پيام کوتاه يک رسانه مکمل در جامعه است

فرناز جهانگيري يک پژوهشگر ارتباطات در گفت وگو با خبرنگار موبنا گفت: ايجاد ارتباط عاطفي و تفنن و سرگرمي از ديگر کارکردهاي پيامک است ، از آنجا که رسانه‌هاي عمومي به خوبي اين نياز جامعه را بر آورده نمي کنند، اس ام اس ها به عنوان رسانه‌اي جايگزين يا مکمل محسوب مي شود.اين پژوهشگر با بيان …

فرناز جهانگيري يک پژوهشگر ارتباطات در گفت وگو با خبرنگار موبنا گفت: ايجاد ارتباط عاطفي و تفنن و سرگرمي از ديگر کارکردهاي پيامک است ، از آنجا که رسانه‌هاي عمومي به خوبي اين نياز جامعه را بر آورده نمي کنند، اس ام اس ها به عنوان رسانه‌اي جايگزين يا مکمل محسوب مي شود.
اين پژوهشگر با بيان اينکه  مخاطبان رسانه ها داراي علايق خاصي هستند و علايق آنان در انتخاب رسانه مطلوب، نقشي اساسي ايفا مي‌کند، خاطر نشان کرد:اما آنچه در مورد رسانه‌هاي موجود در ايران مشهود است بر آورده نکردن خواست مخاطبان و نوعي بي توجهي به سليقه آنان بوده  به همين جهت  اس ام اس با توجه به ويژگي‌هاي منحصر به خود نقش رسانه اي را بر عهده گرفته است.
وي با اشاره به اينکه پيام رساني کارکرد اوليه  اس ام اس است، اظهار داشت: اين کارکرد پيام کوتاه در همه جاي دنيا يکسان است.
 جهانگيري تصريح کرد: همچنين تبليغات از ديگر مزاياي اين روش ارتباطي است که بيشتر مورد استفاده کارخانجات، بانک‌ها، برخي ادارات و مراکز دولتي، صدا و سيما و  برخي مراکز ديني و اجتماعي قرار مي گيرد که اين مراکزبيشتر جهت تبليغ کالا يا خدمات خود از آن بهره مي برند.
وي افزود: غالبا  اين کارکرد در ساير کشور ها نيز تا حدودي رايج است  ،گرچه همواره بهره برداري از پيام کوتاه در اين راستا بحث‌هاي حقوقي متعددي مبني بر تجاوز به حريم خصوصي افراد را به همراه داشته است.
16/117

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا