عرضه مودم وای فای قدرتمند برای خانههای هوشمند
سامسونگ قصد دارد با عرضه و انتشار یک مودم روتر وای فای پیشرفته و یکپارچه، به اتصال و توسعه اینترنت اشیا و خانه هوشمند کمک کند.
موبنا – اینترنت اشیاء (IoT) به معنی یک شبکه جهانی از اشیاء مرتبط و متصل است که هر یک دارای آدرس مختص به خود بوده و بر اساس قراردادهای استاندارد شدهای با یکدیگر در ارتباطند.
حالا به نظر میرسد که عزم شرکت کرهای سامسونگ برای توسعه فناوریهای نوینی همچون اینترنت اشیا و اتصال خانههای هوشمند جزم شده است به گونهای که میخواهد با عرضه و ارائه یک مودم روتر وای فای قدرتمند و یکپارچه، به رویای خانه هوشمند کاربران تحقق بخشد و پل ارتباطی پرقدرتی میان دستگاههای الکترونیکی و هوشمند خانه و محل کار باشد.
بر اساس گزارشهای منتشر شده در فضای مجازی، این مودم قدرتمند سامسونگ مخصوص خانههای هوشمند و برقراری اتصال میان گجتهای هوشمند و توسعه اینترنت اشیا (IoT) طراحی شده و قرار است تمامی وسعت و بزرگی محل خانه و سرکار کاربران را پوشش دهی کند.
گفته میشود همچنین این مودم به تعداد حسگرهای پیشرفته و دقیق مجهز خواهد شد که قادر است تمامی دستگاههای هوشمند محیط اطراف خود را شناسایی کرده و با آنها ارتباط برقرار کند.
این سیستم جدید کنترل از راه دور و کنترل هوشمند اشیاء و دستگاهها، امروزه در کشورهای توسعهیافتهای همچون کره جنوبی در سیستمهای اداری و همچنین وسایل منزل بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
اینترنت اشیاء در وهله اول در استفاده از زمان موجب صرفهجویی میشود که به تبع آن در حوزههای مربوط به انرژی نیز صرفهجویی اتفاق میافتد. این فناوری میتواند در ساختمانها و مجتمعهای بزرگ برای استفاده درست و تنظیم مصرف انرژی، در کنترل سیستمهای هوشمند، سلامت و بهداشت، ترافیک، کشاورزی، حمل و نقل و نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
کره جنوبی با قرار گرفتن در صدر فهرست پیشرفتهترین و پیشگامترین کشورهای جهان که در راستای توسعه اینترنت اشیاء (IoT) و شهرهای هوشمند تلاش و فعالیتهای گسترده و قابل ملاحظه را انجام دادهاند، از ایالات متحده آمریکا و چین نیز جلو زده و گوی رقابت را از آنها ربوده است.
دولت کره جنوبی به منظور توسعه و گسترش فناوریهای نوین بویژه اینترنت اشیاء و شهرهای هوشمند ۳۵۰ میلیون دلار سرمایهگذاری کرده است تا ۳۰۰ شرکت فعال در حوزه تکنولوژی بتوانند با هم به رقابت پرداخته و زیرساختهای لازم برای توسعه و فراگیر شدن اینترنت اشیاء در این کشور را فراهم بیاورند.
شرکت مخابراتی اس کی تلکام (SK Telecom) و سامسونگ الکترونیکس نیز همکاریهای گستردهای در زمینه گسترش بسترهای لازم برای اینترنت اشیاء با دولت کره جنوبی انجام دادهاند و پروژههایی در زمینه توسعه اینترنت اشیاء برای انرژیهای تجدیدپذیر، خدمات بهداشتی، درمانی و همچنین خودروهای هوشمند را به انجام رسانیدهاند.
امروزه غولهای تکنولوژی و اپراتورهای بزرگ همچون نوکیا، هواوی، ورایزن و سیسکو مدیریت و راهبری شهرهای هوشمند را هدف اصلی خود قرار دادهاند، به گونهای که موسسه IDC برآورد کرده است این پیشگامان تا سال ۲۰۲۱ میلادی حدود ۱۳۵ میلیارد دلار در زمینه ساخت شهرهای هوشمند در جهان هزینه کنند.
منبع: ایسنا