه از عناصر طبیعی زمین و از طبیعت گوشهوکنار جهان گرفته شدهاند. معتمدآریا بازیگری که هماکنون فیلم «قصهها» و تئاتر «تونل» با بازی او به نمایش درآمده، همواره فعالیتهایی در جهت ایجاد صلح جهانی داشته و هماکنون پرتره او، در کنار دو چهره منتخب سینمایی دیگر از جمله ادری هیپبورن و ساتیا جیترای روی دیوار سازمانملل رفته است.
نمایشگاه سازمانملل چندی پیش با پیام سام کوتهسا، رئیس مجمع عمومی سازمانمللمتحد، مبنیبر نزدیکی انسان به طبیعت و نگهداری از زمین و ایجاد زبان مشترک انسان و طبیعت بازگشایی شد.
در این نمایشگاه ١۶ پرتره، اثر نقاش ایتالیایی Fabrizio Ruggiero، است که بهعنوان نماد مردم همه قارههای جهان که در طول عمر خود به منافع مشترک بشریت یاری رساندهاند، به نمایش درآمده است. در این نمایشگاه پرتره پیر کلاور آکندنگوی (گابن)، مایا آنجلو (آمریکا)، جون بیس (آمریکا)، ادری هیپبورن (انگلستان)، واسیلی کاندینسکی (روسیه)، امکلثوم (مصر)، گونگ لی (چین)، میریام ماکابا (آفریقایجنوبی)، ادگار مورن (فرانسه)، فاطمه معتمدآریا (ایران)، اوکوت بپتیک (اوگاندا)، ساتیا جیترای (هند)، سباستیو سالگادو (برزیل)، وول سوئینسکا (نیجریه)، نگوی گی وا تییونگو (کنیا) و مالایا یوسفزی (پاکستان)، روی دیوارها قرار گرفته است.
این اتفاق بینالمللی با حضور سه چهره سینمایی جهان از جمله سینماگری ایرانی، نشان میدهد که هنر هفتم تا چه اندازه میتواند سفیر خوبی برای رقمخوردن اتفاقات مثبت صلحطلبانه در سراسر جهان باشد.