عدم دریافت نظر مثبت مقام معظم رهبری در مورد ادغام شورایعالی فناوری اطلاعات در شورایعالی فضای مجازی
به گزارش خبرنگار موبنا، “محمدباقر نوبخت” سخنگوی دولت صبح امروز سهشنبه در صحن علنی مجلس در جریان بررسی طرح ادغام شورای عالی فضای مجازی و حذف ماده 4 قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سخنانی با اشاره به استناد طراحان طرح به ابلاغ مقام معظم رهبری درباره تاسیس شورای عالی فضای …
به گزارش خبرنگار موبنا، “محمدباقر نوبخت” سخنگوی دولت صبح امروز سهشنبه در صحن علنی مجلس در جریان بررسی طرح ادغام شورای عالی فضای مجازی و حذف ماده 4 قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سخنانی با اشاره به استناد طراحان طرح به ابلاغ مقام معظم رهبری درباره تاسیس شورای عالی فضای مجازی گفت: برخلاف نظر طراحان مسئولیتهای دو شورا با هم متفاوت است و هدف رهبر معظم انقلاب از تاسیس شورای عالی فضای مجازی اصلا ارتباطی به وظایف شورای عالی فناوری اطلاعات ندارد.
وی با درخواست از رئیس مجلس شورای اسلامی جهت اعلام نظر مقام معظم رهبری به دولت با توجه به رویههای قبلی اظهار داشت: روال بر این بوده است که رهبر معظم انقلاب نظرات خود را درباره برخی طرحها و لوایح از طریق هیات رئیسه به دولت اعلام میکردند.
علی لاریجانی که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به نوبخت خاطرنشان کرد: مطلبی از طرف مقام معظم رهبری درباره نظر مثبت ایشان با ادغام شورایعالی فناوری اطلاعات در شورایعالی فضای مجازی به هیأت رئیسه مجلس منتقل نشده است.
نوبخت در ادامه با تاکید براینکه طراحان این طرح باید اطلاعات غیردقیق خود را اصلاح کنند گفت: همه اعضای شورای عالی فناوری اطلاعات از جمله چند وزیر و رئیس بانک مرکزی در شورای عالی فضای مجازی عضو نیستند علاوه بر آن موضوعات مربوط به مسئولیت شورای عالی فضای مجازی عمدتا مرتبط به فضای مجازی و اینترنت بوده اما حوزه اختیارات و مسئولیت شورای عالی فناوری اطلاعات مربوط به دولت الکترونیک است.
وی با اشاره به یکی از مصوبات مجلس که در آن به وزیر دادگستری اختیاراتی داده شده است تا مجلس بتواند از وی سوال کند تصریح کرد: در طرح ادغام شورای عالی فناوری اطلاعات در شورای عالی فضای مجازی، برعکس اختیارات از وزیر ارتباطات گرفته شده و به نهاد دیگری واگذار شده است در این صورت چگونه از وزیر سوال خواهید کرد.
سخنگوی دولت با یادآوری اختصاص 4 هزار میلیارد تومان به وزارت ارتباطات جهت توسعه زیرساختهای ارتباطی کشور گفت: با تصویب طرح مذکور اختیارات مجلس هم کاهش میِیابد چون دیگر نمیتواند از این 4 هزار میلیارد تومان از وزیر سوال کند.
وی در پایان از مخالفت دولت با این طرح خبر داد و افزود: ما تا به حال 3 هزار میلیارد تومان برای توسعه زیرساختهای ارتباطی کشور هزینه کردهایم و از مجلس میخواهیم که اجازه دهد این روند را ادامه دهیم.
129/