پیش بینی دانشمندان از رسیدن سن امید به زندگی به ۱۲۰ سالگی در ۵۰ سال آینده
تلویزیون سوئد (SVT) گزارش داد که انتظار میرود به لطف فناوری هایی مانند هوش مصنوعی (AI) و دانش به دست آمده از بیماری همه گیر کووید-۱۹، سن امید به زندگی و طول عمر انسان طی چند دهه تا ۱۲۰ سال افزایش یابد.
موبنا-ایگنات کولکوف، محقق دانشگاه مالاردالن (MDU) گفت: «پیش بینی ما برای کشورهای توسعه یافته در ۵۰ سال آینده یا همین حدود حداقل بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ سال خواهد بود.»
کولکوف که این مطالعه را به همراه همکارنش در دانشگاه های فنلاند، فرانسه و بریتانیا انجام داده همچنین گفت که پیش بینی میشود افراد سالمند نیز به لطف پیشرفتهای سریع فناوری، به اندازه آدمهای ۴۰ ساله سلامت باشند.
او با بیان اینکه برخی از این حسگرها به شکل ایمپلنت خواهند بود، گفت: «افراد برای ردیابی وضعیت سلامت خود، بهطور فزایندهای از دستگاههای پوشیدنی استفاده خواهند کرد که این دستگاه ها به پزشکان و بیمارستان ها متصل خواهند شد.»
او گفت چنین دستگاه هایی باعث میشود که پزشکان بتوانند تغییرات مورد نیاز برای اجرا در سبک زندگی افراد را در مراحل اولیه به آنها توصیه کنند که درنتیجه سلامتی بهبود یافته و طول عمر بیشتر خواهد شد.
دانشمندان دریافتهاند که پیشرفتها در سایر زمینهها نیز به طول عمر بیشتر کمک میکند.
کولکوف گفت که همه گیری کووید-۱۹ منجر به شناخت بهتر در مورد چگونگی ردیابی موثرتر ویروسها شده است و هوش مصنوعی همین حالا هم برای تشخیص سریعتر بیماریها و پیشرفت درمان های جدید در حال استفاده است.
او افزود که انتظار میرود داروهای شخصیسازیشده نیز به بهبود سلامت در آینده کمک کند اما گفت با این حال چالش های جدیدی نیز وجود دارد: «تغییرات آب و هوایی بیشترین تأثیر را بر سیستم های مراقبت بهداشتی و زندگی ما خواهد داشت؛ البته این موضوعی نیست که تنها مربوط به آینده باشد و همین حالا هم شاهد این تاثیرات هستیم.»
روزیاتو