پزشکان هشدار می‌دهند که آمریکا در آستانه بحران باروری مشابه ژاپن است

نرخ زاد و ولد در ایالات متحده ۱.۶ است که از زمان ثبت داده‌ها که اولین بار در سال ۱۸۰۰ انجام شد، در پایین ترین سطح خود است. این موضوع باعث شده که کارشناسان هشدار دهند که ایالات متحده نیز با نرخ باروری پایین و افزایش روابط بدون رابطه جنسی به سرنوشتی مشابه ژاپن دچار خواهد شد.

موبنا-ادعاها مبنی بر اینکه جهان در آستانه افزایش بیش از حد جمعیت است دهه‌هاست که مطرح می‌شود اما درواقع این فقدان نوزادان جدید است که متخصصان کشورهای توسعه یافته را نگران می‌کند.

هشدار کارشناسان نسبت به بحران باروری در آمریکا مشابه ژاپن

ژاپن این هفته اعلام کرد که به دلیل رکود جنسی که چندین دهه است این کشور را گرفتار کرده، یک‌سوم زنان ۱۸ ساله ممکن است هرگز بچه‌دار نشوند. از هر ۱۰ مرد ژاپنی ۳۰ ساله هنوز یک نفر باکره است و نرخ باروری این کشور از ۱.۵ در سال ۱۹۹۲ به ۱.۳۴ تولد برای هر زن در سال ۲۰۲۰ کاهش یافته است.

هشدار کارشناسان نسبت به بحران باروری در آمریکا مشابه ژاپن

فقدان تولد نوزاد در حال حاضر اقتصاد ژاپن را متوقف کرده و باعث شده این کشور جایگاه خود را به عنوان یک ابرقدرت اقتصادی از دست بدهد. حالا کارشناسان هشدار می‌دهند که ایالات متحده نیز با نرخ باروری در پایین ترین سطح خود در تاریخ و افزایش روابط بدون رابطه جنسی به سرنوشت مشابهی دچار می‌شود.

هشدار کارشناسان نسبت به بحران باروری در آمریکا مشابه ژاپن

 

نوشته های مشابه

ژاپن علاوه بر قرارگیری در یکی از پایین ترین نرخ های زاد و ولد در جهان، یکی از بالاترین نرخ های امید به زندگی را دارد؛ به این معنی که با جامعه‌ای روبه‌روست که به سرعت رو به سالخوردگی است، نیروی کار آن رو به کاهش است و مالیات دهندگان کمتری دارد.

کارشناسان آمریکایی می‌گویند اگر نرخ زاد و ولد افزایش پیدا نکند، آمریکا ممکن است با مشکلات زیادی مانند رکود در رشد اقتصادی و مشکل در سیستم بازنشستگی روبه‌رو شود.

هشدار کارشناسان نسبت به بحران باروری در آمریکا مشابه ژاپن

 

زنان در ایالات متحده در اواسط قرن بیستم و در دوره انفجار جمعیت به‌طور متوسط بین سه تا چهار فرزند به دنیا می‌آوردند. امروز این نرخ تنها ۱.۶ است و این پایین ترین سطح ثبت شده از زمان ردیابی داده ها برای اولین بار در سال ۱۸۰۰ است.

دکتر فیلیپ لوین، استاد اقتصاد در کالج ولزلی ماساچوست می‌گوید: «هیچ نشانه‌ای در داده‌ها وجود ندارد که نشان دهد این روند به زودی معکوس خواهد شد.» به عقیده او مشوق‌های مالی نظیر آنچه ژاپن به خانواده‌های دارای سه فرزند یا بیشتر وعده داده، در جهت افزایش قابل توجه نرخ زاد و ولد یک کشور تاثیرگذار نخواهد بود و ممکن است مجبور باشیم یاد بگیریم در جهانی زندگی کنیم که در آن نرخ زاد و ولد پایین است.

هشدار کارشناسان نسبت به بحران باروری در آمریکا مشابه ژاپن
هشدار کارشناسان نسبت به بحران باروری در آمریکا مشابه ژاپن

 

دکتر لوین می‌گوید: «برای سرپا نگه داشتن کشور در این شرایط نیاز به سازماندهی مجدد اقتصادی است. مشاغل مربوط به تولید و ساخت و ساز از بین خواهد رفت و شغل‌ها به سمت مراقبت و خدمات‌دهی به سالمندان حرکت خواهد کرد.» او هشدار داد که این موضوع «درنهایت تاثیر مخربی بر انسجام اجتماعی و رفاه عمومی و همچنین پویایی اقتصادی خواهد گذاشت.»

تحقیقات پیشین نشان داده است که آمریکایی ها نسبت به نسل‌های قبلی رابطه جنسی بسیار کمتری دارند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۷ نشان داده که زوج های متاهل و آنهایی که با هم زندگی می‌کنند، بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴، نسبت به سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۴، ۱۶ بار کمتر رابطه جنسی داشتند.

هشدار کارشناسان نسبت به بحران باروری در آمریکا مشابه ژاپن

کارشناسان نظریه های زیادی در مورد اینکه چرا علاقه افراد به رابطه جنسی در حال کاهش است مطرح کرده‌اند؛ ازجمله اعتیاد به پورنوگرافی، مصرف بالای داروهای ضدافسردگی و سطح پایین تستوسترون در مردان، چاقی و عوامل دیگر.

همچنین ازجمله عواملی که کارشناسان برای کاهش نرخ زاد و ولد در آمریکا برمی‌شمارند می‌توان به اولویت دادن به مشاغل از سوی زنان و به‌طور کلی تغییر اهداف زوج‌ها در زندگی و افزایش درمان‌های باروری اشاره کرد که باعث می‌شود این تصور به وجود بیاید که برای بچه دار شدن همیشه وقت هست. برخی نیز افزایش هزینه های زندگی و گران بودن مراقبت از فرزند را مقصر می‌دانند.

روزیاتو

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا