راه های لاغر کردن کودکان تپل

چاقی و اضافه‌وزن در دوران کودکی به‌طور فراوانی در ایالات‌متحده در حال افزایش است. با توجه به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) در طول 30 سال گذشته تعداد کودکان مبتلا به اضافه‌وزن در سن 6 تا 11 سال به دو برابر رسیده‌ است. دلایل مختلف جسمی و روانی وجود دارد که شمارا …

چاقی و اضافه‌وزن در دوران کودکی به‌طور فراوانی در ایالات‌متحده در حال افزایش است. با توجه به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) در طول 30 سال گذشته تعداد کودکان مبتلا به اضافه‌وزن در سن 6 تا 11 سال به دو برابر رسیده‌ است.

دلایل مختلف جسمی و روانی وجود دارد که شمارا موظف می‌سازد تا به کاهش وزن این کودکان کمک کنید. کمک کردن پدر و مادر برای رسیدن به وزن ایده ال کودکان بسیار مهم است. در سطور زیر به برخی باید و نبایدهای اشاره می‌کنیم که به موفقیت کاهش وزن کودکتان کمک خواهد کرد…

لاغر کردن کودکان تپل

به رژیم‌های نامناسب غذایی “نه” بگویید:

مگر آنکه پزشک متخصص اطفال به شما توصیه کرده باشد فرزند خود را در رژیم‌های محدودکننده قرار ندهید. کودکان به دلیل نیازهای تغذیه خاص اگر با محدودیت‌های غذایی روبرو شوند در رشد و سلامت جسمی‌شان تداخل ایجاد می‌شود.

به کودکانتان توصیه کنید آرام غذا بخورند:

هنگامی‌که کودکان به‌آرامی غذا می‌خورند زمان سیر شدن خود را سریع‌تر درک کرده و دست از خوردن غذا می‌کشند.

خوردن وعده‌های غذایی در کنار خانواده:

در صورت امکان وعده‌های غذایی را با خانواده و در کنار تمامی اعضاء صرف کنید تا کودکانتان طرز صحیح و مقدار صحیح غذا خوردن را از شما بیاموزند.

برنامه‌ریزی برای خوردن تنقلات:

کودکان را در مصرف تنقلات کنترل کرده و تنقلات کم‌چربی که دارای کالری کمی هستند را به آن‌ها بدهید. خوردن تنقلات کم‌چرب می‌تواند به‌عنوان میان وعده عمل کرده و کودکان را تا رسیدن زمان صرف غذای اصلی راضی نگه دارد.

آیا از وعده ناهار کودکتان آگاه هستید؟

بسیاری از کودکان ناهار خود را در مدرسه میل می‌کنند. برای کودکتان وعده ناهار مغذی در نظر بگیرید.

آیا غذاهای شما هوس‌انگیز نیستند؟

به‌جای حذف خوراکی‌های نظیر آب‌نبات و شیرینی اجازه دهید اعضاء خانواده از خوردن آن‌ها لذت ببرند. اما همیشه اعتدال را رعایت کنید.

لاغر کردن کودکان تپل

روبروی تلویزیون غذا نخورید:

تعیین کردن محلی که غذا درآن صرف می‌شود بسیار مهم است. غذا باید پشت میز ناهارخوری در اتاق ناهارخوری و یا آشپزخانه صورت بگیرد نه جلوی تلویزیون.

از غذا به‌عنوان تنبیه و پاداش استفاده نکنید:

پدر و مادرها با استفاده از خوراکی‌ها و آب‌نبات در برابر پاداش و تنبیه و مجازات کودکان پیامی غلط را به آن‌ها مخابره می‌کنند. هنگام برخورد جدی با مشکلات تغذیه کودکان با پزشک خانوادگی و متخصص اطفال مشورت کنید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا