چم و خم های عذرخواهی از همسر
امام على عليه السلام : خوش اخلاقى روزى ها را زياد مى كند و ميان دوستان انس و الفت پديد مى آورد. به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، اما عذر خواهی هم مانند هر کار دیگری، چم و خمهای مخصوص به خود را دارد مانند: انتقاد را با گشاده رویی بپذیرید چون همیشه حق با …
امام على عليه السلام : خوش اخلاقى روزى ها را زياد مى كند و ميان دوستان انس و الفت پديد مى آورد.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، اما عذر خواهی هم مانند هر کار دیگری، چم و خمهای مخصوص به خود را دارد مانند:
انتقاد را با گشاده رویی بپذیرید چون همیشه حق با شما نیست:در مجادله ای که هر دوی شما تصور میکنید حق با شماست و مشکل مربوط به طرف مقابل میباشد به ویژه اگر قبلاً نیز مکرراً بر سر موضوع فعلی بحث کردهاید, لطفاً انتقاد همسر خود را با روی باز و به راحتی گوش کنید.
موقتاً به جای خلوتی بروید: در اوج بحث فشار خونتان بالا میرود و تپش قلبتان بالا میرود و ممکن است چیزهایی بگویید که لزوماً بیان آنها منظوری ندارید. همیشه به مکانی خلوت نیاز دارید که در آن از هم جدا شده آرام گرفته و افکار خود را جمع کنید.
گذشته را یاد آوری نکنید: به چیزی که اکنون در حال روی دادن است توجه کنید. آتشبیار معرکه شدن راهی به جایی نخواهد برد و با فراموش کردن گذشته زودتر به توافق میرسید.
به همسرتان بگویید که دشمناش نیستید: اگر به آرامی در مورد موضوعی بحث میکنید و همسرتان به یکباره صدایش را بالا برده و از کوره در میرود کافی است به طرفش رفته و محبتتان را به او نشان دهید. دست خود را به آرامی در دستش قرار دهید تا بفهمد که این مجادله بی اهمیت است.
محیط دور و برتان را منظم و آراسته کنید: محیط اطراف تأثیر مستقیمی روی احساسات ما دارد. عصبانیت یک احساس خشن است اما با مراقبت همراه با توجه محبت آمیز همیشه میتوان آن را کنترل کرد.
نترسید و مشکلترین کلمه را به زبان بیاورید: یک عذر خواهی واقعی میتواند یکی از دشوارترین پیشنهاداتی باشد که ما ارائه میدهیم! بر خلاف تصور عموم همه افراد قادر به زبان آوردن این کلمه بوده و تا به حال هیچ کس بعد از گفتن آن غش نکرده است.
جمله ای دلپذیر به او بگویید: گاهی اوقات فراموش کردن حرفهای آزار دهنده کسی که دوستش دارید مشکل به نظر میرسد اما اگر چیزی قابل تعریف را با آن بیاموزید روبه رو شدن با مسائل بسیار آسانتر خواهد شد.
بگویید که دوستش دارید: هنگامی که میخواهید به حالت آشتی و صلح برگردید به همسرتان بگویید که دوستش دارید. اطمینان دادن در مورد این موضوع که احساس شما نسبت به همسرتان هیچ گاه و تحت هیچ شرایطی تغییر نخواهد کرد,بسیار خوب است.
ببخشید و فراموش کنید: عذر خواهی تنها به این معنا نیست که بگویید متأسفید بلکه باید آن اتفاق را برای همیشه فراموش کنید. در حقیقت فراموشی باعث میگردد که مسئله مورد نظر راه بازگشت و سرایت دوباره به رابطهتان را نداشته باشد.