انتقاد از کُشتن «مردانگی واقعی» در هالیوود
کوین سوربو، بازیگر ۶۵ ساله هالیوود، اخیرا با نوشتن مقالهای جنجالی در فاکس نیوز، از مردانگی معاصر انتقاد کرد. او که معتقد است به دلیل باورهای خود به دین مسیحیت از سوی هالیوود کنار گذاشته شده است، به ویژه تیموتی شالامی، بازیگر جوان پرطرفدار را هدف انتقاد خود قرار داد.
موبنا-سوربو که به خاطر نقشهایش در مجموعه های تلویزیونی هرکول: ماجراهای افسانهای و همچنین زینا: شاهدخت جنگجو شناخته میشود، ادعا میکند که نظرات سنتی و محافظهکارانهاش باعث شده که از سوی صنعت سرگرمی طرد شود.
سوربو با بازی در نقش «هرکول»، خدای عضلانی یونانی و «کاپیتان دیلن هانت» در مجموعه آندرومدا به شهرت رسید و بهخاطر دیدگاههای محافظهکارانه صریحش شناخته شده است.
سوربو در مقالهاش از تصویر ارائهشده از مردان در هالیوود انتقاد میکند زیرا به عقیده او هالیوود آنها را بهعنوان مردانی بیرحم که از قدرت خود سوء استفاده میکنند یا بهعنوان شخصیتهایی سهل انگار و سردرگم به تصویر میکشد. او استدلال میکند که در هالیوودِ «دغدغهمند» پدرها بهویژه بهطور ناعادلانهای مورد تمسخر قرار میگیرند.
او همچنین درباره دامن پوشیدن برخی مردان سلبریتی روی فرش قرمز نظر داده و میگوید: «جامعه امروز حقیقتا در فهم مردانگی دچار اشتباه است… به عبارتی، ما عاشق عادیسازی مردان آندروژنی هستیم که دامنها و لباسهای پُفدار میپوشند…»
او ظاهر خود در سریال هرکول را با تیموتی شالامی جوان مقایسه میکند و ادامه میدهد: «به عنوان مثال، تیموتی شالامی، خوشپوشترین مرد GQ در سال ۲۰۱۹، اغلب لباسهایی میپوشد که پدربزرگ شما هرگز اگر میمُرد هم حاضر نبود آنها را بپوشد.»
کوین سوربو که به تازگی یک کتاب کودک جدید منتشر کرده به زیر پا گذاشتن حقوق اقلیت های جنسی در این کتاب متهم شده است. ادعایی که خود حاضر به پذیرش آن نیست.
با این وجود، سوربو صراحتا روشن کرده است که یکی از پیامهای اصلی کتابش این است که «بگذارید پسرها پسر باشند و دختران دختر بمانند».
منتقدان، این کتاب را در جهت «تحسین مردانگی» توصیف کردهاند. سوربو توضیح میدهد که شخصیت اصلی کتاب «باید شجاعت پیدا کرده و از موانع مختلف عبور کند تا این ترس را پشت سر بگذارد. و این حقیقتا در مورد این است که به پسرها اجازه دهید پسر باشند تا به امید خدا به مردانی قوی تبدیل شوند و همینطور که بزرگ میشوند خانواده خود را با قدرت تامین کنند.»
با این حال، لازم به یادآوری است که مردان از زمان امپراتوری روم پیراهن یا دامن میپوشیدند و این انتخاب دهههاست که در جریان است. امروزه تعداد فزایندهای از مردم این ایده را پذیرفتهاند که پوشاک به جنسیت محدود نمیشود.
علاوه بر این، بهتر است بدانید که ابراز آشکار احساسات از «مردانگی» نمیکاهد. در واقع، مطالعات نشان میدهد که مردانی که از هنجارهای سنتی پیروی میکنند، که شامل پنهان کردن احساسات میشود، با خطر بیشتری در زمینه تجربه افسردگی و انتخاب های مخاطرهآمیز روبرو هستند.
روزیاتو