10گجت فوق‌العاده که قیمت آن ها زیر ۵۰ دلار است

موبنا- گاهی رشد فناوری آ‌ن‌قدر سریع به نظر می‌رسد که در این میان بعضی از گجت‌ها و برنامه‌های نرم‌افزاری برای اکثریت ناشناخته باقی می‌مانند. از طرفی بحران‌های اقتصادی اجازه نمی‌دهند که از خیلی فناوری‌های جدید استقبال زیادی شود. در ادامه با زومیت به سراغ گجت‌هایی می‌رویم که با قیمت کم‌تر از ۵۰ دلار به بازار …

موبنا- گاهی رشد فناوری آ‌ن‌قدر سریع به نظر می‌رسد که در این میان بعضی از گجت‌ها و برنامه‌های نرم‌افزاری برای اکثریت ناشناخته باقی می‌مانند. از طرفی بحران‌های اقتصادی اجازه نمی‌دهند که از خیلی فناوری‌های جدید استقبال زیادی شود. در ادامه با زومیت به سراغ گجت‌هایی می‌رویم که با قیمت کم‌تر از ۵۰ دلار به بازار عرضه شده‌اند.

این گجت‌های ارزان‌قیمت از فروشگاه‌های الکترونیکی محلی گرفته تا خرده‌فروشی‌های آنلاین قابل خریداری هستند و شامل اسپیکرهای وایرلس، دسته‌های بازی مخصوص گوشی همراه، هاردهای اکسترنال و حتی تبلت‌های لمسی می‌شوند.

لیست زیر تعدادی از این گجت‌های زیر ۵۰ دلار را معرفی می‌کند:

استیک استریمینگ روکو (مخصوص پورت HDMI)

10گجت فوق‌العاده که قیمت آن ها زیر ۵۰ دلار است

با این گجت می‌توانید به بیش از ۱۰۰۰ کانال مختلف نظیر یوتیوب، نتفلیکس، Crackle، هولو پلاس و HBO Go، دسترسی پیدا کنید. این استیک به راحتی به پورت HDMI تلویزیون شما وصل شده و از طریق ریموت یا اپلیکیشن Roku  محتوای فایل نمایشی را از روی گوشی یا تبلت شما استریم می‌کند. این اپلیکیشن در پلت‌فرم‌های اندروید و iOS قابل اجرا است. بدین ترتیب شما می‌توانید در حین مکالمه با تلفن همراه، فایل های شخصی نظیر فیلم، عکس و آهنگ را توسط اپلیکیشن Roku روی صفحه‌ی تلویزیون خود نمایش دهید. نمایش فایل‌های ویدیویی با کیفیت 1080p بر روی تلویزیون‌های سازگار، جستجوی ساده، وجود کلیدهای میان‌بر بر روی ریموت از دیگر قابلیت‌های این استیک است.

تبلت Ubislate 7Ci

10گجت فوق‌العاده که قیمت آن ها زیر ۵۰ دلار استتبلت UbiSlate 7Ci در وب‌سایت شرکت سازنده‌اش، دیتاویند (datawind.com) به قیمت ۳۸ دلار به فروش می‌رسد. این تبلت ۷ اینچی اندرویدی، امکاناتی نظیر خواندن کتابهای الکترونیکی، تماشای فیلم، بازی، مرور صفحات وب و چک کردن ایمیل‌ها را برای شما فراهم می‌کند. UbiSlate 7Ci دارای مودم داخلی وای‌فای است و پورت اتصال به مودم 3G را نیز دارد. این تبلت ارزان‌قیمت مجهز به پردازنده‌ی کورتکس A9 (پردازنده‌ی به کار رفته در نسل اول آی‌پد) بوده و حافظه‌ی رم آن ۵۱۲ مگابایت است. با این که حافظه‌ی داخلی دستگاه تنها ۴ گیگابایت است، اما می تواند توسط کارت‌های حافطه‌ی میکرو‌اس‌دی تا ۳۲ گیگابایت ارتقا یابد.هر چند صفحه نمایش با رزولوشن ۸۰۰ در ۴۰۰ حرفی برای گفتن ندارد و عمر ۳ ساعته‌ی باتری اصلا جالب نیست، اما باز هم با توجه به امکانات و قابلیت‌هایش، ۳۸ دلار می‌ارزد!

اسپیکر مکعبی آی هوم iBT16

 

10گجت فوق‌العاده که قیمت آن ها زیر ۵۰ دلار استگاهی ممکن است که تمایلی به استفاده از هدفون یا هندزفری نداشته باشید. آی‌هوم iBT16 یک اسپیکر بسیار کوچک وایرلس است که به شما اجازه می‌دهد موزیک، پادکست، کتاب صوتی را از گجت‌های بلوتوٍث‌دار مانند گوشی هوشمند، تبلت، لپ‌تاپ و دیگر مدیا پلیرها (مانند آی پاد تاچ) استریم کنید. این اسپیکر در رنگ‌بندی‌های متنوع خاکستری، آبی، صورتی، سبز، مشکی و بنفش موجود است. بدنه‌ی این اسپیکر مکعبی‌شکل، پلاستیکی بوده و داری باتری لیتیومی و جک صوتی ۳.۵ میلی‌متری است. این گجت در سایت ihomeaudio.com به قیمت ۲۹.۹۹ دلار به فروش می‌رسد.

راکی پلی (ROCKI PLAY)

10گجت فوق‌العاده که قیمت آن ها زیر ۵۰ دلار است

با راکی پلی می‌توانید محتوای فایل صوتی گجت‌های مجهز به وای‌فای خود را با هر اسپیکری گوش کنید. پروژه‌ی جلب حمایت مالی این گجت در کیک‌استارتر با همین فرضیه مطرح شد و حالا راکی پلی در سایت myrocki.com به قیمت ۴۹.۹۹ دلار به فروش می رسد. این گجت کوچک به راحتی توسط کابل به هر اسپیکری متصل شده و پس از آن شما می‌توانید آهنگ‌های گوشی خود را به صورت وایرلس از طریق اسپیکر گوش کنید. البته اسپیکرهای مجهز به وای‌فای (مانند اسپیکرهای ساخت Sonos) در بازار موجود هستند اما قیمت آن‌ها خیلی بیشتر از راکی پلی است. با اپلیکیشن مجانی Rocki (که در پلت‌فرم‌های اندروید و iOS قابل اجرا است) می‌توان هر آهنگی را انتخاب کرد، بلندی صدایش را تنظیم کرد و آهنگ‌های قبلی یا بعدی را اجرا نمود. از آنجا که این اپلیکیشن از HTML5 پشتیبانی می‌کند، می‌توان برای اجرای آهنگ از مرورگرهای موجود در رایانه یا مک استفاده کرد.

کیبورد تاشوی بلوتوث Verbatim

10گجت فوق‌العاده که قیمت آن ها زیر ۵۰ دلار است

دیگر دوست ندارید مدام روی صفحه‌ی لمسی گوشی یا تبلت خود تایپ کنید؟ کیبورد تاشوی وایرلس Verbatim یک گجت ایده‌آل برای تایپ‌های طولانی است. این کیبورد از طریق بلوتوث، قابل اتصال به تبلت‌ها و گوشی‌های لمسی بلوتوث‌دار است. چیدمان حروف در این کیبود به صورت کوآرتی (QWERTY) بوده و وقتی تا می‌شود، سایز آن به نصف می‌رسد. ضمن این که این کیبورد در یک جلد مشکلی رنگ قرار می‌گیرد. برای ارسال یادداشت‌های طولانی مانند ایمیل، تایپ مقاله و یا نوشتن گزارش فروش کافی است کیبورد را باز کنید و در صورت تمایل از پایه‌ی نگهدارنده‌ی آن استفاده کنید. از آنجا که بلوتوث یک استاندارد جهانی است، این کیبورد برای تمام پلت‌فرم‌های گوشی‌های همراه، مانند iOS، اندروید، ویندوزفون و بلک‌بری قابل اجرا خواهد بود. این محصول در سایت verbatim.com با قیمت ۴۴.۹۹ دلار به فروش می‌رسد.

دسته‌ی بازی Moga Pro

10گجت فوق‌العاده که قیمت آن ها زیر ۵۰ دلار است

 

 

این گجت به شما کمک می‌کند که روی بازی‌های اندرویدی کنترل بیشتری داشته باشید. MoGa مخفف عبارت “Mobile Gaming” است و وب‌سایت mogaanywhere.com این گجت را به قیمت ۴۹.۹۹ دلار عرضه می‌کند. این دسته‌ی بازی کمک می‌کند تا با کلیدها و استیک‌های آنالوگ تجربه‌ی راحت‌تری از بازی‌های گوشی خود داشته باشید. از آنجا که MOGA با بلوتوث کار می‌کند، شما می‌توانید از تبلت اندرویدی خود بر روی یک پایه هم استفاده کنید. Moga بازی‌های زیادی مثل پک-من، شوالیه‌های سرزمین قدیم، لگو، ارباب حلقه‌ها، N.O.V.A.3، شش اسلحه، سونیک خارپشت ۴، شکارچی سیاهچال ۴ و جی‌تی‌ای وایس سیتی را پشتیبانی می‌کند.

هارد اکسترنال توشیبا سری کانویو

10گجت فوق‌العاده که قیمت آن ها زیر ۵۰ دلار است

باید از وجود ابزارهای مموری برای حفظ اطلاعات تشکر کرد. مهم نیست این اطلاعات به شکل فایل اسناد، آهنگ، فیلم، عکس و یا هر نوع داده‌ی دیگری باشند. حالا دیگر کاربران رایانه اهمیت تهیه‌ی نسخه‌ی پشتیبان از اطلاعات خود را می‌دانند. از این رو داشتن یک هارد اکسترنال برای همگان توصیه می‌شود. هارد اکسترنال ۵۰۰ گیگابایتی توشیبا از سری کانویو، در رنگ‌بندی‌های مختلف موجود بوده و با انواع رایانه‌ها و مک‌ها سازگار است. این هارد در وب‌سایت toshiba.com به قیمت ۴۹.۹۹ دلار آماده‌ی فروش است. یو‌اس‌بی این هارد از نوع USB 3.0 است که حداکثر سرعت انتقال اطلاعات آن ۵گیگابیت بر ثانیه و متوسط زمان خواندن و ارسال اطلاعات در آن، ۱۲میلی ثانیه است.

ماوس وایرلس مایکروسافت، مدل Sculpt Comfort

10گجت فوق‌العاده که قیمت آن ها زیر ۵۰ دلار است

آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که وقتی مدتی با پد لمسی لپ‌تاپ کار می‌کنید، دچار گرفتگی مچ دست می‌شوید؟ مایکروسافت این مشکل را با ماوس ۳۹.۹۹ دلاری‌اش حل کرده است. این ماوس به راحتی از طریق بلوتوث با لپ‌تاپ جفت شده و نیار به استفاده از پورت USB نیست. این ماوس ضمن داشتن کلیدهای قابل تنظیم، یک نوار لمسی دارد که با کمک آن می‌توانید اسناد طولانی را از طول و عرض پیمایش کنید. از آنجا که در ساخت این ماوس از هر دو فناوری بلوترک (BlueTrack) و اپتیکال بهره گرفته شده، می‌توانید شاهد دقت و سرعت عملکرد بالای این ماوس بر روی هر سطحی باشید.

زنگ درب MP3 DJ Swann

10گجت فوق‌العاده که قیمت آن ها زیر ۵۰ دلار است

شرکت Swann این زنگ در ۴۹.۹۹ دلاری را طوری طراحی کرده است که به شما اجازه می‌دهد صدای زنگ درب منزل را انتخاب کنید. پس ابتدا باید یک کلکسیون از آهنگ‌هایی که دوست دارید، تهیه کنید. آهنگ‌هایی مثل “Ring My Bell” و یا “Who Can It Be Now” مناسب به نظر می‌رسند. (در نسخه‌های فارسی هم آهنگ مناسب پیدا خواهید کرد!) سپس تمام آهنگ‌های انتخابی خود را از طریق کابل یو‌اس‌بی مربوطه به اسپیکرمخصوص منتقل کنید. در پایان با نصب زنگ وایرلس در کنار درب منزل، پس از هر بار زنگ زدن، اسپیکر آهنگ‌های شما را پخش خواهد کرد.

وایرلس دی-لینک Shareport مدل DIR-505

10گجت فوق‌العاده که قیمت آن ها زیر ۵۰ دلار است

فرض کنید اتاقی را در یک هتل رزرو کرده‌اید. اتصال به اینترنت هتل فرضی فقط از طریق سیم ممکن است در حالی که شما آی پد، تبلت و گوشی اندرویدی خود را هم به همراه دارید. ضمن این که لپتاپ باریک شما جایی برای پورت Ethernet ندارد. با این حال جای هیچ‌گونه نگرانی نیست. شما می‌توانید این گجت را که مشابه یک شارژر AC معمولی است به مودم و یا روتر سیمی وصل کرده و یک شبکه‌ی وایرلس ایجاد کنید. یک ویژگی دیگر این دستگاه، وجود پورت یو‌اس‌بی بر روی آن است که می‌توان با اتصال فلش به آن، فایل‌های مدیا را روی گجت‌های دیگر استریم کرد. این محصول نقش یک تقویت‌کننده را هم به عهده می‌گیرد. بنابراین سیگنال حاصل از یک روتر وایرلس می‌تواند یک منطقه‌ی خارج از محدوده مانند منزل شما را تحت پوشش قرار دهد.

با این حال شاید تمامی گجت‌های بالا در ایرا قابل تهیه نباشند. چه گجت‌های ارزان‌قیمت دیگری موجود هستند و شما آن‌ها را پیشنهاد می‌کنید؟

منبع:زومیت|نویسنده:حمیده خادم زاده

176/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا