استفاده از تلفن همراه براي زنان باردار بسيار خطرناک است

به گزارش گروه اخبار خارجي “موبنا” به نقل از  سايت اينديپندنت، بر اساس تحقيقاتي که بر روي 13 هزار کودک انجام گرفت ثابت شد که مادراني که در دوران بارداري با تلفن همراه صحبت مي کنند 54 درصد بيشتر از مادران ديگر صاحب فرزنداني با مشکلات رفتاري مي شوند.در اين بررسي همچنين اعلام شده ميزان …

به گزارش گروه اخبار خارجي “موبنا” به نقل از  سايت اينديپندنت، بر اساس تحقيقاتي که بر روي 13 هزار کودک انجام گرفت ثابت شد که مادراني که در دوران بارداري با تلفن همراه صحبت مي کنند 54 درصد بيشتر از مادران ديگر صاحب فرزنداني با مشکلات رفتاري مي شوند.
در اين بررسي همچنين اعلام شده ميزان تاثير مخرب اين اشعه ها با قرار گيري در محدوده پرتو آنها و يا استفاده بيش از دو يا سه مرتبه در روز از تلفن همراه  افزايش مي يابد.
مطالعات ديگري در اين زمينه نشان داده است که علاوه بر تاثير مخرب تلفن همراه بر جنين استفاده از اين فناوري مي تواند عواقب زيان بارتري بر روي کودکان تا قبل از سن دبستان بگذارد و باعث ايجاد اشکالاتي در رفتار، هيجانات و احساسات کودکان شود و اين مشکلات و تاثيرات در حالي که کودک خود در اين سنين از تلفن همراه استفاده کند، بيشتر مي شود.  
محققان در اين تحقيقات با تاکيد بر اينکه زنان باردار و کودکان بايد هشدارهاي چگونگي استفاده از تلفن همراه را جدي بگيرند، زيانبار بودن خطر اين وسيله را کمتر از تنباکو و الکل ندانسته اند.
يکي از محققان در اين زمينه گفت: بر اساس تحقيقي که در دانمارک بر روي  13.159 مادري که در اواخر دهه 90 فرزندي به دنيا آورده اند انجام شده نشان داد که زمان تولد اين کودکان تلفن همراه به اين شکل فراگير نشده بود و عده اي کمي از مادران هم بندرت از تلفن همراه استفاده کرده بودند به اين ترتيب اين تحقيق کارشناسان را قادر ساخت که مقايسه اي دقيق در اين زمينه به عمل آورند.
اين تحقيقات همچنين نشان داد مادراني که از تلفن همراه استفاده مي کردند 54 درصد بيش از ديگران فرزنداني با مشکلات رفتاري داشتند و اين ميزان با قرار گرفتن در برابر اشعه هاي اين دستگاه ها بيشتر مي شد، هنگامي که کودک خود از تلفن همراه استفاده مي کرد 80 درصد بيشتر افزايش مي يافت.
اين آمار نشان داد اين مشکلات در زمينه احساسي 25 درصد ؛ در زمينه ارتباط برقرار کردن با همسن و سالان34 درصد؛ در زمينه فعاليت هاي بيش از اندازه و پيش فعال شدن 35 درصد ؛ و در زمينه مشکلات رفتاري 49 درصد بيشتر افزايش مي يابد.
مطالعات نشان داد که نتايج به دست آمده غير منتظره بود و اين کارشناسان به اين نتيجه رسيدند که مکانيزم زيست محيطي و بيولوژيکي همچون استفاده از سيگار در دوران بارداري و مسايل وراثتي و اجتماعي- اقتصادي دليل اين اختلالات نيست و استفاده از تلفن همراه حتي خطرناک تر از همه اين مسايل است.
البته مسايل ديگر در اين زمينه وجود دارد که ممکن است نياز به توضيح بيشتر داشته باشد و هنوز مورد آزمايش و مطالعه قرار نگرفته همچون مادراني که از تلفن همراه به شکل مکرر استفاده مي کنند ممکن است توجه کمتري به فرزندشان داشته باشند.
يکي از استادان دانشگاه واشنگتن در اين زمينه مي گويد که محققان کانادايي به تازگي به اين نتيجه رسيده اند که اشعه و امواج تلفن همراه باعث تغييرات ساختاري در مغز جنين مي شود.
کارشناسان روسي نيز در باره استفاده از تلفن همراه به کودکان و مادران باردار هشدار داده و مي گويند اين افراد بايد استفاده از تلفن همراه را محدود کنند.
کودکاني که قبل از هفت سالگي از تلفن همراه استفاده مي کنند در کوتاه مدت از بيماري هايي چون اختلال حافظه، کاهش توجه، کاهش يادگيري و توانايي هاي شناختي و زود رنجي و در طولاني مدت از افسردگي و انحطاط ساختار عصبي مغز رنج مي برند.
135/14

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا