استفاده از تلفن همراه در بيمارستان خطرناک است

“دکتر محمدرضا موسويان” در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار موبنا با اشاره به خطرات  استفاده از تلفن همراه در بيمارستان  گفت: اشعه و امواج گوشي هاي تلفن همراه باعث ايجاد ختلال در دستگاهايي نظير تنظيم ضربان قلب يا باتري قلب در بيمارستان مي شود. وي با توصيه به دارندگان گوشي تلفن همراه  در بيمارستان …

“دکتر محمدرضا موسويان” در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار موبنا با اشاره به خطرات  استفاده از تلفن همراه در بيمارستان  گفت: اشعه و امواج گوشي هاي تلفن همراه باعث ايجاد ختلال در دستگاهايي نظير تنظيم ضربان قلب يا باتري قلب در بيمارستان مي شود.
وي با توصيه به دارندگان گوشي تلفن همراه  در بيمارستان ها گفت:  تلفن همراه نبايد در فاصله کمتر از يك متري تخت بيمار و تجهيزات پيشرفته بيمارستان قرار گيرد.
چندي پيش نيز محققان اعلام کرده بودند که استفاده از تلفن همراه در بيمارستان ازسوي كاركنان بيمارستاني خطر انتقال باكتري را تا 40 درصد افزايش مي‌دهد.
تلفن‌هاي همراه ممكن است هنگام استفاده، از طريق دست آلوده شوند و در صورت استفاده‌ي ناآگاهانه در اتاق ICU يا بخش‌هاي جراحي، مي‌توانند به عنوان منبع انتقال ميکروب و آلودگي به بيماران باشند.
129/14

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا