موبايل ، رودررو با خطرها
يکي از سايتهاي اروپايي گزارشي پيرامون راهکارهاي مقابله با هر يک از موارد فوق تهيه کرده و توضيحاتي داده است که خواندن آنها خالي از لطف نيست. اول از همه اينکه ، گوشي هاي تقلبي و غيراستاندارد که عمدتا در هزاران کارگاه کوچک سرزمين اژدهاي زرد ساخته مي شوند ، اصلي ترين عاملي هستند …
يکي از سايتهاي اروپايي گزارشي پيرامون راهکارهاي مقابله با هر يک از موارد فوق تهيه کرده و توضيحاتي داده است که خواندن آنها خالي از لطف نيست.
اول از همه اينکه ، گوشي هاي تقلبي و غيراستاندارد که عمدتا در هزاران کارگاه کوچک سرزمين اژدهاي زرد ساخته مي شوند ، اصلي ترين عاملي هستند که موجب مي شوند سيمکارت عمري کوتاه و کمتر از حد معمول داشته باشد. علت هم اين است که گوشيهاي چيني ولتاژهايي کمتر از آنچه که سطح استاندارد است ، بر گوشي وارد مي کنند و در نهايت سبب سوختن آنها مي شوند.
کثيف شدن گوشي از ديگر فاکتورهاي ساقط شدن سيمکارت از حيز انتفاع است. ريزترين ذرات گرد و غبار که به چشم ديده نمي شوند ، از طريق در گوشي همراه يا محل شارژ باتري وارد گوشي مي شوند و تراکم آنها به مرور موجب قطع اتصال ميان پين ها و در نتيجه از بين رفتن سيمکارت مي گردد.
عامل سوم هم به اين شکل است که اگر تلفن همراه بطور مدام و زياد روشن و خاموش شود، حافظه COUNTER موجود روي سيمکارت مي سوزد و بايستي تعويض شود.
تعبيه و قراردادن نامناسب سيمکارت در گوشي از ديگر مواردي است که بعلت وارد آوردن ولتاژ نامناسب به قسمتهاي حساس سبب از ميان رفتن سيمکارت مي گردد.
و بالاخره آب ، اگرچه براي آدميان مايه حيات است و چه بسا مفرح ذات ، اما نسبت آن با سيمکارت مانند کارد و پنير است زيرا از آنجا که آب هادي الکتريسيته است چنانچه گوشي روشن باشد ، به گوشي صدمه جدي مي زند و سيمکارت مي سوزد ، اما اگر گوشي خاموش باشد احتمالا سيمکارت آسيب آنچناني نمي بيند.
و بالاخره تکذيب اين شايعه قديمي و رايج مبني بر اينکه ارسال زياد پيامک هرگز عاملي براي سوختن سيمکارت نيست و متخصصان معتقدند ارسال پرشمار پيامک به لحاظ فني هيچ ارتباطي با سوختن سيمکارت ندارد.
16/162