مردم کدام کشورها برای گردشگری ، بیشتر خرج میکنند؟
روز جهانی گردشگری که هر ساله در ۲۷ سپتامبر جشن گرفته می شود، برای اولین بار توسط سازمان جهانی گردشگری سازمان ملل متحد (UNWTO) در سال ۱۹۸۰ به منظور تجلیل از ارزش اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی گردشگری نامگذاری شد.
موبنا- گردشگری نه تنها قدرت تقویت تفاهم بین ملت ها و ارتقای تبادل فرهنگی را دارد، بلکه محرک مهمی برای رشد و توسعه اقتصادی است. به خصوص برای کشورهای کوچکتر که از نظر منابع غنی نیستند و نقش عمده ای در تجارت جهانی ندارند، گردشگری اغلب یک فرصت اقتصادی کلیدی است که با تقویت بخش خدمات داخلی، به ویژه در میزبانی، حمل و نقل و سرگرمی به جذب سرمایه خارجی و ایجاد ثروت منجر می شود.
طی چند دهه گذشته، جهان شاهد افزایش آمار گردشگری بینالمللی بوده است. یکی از دلایل آن، پیشرفت در زمینهی حمل و نقل است که باعث افزایش تحرک و کاهش هزینههای سفر شده است. ثروت و رفاه همچنین به افزایش سفرهای بین المللی کمک کرده است، به ویژه در کشورهایی مانند چین، جایی که طبقه متوسط رو به رشد در دهه گذشته به وضوح میل خود را برای کاوش جهان نشان داده اند.
این ویدیو که بر اساس دادههای سازمان جهانی گردشگری سازمان ملل متحد طراحی شده است، نشان می دهد هزینههای گردشگری خارج از کشور توسط مسافران چینی بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۹ بیش از ده برابر شده است و چین را به صدر رتبهبندی هزینههای گردشگری بینالمللی رسانده است، موقعیتی که حتی در طول همهگیری کرونا نیز در اختیار داشت.
با وجود محدودیت های گسترده سفر علاوه بر چین، ایالات متحده در سه دهه گذشته در صدر این رتبه بندی قرار داشته یا نزدیک به آن بوده است و مسافرانی از آلمان، فرانسه و بریتانیا نیز آزادانه در خارج از کشور هزینه می کنند. این رتبهبندی به خوبی نشاندهنده افزایش رفاه در برخی کشورها است، امارات متحده عربی، قطر و هند همگی در پنج سال گذشته به جمع ۱۰ کشور برتر پیوسته اند.
روزیاتو